Tip na zápas Argentina - Čína (MS v házené žen, 6. 12.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Argentina - Čína (MS v házené žen, 6. 12.)


Po úspěšném tipu na zápas mezi Japonskem a Paraguayí si dnes vybíráme sázku na další americko-asijský souboj. Tentokrát však nejdeme do UNDERU, ale do OVERU, a to v zápase mezi Argentinou a Čínou.

Argentina - Čína (MS v házené žen 2021, 6. 12., 18:00)

Argentinkám vstup do světového šampionátu házenkářek vůbec nevyšel. V prvním poločase sice s favorizovanými Španělkami dokázaly držet krok a prohrály pouze 10:11, ve druhém dějství však jejich hra totálně zkolabovala, výsledkem čehož byly pouze tři vstřelené branky a osmnáct inkasovaných. Zápas tedy nabídl jenom 42 branek a skončil 29:13 pro favorizované Španělsko.

Ony Argentinky zahrát UNDER dovedou, ne že ne. Převážně se to však děje s defenzivně laděnými nebo kvalitativně lepšími týmy. Naopak s týmy, které rády útočí, tomu bývá naopak. V takovém případě se Jihoameričanky nechají strhnout k útočení a je k vidění spoustu gólů. Stejně jako tomu bylo v jejich druhém zápase proti Rakousku, které poněkud překvapivě vyhrály 31:29. Zvláště v prvním poločase to tam padalo. Argentinky ho vyhrály 18:14.

Útočně laděná Čína

Číňanky mají svou hru postavenou na ofenzivě a těžko budou něco měnit. Ony ani příliš bránit neumí. Španělkám podlehly 18:33 a od Rakušanek dostaly 27:38. Když bychom nepočítaly dva zápasy Nizozemek s mnohem slabším Portorikem (55:15) a Uzbekistánem (58:17), tak šlo o nejgólovější utkání dosavadního průběhu šampionátu.

K hranici 60 gólů by se klidně mohl dostat i tento zápas. Na MS před dvěma lety se týmy potkaly ve skupině a bylo z toho 62 branek (Argentina vyhrála 34:28) a podobný scénář není vyloučen ani letos.

Očekávaná hranice je vypsaná na úrovni 51,5 gólů, my však volíme riskantnější variantu ve vyšším kurzu. Půjdeme do OVERU 53,5 gólů, který mnoho sázkových kanceláří nenabízí. Naštěští ji však vypsaly české sázkovky, a to ve výši přes 2,50, což bereme.

Vstupní bonus u 22bet

Tip: OVER 53,5 gólů