SYNOT TIP kurzové sázení: Nakopni své konto v březnu! (od 21. 3. do 31. 3.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

SYNOT TIP kurzové sázení: Nakopni své konto v březnu! (od 21. 3. do 31. 3.)


Pro nadšené sázkaře si sázková kancelář SYNOT TIP připravila další skvělou akci nazvanou „Nakopni své konto v březnu“, jejíž vítězové si mezi sebe rozdělí celkem 30 000 benefit bodů.

Nakopni své konto v březnu (21. – 31. 3.)

„Nakopni své konto v březnu“ je název soutěže o 30 000 benefit bodů pořádané sázkovou kanceláří SYNOT TIP. Jejím cílem je podat v období od 21. do 31. března co nejvíce AKO tiketů v hodnotě alespoň 100 Kč. Výhru obdrží 20 soutěžících, takže šance je velká!

Soutěž probíhá v období od 21. do 31. března a započítává se do ní jakýkoli AKO tiket v hodnotě alespoň 100 Kč (ne benefit body) s minimálně 2 příležitostmi na tiketu, přičemž minimální kurz tiketu musí být alespoň 3. Hráč musí podat co nejvíce tiketů po dobu trvání akce. Do soutěže budou zařazeny všechny tikety, bez ohledu na to, zda jsou výherní nebo proherní. Žebříček soutěžících bude aktualizován každý pracovní den. 

Žebříček pro 20 nejlepších soutěžících:

Soutěž Nakopni své konto v sázkové kanceláři SYNOT TIP

Pokud ještě neznáte sázkovou kancelář SYNOT TIP, navštivte naši podrobnou recenzi a nenechte si ujít skvělý vstupní bonus až do výše 10 000 Kč!