22Bet sk

Jste ze Slovenska a hledáte sázkovou kancelář se skvělými bonusy, vysokými kurzy a pravidelnými akcemi? Potom musíte vyzkoušet společnost 22Bet, která vám vše zmíněné dopřeje!

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

22Bet sk

Jste ze Slovenska a hledáte sázkovou kancelář se skvělými bonusy, vysokými kurzy a pravidelnými akcemi? Potom musíte vyzkoušet společnost 22Bet, která vám vše zmíněné dopřeje!


Začněte registrací

Registrace nového účtu je velmi jednoduchá a intuitivní. Začněte kliknutím na tento registrační odkaz, po kterém se vám zobrazí úvodní stránka sázkové kanceláře. Po kliknutí na zelené tlačítko „REGISTRACE“ v pravém horním rohu se vám zobrazí registrační formulář, v němž stačí vyplnit jméno, příjmení, email, heslo, zemi pobytu (Slovensko) a měnu (euro). 

Ještě před prvním přihlášením budete muset potvrdit svoji emailovou adresu. Jednoduše kliknete na registrační link, který vám po registraci přijde do vaší emailové schránky (raději se podívejte i do složky spamu). Nyní vám již nic nebrání v podání vaší první sázky. Zadané informace uvádějte vždy pravdivě! Před prvním výběrem po vás totiž může společnost požadovat ověření adresy pomocí nějakého dokladu s adresou (výpis z účtu, výpis za elektřinu apod.).

Bonus pro nové sázkaře

Jako nově zaregistrovaný uživatel máte právo na skvělý vstupní bonus do výše až 122 €! Stačí, když po úspěšné registraci a ověření účtu provedete první vklad. Podmínky získání bonusu nejsou nijak složité, je ovšem zapotřebí protočit bonus na AKO sázkách.

  1. Bonus je ve 100% výši vašeho prvního vkladu až do 122 €.
  2. Minimální vklad pro získání bonusu je 1 €.
  3. Bonus je automaticky připsán po provedení prvního vkladu.
  4. Výběr prostředků ze sázkařského účtu bude možný až po splnění bonusových podmínek.
  5. Před výběrem bonusu je potřeba ho pětkrát (5x) protočit na AKO sázkách s min. třemi (3) příležitostmi na tiketu s min. kurzem 1,40 pro každou příležitost.
  6. Sázky vyhodonocené jako VOID se do protočení nezapočítávají.
  7. Pro kryptoměny bonus neplatí.
  8. Bonus musí být protočen do 7 dnů od připsání.
  9. Jestliže bonus není protočen do 7 dnů od jeho připsání, veškeré bonusy a výhry vzniklé z bonusové částky zaniknou.
  10. Tuto nabídku nelze využít zároveň s jinou promoakcí.
  11. V případě podezření, že uživatel hraje nepoctivě nebo používá strategie, které jsou podle názoru společnosti podvodné a také v případě zneužití bonusových prostředků, má sázková kancelář 22bet právo vůči takovým hráčům zrušit bonus bez vysvětlení příčin. 
  12. Kompletní pravidla bonus naleznete v sekci bonusů na webu 22Bet.

Vstupní bonus u 22Bet

Další benefity 22Bet

  • O tom, že si 22Bet váží věrných sázkařů, svědčí jejich věrnostní program. Sbírejte bonusové body za sportovní sázky a hraní v casinu. Nasbírané body lze v obchodě vyměnit za sázky zdarmafree spins a jiné dárky. Za každých vsazených 5 € s minimálním kurzem 1.3 pro SÓLO sázky a 1.5 pro AKO sázky obdržíte jeden 22bet bod.
  • Kromě vstupního bonusu máte každý pátek možnost využít pravidelný páteční reload bonus.
  • Široká nabídka sportů a soutěží, na něž můžete sázet.
  • Povedená a intuitivní mobilní aplikace dostupná pro iOS a Android.
  • Mnoho platebních metod (včetně stále populárnějších kryptoměn).
  • Live streaming
  • Cashout
  • Multi-view