Srpnový LEVEL UP maraton v kurzovém sázení (3. – 14. 8. 2022)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Srpnový LEVEL UP maraton v kurzovém sázení (3. – 14. 8. 2022)


Sázková kancelář SYNOTtip myslí na své sázkaře také o prázdninách. V srpnu si tak všichni milovníci kurzů budou moct zazávodit o zajímavé odměny v LEVEL UP maratonu. Na odměnu dosáhnou všichni, kteří vsadí alespoň ve třech po sobě jdoucích dnech. Platí zde ale jednoduchá úměra, že čím víckrát vsadíte, tím víc dostanete. Opravdoví vytrvalci si přijdou na 1 200 BB!

Podmínky srpnového LEVEL UP maratonu

Nepropásněte ve středu 3. srpna začátek LEVEL UP maratonu a vytrvejte až do konce! Od středy 3. 8. 2022 začíná v sázkové kanceláři SYNOTtip dvanáctidenní maraton, v jehož cíli si každý sázkař může přijít na pěknou sumu!

Oproti maratonu, na který jste ze Synotu byli zvyklí, tvůrci LEVEL UP upravili podmínky, aby dali šanci i takovým hráčům, kteří nestihnou začátek. Zapojit se tak můžete v podstatě kdykoli. Důležité je sázet minimálně tři dny pro získání odměny, což je 150 BB. A je jedno, jestli začnete hned první den nebo se zapojíte až v polovině.

Samozřejmě, že čím déle sázíte, tím větší odměnu získáte. Vydržíte sázet celých 12 dnů? Tak to následně obdržíte 1 200 BB. Pokud ale jeden den přerušíte, začínáte od začátku.

Odměny za hokejový LEVEL UP maraton

  1. Termín akce 3. 8. – 14. 8. 2022.
  2. Jakýkoliv AKO tiket v hodnotě alespoň 200 Kč (ne benefit body).
  3. Minimální kurz na tiketu 5. Tiket musí po vyhodnocení splňovat podmínky minimálního kurzu.
  4. Hráč musí podat minimálně 3 tikety splňující podmínky pro získání minimální odměny. Pro získání maximální odměny musí hráč podat 12 tiketů splňující podmínky soutěže.
  5. Pokud jeden den vynecháte, začínáte od začátku.
  6. Do soutěže budou zařazené všechny tikety, bez ohledu na to, zda jsou výherní nebo nevýherní.
  7. Do akce se nezapočítávají cashout tikety.
  8. Veškeré odměny budou vyhodnoceny a následně připsány uživatelům na jejich konta nejdříve následující pracovní den po skončení akce.
  9. Odměny se nesčítají.