Ve čtvrtek vypukne Letní Tipcup o 1,5 mega!

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Ve čtvrtek vypukne Letní Tipcup o 1,5 mega!


Ve čtvrtek 19. května odstartuje další pokračování letošního programu Tipcupů. V případě Letního Tipcupu, jak je tento díl nazván, půjde o variantu jeden na jednoho s třídenní vyřazovací fází. Kvalifikace do Letního Tipcupu potrvá od 19. do 28. května.

Systém Letního Tipcupu

Letní Tipcup se bude hrát výhradně na webu/mobilní aplikaci a pro účast v něm stačí být řádně registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku, na Slovensku, nebo u Chance.

500 Kč zdarma za registraci u Tipsportu

Turnaj odstartuje ve čtvrtek 19. května kvalifikací, kde budou hrát všichni sázející proti sobě, a to s denním limitem 50 Kč. Kvalda potrvá do soboty 28. května. Tři nejlepší z kvalifikace si odnesou 10 000 Netů! Odměny se dočká 500 nejlepších hráčů z kvalifikace.

Do play off Letního Tipcupu, které vypukne v neděli 29. května, postoupí z kvaldy 8 192 soutěžících. Každý souboj jeden na jednoho ve vyřazovací části bude trvat tři kalendářní dny.

Pavouk play off, kde si všichni jeho účastníci přijdou na odměnu, vyvrcholí ve středu 6. července. K úplnému vítězství tak musíte projít kvalifikací a porazit 13 soupeřů..

Výše dotace? Více než 1,5 milionu Netů! Celkový vítěz Letního Tipcupu shrábne 100 000 Netů, poražený finalista obdrží 40 tisíc.

Jak se Letního Tipcupu zúčastnit?

Při sestavování tiketu na webu/mobilní aplikaci vyberte Tipcupy v poli „soutěž“, které je pod výběrem vkladu, a tiket následně vsaďte. Záleží jen na vás, jaké tikety do soutěže zařadíte. Jediné omezení představuje maximální denní limit vkladů.

Tiket zařazený do Tipcupu bude vždy označený a uvidíte na něm i možný zisk bodů rovnající se potenciální výhře v Kč. Do hodnocení se započítají jen výherní tikety sázkaře, kterému se sečtou výhry v korunách na tiketech zařazených do Tipcupu a vyjádří se v bodech (body získané na tiketech složených z více sázenek, např. Kombinátory, se vypočítají z výher dosažených na jednotlivých sázenkách tohoto tiketu).

V rámci všech hracích kol si navíc můžete zobrazit tikety svých soupeřů z daného hracího dne i z odehraných kol předchozích (ale pouze za předpokladu, že už jste plně vyčerpali denní limit daného kola).

Nezapomeňte, že do Turnaje mistrů se můžete kvalifikovat právě prostřednictvím Tipcupů. Přes ně se do Turnaje mistrů probojuje 1 040 nejlepších z celoročního žebříčku Tipcupů (k 8. 11. 2022). Dalších 1 008 sázkařů se do Turnaje Mistrů dostane z Tipligy (k 8. 11. 2022, všichni od úrovně A třídy až po 1. ligu).

200 Kč zdarma u Chance za registraci

V případě, že ještě s Tipsportem či Chancí nemáte žádné zkušenosti, navštivte naše rozsáhlé recenze, díky nimž si o sázkových kancelářích uděláte lepší představu, a rovnou využijte bohatých vstupních bonusů!