🍹Aloha King Elvis: online výherní automat na 22Bet🍹

Aloha King Elvis je jedním z nejoblíbenějších hracích automatů, která se v online casinu 22Bet vyskytuje. Automat pochází od providera BGaming. Podívejte se, co vše si pro vás online automat Aloha King Elvis připravil a proč byste si jej měli zahrát i vy!

JakubZich

JakubZich

🍹Aloha King Elvis: online výherní automat na 22Bet🍹

Aloha King Elvis je jedním z nejoblíbenějších hracích automatů, která se v online casinu 22Bet vyskytuje. Automat pochází od providera BGaming. Podívejte se, co vše si pro vás online automat Aloha King Elvis připravil a proč byste si jej měli zahrát i vy!


O BGaming

BGaming, společnost založená v roce 2012, je renomovaným poskytovatelem atraktivních výherních automatů. Tato společnost dosud vyvinula více než 100 online automatů, které si můžete užít. BGaming se zaměřuje na absolutní férovost svých automatů a často podporuje kryptoměny. Navíc, BGaming úzce spolupracuje nejen s online casinem 22Bet, ale také s dalšími prestižními casiny v iGaming průmyslu po celém světě. Můžete se tak vždy spolehnout na to, že automaty od tohoto providera patří k těm nejlepším!

Zdroj: https://22betxz.com/cs

Základní informace o Aloha King Elvis

Hned při prvním pohledu vidíme, že Aloha King Elvis je pětiválcovým online výherním automatem. Celkem nabízí 25 výherních linií, pomocí kterých můžete získat skvělé výhry. Linie jsou pak vyhodnocovány výhradně zleva doprava. Automat také nabízí možnosti přikoupit různé formy respinů a bonusů, o tom ale později.

Pokud se podíváme na možnosti sázek, nejmenší možná sázka je 2,5 Kč. Maximální sázka bez přikoupených bonusů je 1 300 Kč. Každý z hráčů si tak může najít ideální míru rizika, kterou je ochotný podstoupit. K sázce je také možné za 32 % ceny sázky „přikoupit“ vyšší šanci na získání respinů a free spinů! Vyhrát pak můžete maximálně 2 000násobek vsazené částky.

Výherní symboly a RTP

Aloha King Elvis nabízí hráčům celou řadu výherních symbolů, pomocí kterých můžete získávat skvělé výhry. Nejdříve se podíváme na symboly J, Q, K a A:

  • 3 symboly = 0,5× sázka
  • 4 symboly = 2× sázka
  • 5 symbolů = 5× sázka

Dalším symbolem jsou bonga bubny. Ty jsou ohodnoceny následovně:

  • 3 symboly = 1× sázka
  • 4 symboly = 5× sázka
  • 5 symbolů = 20× sázka

Další výhry můžete získat pomocí hudebního nástroje banjo:

  • 3 symboly = 1,5× sázka
  • 4 symboly = 10× sázka
  • 5 symbolů = 30× sázka

Pak zde máme dva poslední symboly, který je auto a žába:

  • 3 symboly = 2× sázka / 2,5× sázka
  • 4 symboly = 15× sázka / 25× sázka
  • 5 symbolů = 40× sázka / 50× sázka

Bonusové symboly

Aloha King Elvis disponuje také celou řadou bonusových symbolů. Jedním z nich je WILD symbol. Ten dokáže nahrazovat ostatní symboly tak, aby mohla vzniknout výherní kombinace, díky které si můžete užít skvělé výhry. V případě, že se symboly WILD objeví za sebou, vyhodnocují se následovně:

  • 3 symboly = 2,5× sázky
  • 4 symboly = 25× sázky
  • 5 symbolů = 50× sázky

Druhým bonusovým symbolem je BONUS. Ten se objevuje výhradně na válcích 1-3-5 a hráčům nabízí free spiny zdarmav. V rámci těchto free spinů navíc můžete získat vysoké výhry, které se v běžném režimu hracího automatu dosahují špatně.

Třetím bonusovým symbolem je mince. Ta v sobě ukrývá konkrétního hodnotu. V případě, že získáte na výherních válcích 6 těchto mincí, můžete se těšit na speciální respin, kde můžete získat další pohádkovou výhru.

Pokud se podíváme na RTP, pak zjistíme, že Aloha King Elvis nabízí hráčům 94,9 % RTP.

Zdroj: https://22betxz.com/cs

Jak vypadají bonusové hry

Online výherní automat Aloha King Elvis na 22Bet disponuje také celou řadou bonusových her. Podívejte se, jak jednotlivé bonusové hry fungují.

Coin respin

V případě, že získáte na hrací ploše 6 a více mincí, můžete se těšit na speciální bonusovou hru pojmenovanou Coin Respin. Máte celkem 3 respiny na to, abyste mince doplnili o další. V mincích se vždy nachází hodnota, kterou po skončení bonusové hry získáte na své herní konto.

S každou mincí, kterou v rámci repsinu získáte, obdržíte další 3 repiny navíc! Výhodou je, že se v mincích můžete získat také jackpot. Stačí, abyste zaplnili jednu řadu mincemi a automaticky získáte jeden z jackpotů. Existují tři úrovně bonusu:

  • Mini = 20× sázka
  • Major = 100× sázka
  • Mega = 1 000× sázka

V rámci této bonusové hry můžete získat také „Collect“ minci. V případě, že se tato speciální mince objeví, sečte se aktuální výhra a ta se objeví jako hodnota této mince. Dá se zjednodušeně říct, že dojde ke zdvojnásobení výhry.

Free Spins

V případě, že se vám podaří na válci 1,3 a 5 získat symbol BONUS, můžete se těšit na free spiny. Můžete si vybrat hned ze dvou bonusových her. První je Special Guest Party. Ta obsahuje 5 free spinů. Vznyačuje se tím, že 2,3 a 4 válce je nahrazený jedním velkým symbolem. Existuje tak velká šance na zisk pořádné výhry!

Druhou hrou je VIP Party. Zde získáte celkem 8 volných spinů s tím, že na válcích se objevují pouze symboly banja, bonga, mincí, auta, žáby, WILD a BONUS. To značí, že i v této bonusové minihře máte velkou šanci na zisk nemalé částky.

Zdroj: https://22betxz.com/cs

Ovládání výherního automatu Aloha King Elvis

Než se pustíte do hraní, jistě vás bude zajímat, jak se online výherní automat Aloha King Elvis ovládá. Celkové ovládání je velmi jednoduché, zde vám jej přinášíme v bodech:

  • 1 Paytable = tabulka výher
  • 2 Bet = možnost snížit nebo zvýšit sázku
  • 3 Autoplay = nastavení automatického otáčení válců
  • 4 Play = roztočení válců výherního automatu
  • 5 – Coin Respin = 2,5× zvýšení šance na Coin Respin
  • 6 – Free spins = 2,5× zvýšení šance na Free Spins
  • 7 – Volume = nastavení hlasitosti automatu
  • 8 – Jackpoty = aktuální výše jackpotů

Závěrečné hodnocení

Aloha King Elvis u online casina 22Bet nabízí hráčům možnost získat až 2 000× sázky. Rozhodně to není marná vidina výhry. RTP automatu je 94,9 %, což je méně než například u online výherního automatu Gold Rush Johnny Cash. Automat je mezi hráči velmi oblíbený, proto není divu, že se k němu hráči velmi často vracejí. Neváhejte a registrujte se u online casina 22Bet a vyzkoušejte si online výherní automat Aloha King Elvis.

FAQ – nejčastější otázky a odpovědi o Aloha Kings Elvis

Je možné hrát 20 Boost Hot o peníze i zdarma?

Ano, internetové kasino 22Bet umožňuje vyzkoušet si výherní automat Aloha Kings Elvis zdarma. Pokud vás tento automat zaujme, máte možnost zahrát si na něm také o skutečné peníze.

Mohu výherní automat Aloha Kings Elvis hrát také na mobilu?

Ano, to je možné! Aplikace 22Bet je kompatibilní jak s mobilními telefony s operačním systémem Android, tak s telefony s operačním systémem iOS.

Jaké RTP má Aloha Kings Elvis?

Aloha Kings Elvis nabízí hráčům RTP 94,9 %.