NHL soutěž o 1 mega zdarma u Tipsportu a Chance

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

NHL soutěž o 1 mega zdarma u Tipsportu a Chance


Máte rádi promoakce u sázkových kanceláří Tipsport a Chance? Pak pro vás máme výbornou zprávu. Začátkem dubna odstartovala u těchto společností soutěž, ve které půjde o jeden milion netů/goldenů. Tematika soutěže je vrcholící základní část NHL.

NHL soutěž zdarma o 1 mega: tipujte zápas!

Princip hry o 1 milion netů je jednoduchý. Vaším úkolem je zdarma natipovat vybrané zápasy z kanadskoamerické NHL. Odměněno bude 5 000 nejlepších tipérů a celkový vítěz shrábne 100 000 netů! V každém kole navíc můžete získat 20 000 netů. Soutěžní stránku najdete po přihlášení na herní konto v záložce „SOUTĚŽE“ (v nativní aplikaci v sekci „MŮŽU HRÁT“). Uzávěrka 1. kola je ve středu 6. dubna v 01:00.

Pro účast v soutěži k NHL stačí být řádně registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku, na Slovensku, nebo u Chance. Hraje se výhradně na webu/mobilní aplikaci.

Soutěžte o 1 milion netů zdarma

Pravidla a podmínky soutěže

Soutěž se skládá z 10 hracích kol. Vaším úkolem je natipovat v rámci kola všechny vybrané zápasy NHL. U každého tipu tipujete jednu ze šesti možných odpovědí (tipovat můžete výhru vámi zvoleného týmu do rozhodnutí, v základní hrací době nebo v handicapu minimálně o dva góly). Nezapomeňte k jednomu zápasu daného kola přiřadit žolíka. Bez něj vám tipy nepůjdou uložit. Za správný tip označený žolíkem získáte dvojnásobek bodů.  Každé kolo se uzavírá se začátkem prvního duelu.

Své tipy můžete do uzávěrky daného kola libovolně měnit. Pokud jsou otevřena i následující kola, můžete je pro jistotu natipovat dopředu. Neztratíte tak body v případě, že byste promeškali uzávěrku kola.

Bodování za správné tipy/odpovědi:
  • domácí handicap –1,5 (domácí vyhrají alespoň o 2 góly) = 4 body
  • výsledek zápasu domácí (domácí vyhrají v základní hrací době) = 3 body
  • domácí do rozhodnutí = 2 body
  • hosté do rozhodnutí = 2 body
  • výsledek zápasu hosté (hosté vyhrají v základní hrací době) = 3 body
  • hosté handicap –1,5 (hosté vyhrají alespoň o 2 góly) = 4 body

Příklad: Utkání Boston vs. San Jose skončilo triumfem Bruins 4:2. Kolik kdo obdrží bodů?

  • soutěžící, kteří tipovali „domácí handicap –1,5“, získají 4 body (v případě využití žolíka 8 bodů)
  • soutěžící, kteří tipovali „výsledek zápasu domácí“, získají 3 body (v případě využití žolíka 6 bodů)
  • soutěžící, kteří tipovali „domácí do rozhodnutí“, získají 2 body (v případě využití žolíka 4 body)

Vstupní bonus 200 Kč zdarma u Chance za registraci

Odměny pro soutěžící

Odměněno bude nejlepších 5 000 soutěžících z celkového žebříčku. Výše odměny se bude odvíjet od konečného pořadí. V případě rovnosti bodů se lépe umístí hráč, který odešle své první soutěžní tipy dříve. Vítěz soutěže obdrží 100 000 netů, na druhého v pořadí čeká 40 000 a třetí získá 10 000.

Odměňováni budou také nejlepší tipující v rámci jednotlivých kol. Vítěz každého kola obdrží 20 000 netů. V případě, že bude výherců více, bude mezi ně cena rozdělena.

Ceny za jednotlivá kola budou vyplaceny do pěti pracovních dní od vyhodnocení daného kola. Ceny za konečné umístění v celkovém žebříčku budou rozdány do pěti pracovních dní po vyhodnocení všech soutěžních kol.