Novinky u Tipsportu: VIP blogeři a multitasking na mobilech

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Novinky u Tipsportu: VIP blogeři a multitasking na mobilech


Sázková kancelář Tipsport přichází s dalšími vylepšeními. Při sledování streamu či trackeru nyní můžete i na mobilních zařízeních zároveň chatovat ve fóru nebo třeba prohlížet kurzovou nabídku. Velké změny doznal systém push notifikací. Spokojeni budou určitě i autoři blogů. Ti nejlepší z nejlepších se zařadí mezi tzv. VIP blogery, kteří budou mít oproti ostatním výhody.

Sledování streamu a fóra zároveň? Už ano!

Nového provedení se dočkal detail live zápasu, který nyní nabízí více komfortu. V jednu chvíli můžete i na mobilech či tabletech sledovat stream nebo tracker a zároveň chatovat s dalšími sázkaři v tematickém fóru, kontrolovat události daného utkání nebo kurzovou nabídku. Tuto novinku jako první vyzkouší uživatelé zařízení s operačním systémem iOS a také sázkaři využívající mobilní web. Pro Android bude tato funkce spuštěna v nadcházejících týdnech.

Výrazné změny doznal i systém push notifikací. V tomto případě si ho mohou nejprve otestovat tipéři využívající operační systém Android. K odběru push notifikací se přihlásíte nejen z detailu zápasu a soutěže, jako tomu bylo doposud, ale také z opisu tiketu a sekcí "Moje sázky" a "Můj výběr". Zároveň přibyla možnost "VYBRAT VŠE", která zapne všechny kategorie a doplnila stávající možnost – "VYPNOUT VŠE".

Pro lepší přehlednost vývojáři ve veřejných komentářích a soukromých zprávách graficky upravili zkrácené odkazy tiketů, analýz, blogů a článků.

Fanoušci esportů, především pak Counter-Striku, mohou v live nabídce zápasu využívat záložku "UDÁLOSTI", kterou znají z fotbalu, tenisu nebo hokeje. Díky ní se rychle zorientují v dosavadním průběhu jednotlivých map zápasu.

Vstupní bonus u Tipsportu

VIP blogeři

Novinkou v sekci blogy jsou tzv. VIP blogeři. Ti mají nově určité výhody při psaní blogu. Například snížený povinný počet znaků nebo mohou vkládat nový blog, kdykoli budou chtít, tedy bez časového omezení, které je standardně sedm dní. Tím pádem můžou častěji sbírat odměny v podobě Netů. VIP blogeři jsou hvězdy největší sázkařské komunity. Chcete mezi ně patřit? Pište dlouhodobě kvalitní blogy.