Využíjte vstupní bonus 3 000 Kč u Betana

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Využíjte vstupní bonus 3 000 Kč u Betana


Sázková kancelář Betano (recenze zde) přinesla na český trh svěží vítr. Jde o první zahraniční sázkovou kancelář, která získala licenci Ministerstva financí potřebnou pro provozování kurzových sázek a my doufáme, že jde o první vlaštovku a další subjekty budou následovat. Jako nový sázkař máte možnost získat od Betana bonus k prvnímu vkladu do výše až 3 000 Kč, tak toho využíjte!

Bonus k prvnímu vkladu až 3 000 Kč

Aby se Betano vrylo novým sázkařům pod kůži a získalo si jejich přízeň, připravilo si pro ně 100% bonus k prvnímu vkladu ve výši až 3 000 Kč!

Díky tomuto bonusu má každý sázkař jedinečnou příležitost vyzkoušet si novou sázkovou kancelář a ještě za to být odměněn. A z vlastní zkušenosti mohu říct, že jakmile u Betana začnete sázet, stane se nejvyužívanější českou sázkovou kanceláří ve vašem portfoliu, bonus nebonus. Za vše mohou vysoké kurzy a řada speciálních promoakcí, které prostě chcete. O tom všem ale příště.

Chcete-li aktivovat svůj bonus k prvnímu vkladu u sportovních sázek, musíte si v okamžiku provedení prvního vkladu vybrat bonus za první vklad u sportovních sázek.

Podmínky bonusu k prvnímu vkladu:

  1. Pro připsání bonusu je potřeba čtrnáctkrát (14x) protočit počáteční vklad na sázkách s min. kurzem 1.8.
  2. Jakákoli žádost o výběr podaná před splněním požadovaného požadavku na sázení bude mít za následek automatické a neodvolatelné zrušení bonusu, stejně jako jakékoli jiné nabídky provedené v souvislosti s bonusem za první vklad.
  3. Sázkový požadavek se počítá v okamžiku vyhodnocení sázek, nikoli při jejich podání. Sázky na stejnou sázkovou příležitost nebo protichůdné sázky se do konečného výpočtu nabídky nezapočítávají. Totéž platí pro sázky na následující sázkové příležitosti: Sázky s MAX kurzem, asijské handicapy, kontradikční sázky, všechny sázky, které jsou vyhodnoceny pomocí možnosti Cash Out, Poločas/Konec zápasu, přesný výsledek u všech sportů, dvojitá šance u všech sportů, handicap na fotbal, ragby, házenou, lední hokej a americký fotbal, vítězný rozdíl u fotbalu, ledního hokeje a baseballu, bez ohledu na to, z jakého sportu daný zápas/událost pochází. 

300 Kč zdarma za ověření účtu

Ještě před tím, než si vyclearujete bonus k prvnímu vkladu, obdržíte od Betana 300 Kč na prosázení zdarma!

300 Kč zdarma za ověření účtu

K získání tohoto štědrého bonusu stačí pouze dokončit ověření vašeho účtu. Po plném ověření obdržíte 300 Kč na sázení zdarma. K tomu dostanete i 50 volných zatočení na automat Multi Vegas 81. Toto ověření se skládá ze 3 kroků:

  1. Ověření identity prostřednictvím Bank ID – ověřte svou identitu jednoduše a bezpečně během několika minut prostřednictvím svého internetového bankovnictví.
  2. Nastavení požadovaných limitů – navštivte sekci „Proces ověření“ ve vašem účtu a nastavte si limity pro kurzové sázení i Vegas hry.
  3. Ověření platební metody – ověřte svou platební kartu, bankovní účet nebo jinou platební metodu pomocí vkladu. K ověření stačí vklad již od 10 Kč.