Představujeme vám Akademii kurzového sázení

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Představujeme vám Akademii kurzového sázení


Jedním z dlouhodobých cílů sazeni-online.eu je pozvednout úroveň znalostí nezkušených či začínajících sázkařů a možná i trochu změnit uvažování některých "zkušenějších" tipérů. Český naturel v tomto směru, bohužel, mnohokrát nedovoluje uznat egu, že náš tip není neprůstřelný, že se v predikci mýlíme a neuvažujeme nezaujatě. Další velký problém vyvstává u kurzů, za které jsme ochotni daný tip vsadit. Mnoho sázkařů nemá ani páru o tom, kde a jak hledat value (hodnotu) kurzu, a sází bez většího rozmyslu.

Snahou našeho týmu je diskutovat s vámi o kurzovém sázení, navzájem si pomáhat, zlepšovat se, posouvat společně naše myšlení atd. Nechceme vám pouze bezhlavě předhazovat holotipy, ale toužíme vést dialog.

 

Prvním krokem z naší strany je tvorba Akademie kurzového sázení, ve které s vámi projdeme především základy kurzového sázení. Momentálně pro vás máme připraveno 8 lekcí, což odpovídá zhruba polovině finálního stavu. V úvodních lekcích se dozvíte obecné info o tom, co je to kurzové sázení, na jaké sporty se dá sázet, jak začít s kurzovým sázením a jak vybrat sázkovou kancelář. Tyto úvodní informace by neměl přeskakovat žádný začátečník. Navazující lekce jsou zaměřeny již trochu odborněji. Zjistíte, jaké existují druhy kurzů a druhy sázek, více se dozvíte i o live sázení a 8. lekce o platebních metodách vám pomůže zorientovat se v internetových peněženkách a možnostech online plateb.

V nadcházejících dnech se můžete těšit i na obsáhlejší a zajímavější témata, která se budou hodit i pokročilejším sázkařům. Přineseme vám informace o bankroll managementu, návratnosti investic, řekneme si něco o strategii sázení a nevynecháme ani psychologii sázkaře. To vše a mnohem více v naší Akademii kurzového sázení.

 

Budeme rádi za každou reakci, otázky a připomínky směřujte na info@sazeni-online.eu.

Tým sazeni-online.eu