⛏Gold Rush Johnny Cash: online výherní automat na 22Bet⛏

Gold Rush Johnny Cash: online výherní automat na 22Bet

Gold Rush Johnny Cash se řadí mezi vůbec nejoblíbenější online výherní automaty, jaké můžeme najít u online casina 22Bet. Vývojářem tohoto slotu je BGaming. Podívejte se, co vše vám automat nabídne a proč byste jej měli rozhodně vyzkoušet i vy!

JakubZich

JakubZich

⛏Gold Rush Johnny Cash: online výherní automat na 22Bet⛏

Gold Rush Johnny Cash: online výherní automat na 22Bet

Gold Rush Johnny Cash se řadí mezi vůbec nejoblíbenější online výherní automaty, jaké můžeme najít u online casina 22Bet. Vývojářem tohoto slotu je BGaming. Podívejte se, co vše vám automat nabídne a proč byste jej měli rozhodně vyzkoušet i vy!


O BGaming

Společnost BGaming působí na trhu od roku 2012 a je tak etablovanou značkou nabízející hráčům atraktivní výherní automaty. Vývojářské studio BGaming dosud vytvořilo více než 100 online automatů, které si můžete také zahrát! Tento poskytovatel se zaměřuje na absolutní férovost svých strojů a často podporuje kryptoměny. BGaming spolupracuje nejen s online casinem 22Bet, ale i s dalšími prestižními casiny po celém iGaming světě.

Zdroj:BGaming.com

Základní informace o Gold Rush Johnny Cash

Gold Rush Johnny Cash je pětiválcový online výherní automat, který hráčům nabízí celkem 25 výherních linií. Vyhodnocování výher pak probíhá zleva doprava. Maximální výše sázky na jeden spin může být 1 000 Kč. K dispozici máte také možnost si zakoupit free spiny nebo respiny. V případě koupě free spinů zaplatíte 50násobek sázky, v případě respinu je to 40násobek vaší sázky.

Naopak nejmenší sázku, kterou můžete v rámci oline výherního automatu Gold Rush Johnny Cash vytvořit jsou 3 Kč. Díky tomu si každý z hráčů může najít optimální výši své sázky a tím pádem i rizika, které chce podstoupit.

Výherní symboly a RTP

Gold Rush Johnny Cash je automat, který nabízí pohled k dávným zlatokopům. Sami tak můžete okusit radost z nalezeného zlata. Základním symboly jsou u tohoto stroje J, Q, K, A:

  • 3 symboly = 0,5× sázka
  • 4 symboly = 1× sázka
  • 5 symbolů = 5× sázka

Dalším symbolem je krumpáč:

  • 3 symboly = 1× sázka
  • 4 symboly = 3× sázky
  • 5 symbolů = 12,5× sázky

Zapomenout nesmíme ani na symbol lampy, pytle peněz a vozíku zlata:

  • 3 symboly = 1× sázka / 1,5× sázka / 2,5× sázka
  • 4 symboly = 4× sázka / 5× sázka / 10× sázka
  • 5 symbolů = 15× sázka / 20× sázka / 50x sázka

Speciální symboly

Tím ale výčet všech symbolů zdaleka nekončí. Spolehnout se můžete tak na symbol WILD. Ten na sebe dokáže vzít podobu jiných symbolů tak, abyste mohli snadněji dosáhnout výherní kombinace. I WILD se může objevit na výherní linii za sebou. V takovém případě je zhodnocení vaší sázky následující:

  • 3 symboly = 2,5× sázky
  • 4 symboly = 10× sázky
  • 5 symbolů = 50× sázky

Druhým speciálním symbolem je TNT, který zde zastupuje SCATTER. V případě, že se vám podaří získat TNT na prvním, třetím a pátém válci, můžete se těšit na 10 volných spinů, v rámci kterých na vás čeká nesmírně bohatá výhra.

Na válcích se pak objevují také zlaté nugety. Každý nugeta má jinou hodnotu, v případě, že se jich na válcích objeví alespoň 6, můžete si vychutnat další respiny, ve kterých můžete získat další nugety a výhru tak ještě obohatit.

Gold Ruhs Johnny Cash pak disponuje RTP 96,08 %. Jedná se o automat s vyšší volatilitou, který ale nabízí možnost získat výhru v podobě až 5 820násobku vaší sázky!

Zdroj: https://22betxz.com/

Free spiny, Gold Respin a ovládání automatu

V případě, že se vám podaří díky symbolům Scatter získat 10 free spinů, můžete se těšit na pořádnou nálož kreditů. V rámci volných zatočení se objevují pouze symboly krumpáče, lampy, pytle peněz, vozíku zlata, zlaté nugety, SCATTER a WILD. O výhru tak bude postaráno. Free spiny si můžete dokonce koupit, za 50násobek vaší sázky se automaticky spustí Free spin hra.

Gold Repisn je aktivován tak, že se na automatu objeví alespoň 6 zlatých nugetek. V rámci Gold repinu máte k dispozici šest toček, v rámci kterých mohou padnout další zlaté nugety. Během této minihry pak může padnout také zelená nugety, která vám sečte aktuální výhru a tu vám zdvojnásobí. Objevit se pak může také dynamit, který vám přidá další spin navíc. Za 40násobek sázky si pak můžete rovnou zakoupit respiny a zkusit své štěstí.

Ovládání výherního automatu Gold Rush Johnny Cash

Pojďme se nyní podívat na to, jak se online výherní automat Gold Rush Johnny Cash u online casina 22Bet ovládá. Je to velmi jednouché:

  • 1 Paytable = tabulka výher
  • 2 Bet = možnost snížit nebo zvýšit sázku
  • 3 Autoplay = nastavení automatického otáčení válců
  • 4 Play = roztočení válců výherního automatu
  • 5 – Free spiny = možnost zakoupit si free spiny
  • 6 – Respiny = možnost zakoupit si respiny
  • 7 – Volume = možnost zapnout nebo vypnout zvuky
  • 8 – Jackpot = aktuální výše možného jackpotu

Zdroj: https://22betxz.com/

Závěrečné zhodnocení výherního automatu Gold Rush Johnny Cash

Máte rádi online výherní automatu, u kterých můžete získávat opravu skvělé výhry? Pak vyzkoušejte Gold Rush Johnny Cash, díky kterému můžete vyhrát až 5 280násobek své sázky. RTP automatu dosahuje na hodnotu 96,08 %. To je méně, než kolik nabízí například It´s a Joker ale více než kolik má výherní automat Dig Dig Digger. V případě, že vás online výherní automat Gold Rush Johnny Cash zaujal, registrujte se u 22Bet a zahrajte si ještě dnes!

FAQ – nejčastější otázky a odpovědi o Gold Rush Johnny Cash

Je možné hrát Gold Rush Johnny Cash o peníze i zdarma?

Ano, 22Bet online kasino umožňuje vyzkoušet si výherní automat Gold Ruhs Johnny Cash. Pokud vás tento automat zaujme, můžete si ho zahrát i za skutečné peníze.

Mohu hrát výherní automat Gold Rush Johnny Cash také na mobilu?

Ano, můžete! Aplikace 22Bet je kompatibilní s mobilními telefony, které používají jak Android, tak iOS operační systémy.

Jaké RTP má Gold Rush Johnny Cash?

Gold Rush Johnny Cash nabízí hráčům RTP 96,08 %. Máte tak reálně vysokou šanci na výhru.