Poker bonus za registraci - existuje vůbec nějaký?

Získat poker bonus za registraci je snem každého nadšeného poker hráče. Které poker herny nabízejí registrační bonus?

Pavel-Drahonovsky

Pavel-Drahonovsky

Poker bonus za registraci - existuje vůbec nějaký?

Získat poker bonus za registraci je snem každého nadšeného poker hráče. Které poker herny nabízejí registrační bonus?


Online pokerové herny s poker bonusem za registraci - přehled

Pokud se chvíli pohybujete ve světě hazardu, asi víte, že pokerové herny jsou takovou černou dírou na českém hazardním trhu. Zatímco sázkových kanceláří a online casin v našich končinách je dostatek (a stále nové podniky přibývají), to samé se nedá moc říci o poker hernách s českou licencí.


Zdroj: pokerarena.cz

Nepříliš velkou oblíbenost pokeru naznačuje také fakt, že o tomto tématu najdete mnohem méně článků než o kurzovém sázení či hraní automatů, rulety a o online casinech obecně

V současnosti se na českém trhu hazardu vyskytují pouze dvě pokerové herny:

  • Party Poker

Party Poker
Zdroj: bankrollmob.com

  • SYNOTtip Poker


Zdroj: appadvice.com

Ne, ze seznamu online poker heren nevypadlo několik podniků. Skutečně, toto (a nic více) je celá nabídka pokeru v ČR (na internetu): buď Party Poker, nebo SYNOTtip Poker.

A co slibovaný poker bonus za registraci?

Nebudeme teď rozebírat, jestli je “panna, nebo orel” lepší. Namísto toho se podíváme na to, která z těchto dvou společností nabízí zajímavější poker bonus za registraci..

Party Poker - poker bonus za registraci

V případě Party Pokeru můžete očekávat 200 Kč zdarma. Nicméně pamatujte, že peníze vám přiletí na účet až poté, co jakožto plně registrovaný zákazník provedete první vklad.


Zdroj: pokernewsdaily.com

Kdo se pohybuje v oblasti pokeru, tomu je jistě jméno Party Poker známé. Pro ty ostatní:jedná se o přední poker hernu v globálním měřítku, kde můžete poměřit síly s hráči ze všech koutů zeměkoule.

Zmiňme alespoň několik faktů o tomto podniku. V možnostech výběru nechybí VISA, bankovní převod a elektronické peněženky Skrill a PaySafe; možnosti depositu jsou ještě širší. PartyPoker CZ nabízí až 25% rakeback.

Zajímavostí je, že účet si můžete ověřit i v King's Casino: největší poker room v Evropě.

Druhá zajímavost? PartyPoker má třetí největší traffic ze všech poker heren na světě.

SynotTip Poker - poker bonus za registraci

Také u poker herny SynotTip Poker můžete díky platné české licenci očekávat 100% jistotu bezproblémového výběru peněz. Herní nabídka není tak rozsáhlá jako u Party Poker CZ, ale nechybí zde live poker, Fun Poker, Synot poker Turnaje ani Cash game.

Zajímavostí je, že Fun Poker SynotTip se hraje zdarma, za virtuální peníze, a nevyžaduje ani registraci.

Pokud jde o poker bonus za registraci, Získat můžete až 500 Kč a při prvním vkladu až 100 % z vložené částky do 10 000 Kč v případě hraní pokeru. Tu pětistovku získáte postupně, a to za následující úkony:

  • Zřízení dočasného účtu – 100 Kč

  • Ověření (online/pobočka/kurýr) = 200 Kč

  • Doplnění bankovního účtu = 200 Kč

SynotTip Poker - poker bonus za registraci
Zdroj: m.twitch.tv

Bonusy lze využít nejen na online poker, ale i na kurzové sázení i hry do casina.

Ostřílení hráči online Synot poker asi moc neocení: musíte počítat s nízkými vstupními limity (buy-ins; v řádech desítek až stovek korun) a s možností hraní na jednom stole.

Na druhou stranu herna myslela i na zkušené hráče, že zde nechybí turnaje o prizepool ani možnost dokoupení žetonů (rebuy). Přesto, ostřílení hráči asi vsadí spíše na Party Poker CZ.

Rakeback SynotTip Poker může dosáhnout až 10 %.

Zdroje: