Speciální promoakce u Betana si zamilujete

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Speciální promoakce u Betana si zamilujete


Sázková kancelář Betano, která vstoupila na český trh, s sebou přináší spoustu úžasných promoakcí, díky kterým lze pravidelně vyhrávat peníze a sázky zdarma. O vstupním bonusu, díky kterému naboostujete své konto až o 3 000 Kč, jsme vás již informovali. Nyní si posvítíme na Mise, MAX Kurz a další akce.

Dokončete Mise a vyhrajte!

Stejně jednoduchý a trefný slogan jako samotná akce. Mise jsou program odměn pro všechny členy Betana. Dokončete svou misi a vyhrajte skvělé odměny.
 

Vysvětlení misí

Mise se objeví ve spodní části obrazovky na základě vaší aktivity. Uvidíte novou misi a pokud se ji rozhodnete přijmout, budete okamžitě informováni o krocích, které vás dovedou ke splnění mise a vaší odměně!

Příklad mise

Umístěte 3 Live sázky na zápasy Ligy Mistrů mezi 17. - 18. 4., každou s minimální hodnotou 50 Kč a kurzem vyšším než 1,50. Jakmile budou všechny sázky vyhodnoceny, připíšeme 100 Kč na váš účet, bez ohledu na výsledek vašich sázek.

Jak vyhrát

Od chvíle, kdy uvedete svou účast v misi, můžete uzavírat sázky, které vás přiblíží k vašemu cíli. V každém kroku vaší mise se po dokončení kroku zobrazí ukazatel průběhu. Jakmile dosáhnete konečné fáze, budete informováni, že mise byla dokončena.

Až dokončíte všechny potřebné kroky a až budou vaše sázky vyhodnoceny, obdržíte odměnu. Odměna vaší mise vám bude známa od začátku, takže se sami rozhodnete, zda se chcete zúčastnit nebo počkat, až se objeví nová mise!

Takto může vypadat Mise u Betana

Na co dávat pozor?

  • K dokončení mise musí být všechny související sázky buď podány, nebo vyhodnoceny, podle popisu mise.
  • Kroky k dokončení mise, ceny nebo dostupnost mise se mohou lišit.
  • Sázení na vzájemně závislé výsledky není v této nabídce povoleno.
  • Zrušené sázky nebo sázky na zrušené události nebo sázky na účastníky, kteří se akce nezúčastnili, nebo na jakékoli události, které byly z jakéhokoli důvodu vyhodnoceny s kurzem 1,00, nebudou zahrnuty mezi kroky ke splnění jednotlivé mise.
  • Sázky podané pomocí Sázky zdarma nebudou splňovat podmínky úkolu.
  • Veškeré podmínky najdete v obchodních podmínkách na webu Betano.

MAX Kurz

MAX Kurz je akce, která přináší nejlepší kurzy na trhu. Betano každý den před zahájením události nabízí nejlepší kurzy na příležitost „Výsledek zápasu“.

Akce se týká především významných soutěží a zápasů, jako např. Ligy mistrů, NHL, NBA apod. Na vybranou příležitost si můžete vsadit s nulovou nebo velmi malou marží.

Zápas dnes s MAX Kurzem je označem symbolem „MK“.

Dřívější výplata bez ohledu na konečný výsledek

A teď promoakce, s níž se u žádné jiné naší sázkové kanceláře nesetkáte. U vybraných fotbalových, hokejových, tenisových, basketbalových, volejbalových a házenkářských utkání máte možnost vyhrát ještě před samotným koncem utkání. Jak je to možné? Stačí, aby váš favorit v zápase vedl o několik gólů / bodů / setů (záleží na sportu) a výhra vás nemine.

Tyto akce se týkají vybraných soutěží a sázek na hlavní trh, tedy vítěze zápasu.

Fotbal – 2 góly náskok (Csaplárova past už vás neohrozí)

  • Pokud tým, který jste vybrali jako vítěze, bude kdykoli během zápasu ve vedení o dvě branky, vaše sázka bude vyhodnocená jako vyhraná, i když se soupeřovu týmu nakonec podaří vyrovnat nebo dokonce vyhrát zápas!
  • S nabídkou „2 góly náskok“ můžete před začátkem zápasu podat sázku na příležitost “Výsledek zápasu” (výhra domácích nebo hostů), a pokud je váš tým v kterémkoli bodě zápasu o 2 branky ve vedení, vyhráváte automaticky, aniž byste museli čekat, až zápas skončí!
  • Nabídka platí pro následující soutěže: Mistrovství světa (včetně kvalifikace), Euro (včetně kvalifikace), Copa America, Africký pohár národů, Ligu národů UEFA, Ligu mistrů (od skupinové fáze a dále), Evropskou ligu (od skupinové fáze a dále), Evropskou konferenční ligu (od skupinové fáze a dále), Copa Libertadores (od skupinové fáze a dále), Copa Sudamericana (od skupinové fáze a dále), českou 1. ligu, českou 2. ligu, český pohár (od osmifinále a dále), anglickou Premier League, italskou Sérii A, španělskou Primera Division, Bundesligu, Ligue 1, Olympijské hry, FA Cup (od nejlepších 64), Copa del Rey (od osmifinále a dále), DFB Pokal (od osmifinále a dále), Coppa Italia (od osmifinále a dále), Coupe de France (od osmifinále a dále), brazilskou Sérii A, anglickou Championship, anglickou League One, anglickou League Two, EFL Cup, italskou Sérii B, 2. Bundesligu, španělskou Segunda Division, norskou Eliteserien, dánskou Superligaen, dánskou 1. Division, Eredivisie, holandskou KNVB Beker, ruskou Premier Ligu, skotskou Premiership, švédskou Allsvenskan, švýcarskou Super League, portugalskou Primeira Ligu, portugalský Supertaca, Taca de Portugal, tureckou Super Lig, rakouskou Bundesligu, dánský DBU Pokalen, maďarskou NB I, maďarskou NB II, maďarský Magyar Kupa, slovenskou Superligu, slovenskou 2. ligu, slovenský pohár, argentinskou Ligu Profesional, argentinskou Copa de La Liga Profesional, Copa Argentina, australskou A-League, čínskou Super League, čínský CFA Cup, japonskou J1-League, japonskou J2-League, americkou MLS, mexickou Liga MX, mexický Copa MX, mexickou Liga de Expansion MX, brazilskou Serii A.

2 góly náskok u Betana

Hokej – 3 góly náskok (Vede váš favorit o 3 góly? Je čas na oslavu!)

  • Je váš hokejový tým ve vedení o 3 góly? Právě jste vyhráli! Pokud tým, kterého jste vybrali jako vítěze, bude kdykoliv během zápasu o 3 góly ve vedení, vaše sázka se vyhodnotí jako vyhraná, i když se soupeři podaří vyrovnat nebo dokonce vyhrát zápas. 
  • S hokejovou nabídkou „3 góly góly náskok“ můžete podat sázku před zahájením jakéhokoliv zápasu na sázkovou příležitost Vitěz zápasu (výhra domácích nebo hostů) a pokud bude váš tým kdykoli během zápasu o 3 góly ve vedení, vyhráváte automaticky, aniž byste museli čekat na konec zápasu! 
  • Nabídka se vztahuje exkluzivně na následující soutěže: Mistrovství světa (muži i ženy), českou Extraligu, Erste Ligua, americkou NHL, KHL, německou DEL, švédskou SHL, rakouskou EHL, Slofvaft Extraligu, švýcarskou NLA, ruskou VHL, Ligu Mistrů, finskou SM-Liigu, Olympijské hry (muži i ženy).

Tenis – rozhodující první set (6-0 nebo 6-1 v prvním setu? Právě jste vyhráli!)

  • Pokud tenista, kterého jste si vybrali jako vítěze zápasu, vyhraje 1. set s výsledkem 6-0 nebo 6-1, pak je vaše sázka vyhodnocena jako vyhrávající, i když se soupeři podaří otočit utkání a nakonec zápas vyhrát…
  • S nabídkou „Rozhodující první set můžete uzavřít sázku (SOLO, AKO a SuperKombi) před začátkem zápasu na sázkové příležitosti Vítěze zápasu (“Vítěz”), a pokud váš hráč vyhraje 1. set s výsledkem 6-0 nebo 6-1, pak je tento tip vyhodnocen jako vyhrávající, aniž byste museli čekat na konec zápasu.
  • Nabídka platí výhradně pro mužskou dvouhru a ženskou dvouhru na turnajích ATP a WTA Tour, stejně jako ženské grandslamy (Australian Open, French Open, Wimbledon a US Open).

Tenis – 2 sety náskok (Vede váš favorit o 2 sety? Váš tip je úspěšný!)

  • Pokud tenista, kterého jste si vybrali jako vítěze, bude kdykoli během zápasu o dva sety ve vedení, vaše sázka se vyhodnotí jako vyhraná, i když se soupeři nakonec podaří skóre srovnat a vyhrát!
  • S nabídkou „Ve vedení o 2 sety“ můžete podat sázku před začátkem zápasu na příležitost Vítěz zápasu (výhra domácí nebo host), a pokud bude váš tenista v kterémkoli bodě zápasu o 2 sety ve vedení, vyhráváte automaticky, aniž byste museli čekat na konec zápasu!
  • Nabídka platí výhradně pro zápasy dvouhry mužů na grandslamových turnajích (Australian Open, French Open, Wimbledon a US Open).

Basketbal – 20 bodů náskok (Vede váš tým o 20 bodů? Váš tip je úspěšný!)

  • Pokud tým, který jste vybrali jako vítěze, bude kdykoli v průběhu zápasu ve vedení o 20 bodů, vaše sázka se vyhodnotí jako vyhraná, i když váš tým zápas prohraje!
  • S nabídkou „20 bodů náskok“ můžete podat sázku před zahájením jakéhokoli zápasu níže uvedených lig na příležitost Vítěz zápasu a pokud bude váš tým kdykoli během zápasu o 20 bodů ve vedení, vyhráváte automaticky, aniž byste museli čekat na konec zápasu!
  • Nabídka platí pro následující basketbalové soutěže:  Euroligu, NBA, českou NBL, Mistrovství světa (mimo kvalifikaci), Olympijské hry (mimo kvalifikaci), Eurobasket (mimo kvalifikaci), španělskou Ligu Endesa, německou BBL, italskou Sérii A, francouzskou Pro A, tureckou TBSL, Ligu Mistrů (od skupinové fáze a dále), Eurocup (od skupinové fáze a dále).

Házená – 6 gólů náskok (Vede váš favorit o 6 gólů? Výhra je vaše!)

  • Je váš házenkářský tým ve vedení o 6 gólů? Právě jste vyhráli! Pokud tým, kterého jste vybrali jako vítěze, bude kdykoliv během zápasu o 6 gólů ve vedení, vaše sázka se vyhodnotí jako vyhraná, i když se soupeři podaří vyhrát zápas. 
  • S nabídkou „Ve vedení o 6 gólů v házené“ můžete podat sázku před zahájením jakéhokoliv zápasu na příležitost Výsledek zápasu (výhra domácích nebo hostů) a pokud bude váš tým kdykoli během zápasu o 6 gólů ve vedení, vyhráváte automaticky, aniž byste museli čekat na konec zápasu! 
  • Nabídka se vztahuje exkluzivně na: EHF Liga mistrů, EHF Liga mistrů ženy, Mistrovství světa (muži i ženy), Mistrovství Evropy (muži i ženy), EHF Evropská liga (muži i ženy), Olympijské hry (muži i ženy), německá Bundesliga, německá Bundesliga ženy.

Volejbal – 2 sety náskok ve volejbale (Vede váš tým o 2 sety? Můžete slavit!)

  • Je váš volejbalový tým ve vedení o 2 sety? Právě jste vyhráli! Pokud tým, kterého jste vybrali jako vítěze, bude kdykoliv během zápasu ve vedení o 2 sety, vaše sázka se vyhodnotí jako vyhraná, i když se soupeři podaří vyhrát zápas. 
  • S nabídkou „2 sety náskok ve volejbale“ můžete podat sázku před zahájením jakéhokoliv zápasu na sázkovou příležitost Vítěz zápasu (výhra domácích nebo hostů) a pokud bude váš tým kdykoli během zápasu ve vedení o 2 sety, vyhráváte automaticky, aniž byste museli čekat na konec zápasu! 
  • Nabídka se vztahuje exkluzivně na tyto ligy: česká Extraliga, česká Extraliga ženy, Liga mistrů CEV, Liga Mistrů CEV ženy, CEV Cup, italskou Sérii A, polskou PlusLigu, německou 1. Bundesligu, německou 1. Bundesligu ženy, tureckou Efeler Ligi, Olympijské hry (muži i ženy).

Vstupní bonus u sázkové kanceláře Betano

Pokud vás některá z nabídek zaujala, tak neváhejte a založte si účet ještě teď. Registrace zabere jen pár minut a je intuitivní. Za ověření účtu navíc dostanete 300 Kč sázku zdarma a 50 volných zatočení v onlice casinu.