Vsaďte si na zápas Dortmundu s Bayernem (8. 10. 2022) u MostBet bez rizika

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Vsaďte si na zápas Dortmundu s Bayernem (8. 10. 2022) u MostBet bez rizika


Využíjte skvělé příležitosti vsadit si u sázkové kanceláře MostBet „zadarmo“. Pro sobotní šlágr německé Bundesligy mezi Dortmundem a Bayernem máte jedičnou možnost využít tzv. risk free bet, tedy sázku, která neprohraje.

Sázejte bez rizika! Získejte 100 % sázky zpět, pokud prohrajete!

S tzv. risk free betem se nemusíte bát toho, že vaše sázka prohraje. Jedinečná příležitost u sázkové kanceláře MostBet se váže k vybraným zápasům a v sobotu 8. října půjde o tzv. Der Klassiker, tedy zápas mezi Borussií Dortmund a Bayernem Mnichov. 

Abyste získali nárok na bonusovou sázku zdarma, podejte SÓLO sázku (PREMATCH i LIVE) na vybraný zápas ve výši od 150 Kč (nebo ekvivalent v jiné měně) v min. kurzu 2.00 a v případě, že vaše sázka prohraje, obdržíte bonusový free bet ve 100% výši vaší sázky (max. výše bonusu je 7 500 Kč).

Vstupní bonus u MostBet

Pravidla a podmínky akce:

  1. Abyste se mohli zúčastnit akce, podejte prematch nebo live sázku na výše zmíněný zápas v min. kurzu 2.00.
  2. V případě, že bude vaše sázka proherní, obdržíte 100% výši vaší prohrané sázky ve formě bonusu zpět. 
  3. Sázky vyhodnocené kurzem 1.0 (VOID), stejně jako sázky vsazené z nějakého bonusu či free betu a sázky, u kterých byl využit cashout, nemají na bonus nárok.
  4. Bonus je aktivován v případě, že sázka byla podána v min. výši 150 Kč nebo ekvivalent v jiné měně a v min. kurzu 2.00.
  5. Bonus je automaticky aktivován do 24 hodin od vyhodnocení sázky.
  6. Jestliže je podáno více sázek, počítá se první podaná sázka.
  7. V případě, že sázkař již nějaký aktivní bonus má, nebude bonus z této sázky aktivován.
  8. Maximální výše bonusu je 7 500 Kč nebo ekvivalent v jiné měně.
  9. Pro úspěšný převod bonusových prostředků na reálné peníze je potřeba bonusovou částku min. 5x protočit na AKO sázkách s min. 3 příležitostmi na tiketu a min. kurzem 1.40 pro každou příležitost.
  10. Na splnění bonusových podmínek má hráč 4 dny.
  11. Kompletní podmínky akce najdete na webu MostBet v sekci „AKCE“.

Vsadit si u MostBet je velmi jednoduché, registrace je intuitivní a kurzová nabídka přehledná. V případě, že váháte a chcete se nejdříve o sázkové kanceláři MostBet dozvědět něco více, navštivte naši podrobnou recenzi.