Multi lotto automaty online 🎰

Bývávaly doby, kdy jste si v Multilotto casinu mohli zahrát, avšak všechno má svůj konec. Nemusíte si ale zoufat, protože bylo hrdě nahrazeno online casinem Betor! Říkáte si, že je to možná zrada? Chtěli jste Multilotto a já na vás vybalil cosi nového. Zase tak šílené to ale není, nebojte!

 

Adam Sündermann

Adam Sündermann

Multi lotto automaty online 🎰

Bývávaly doby, kdy jste si v Multilotto casinu mohli zahrát, avšak všechno má svůj konec. Nemusíte si ale zoufat, protože bylo hrdě nahrazeno online casinem Betor! Říkáte si, že je to možná zrada? Chtěli jste Multilotto a já na vás vybalil cosi nového. Zase tak šílené to ale není, nebojte!

 


Kdo stojí za Betorem?

Společnost Multigate a.s., která stála za Multilotto casinem, stojí dnes i za Betorem. Vznikla v roce 2002 v Olomouci a vlastní oficiální licenci k provozu hazardních her od Ministerstva financí. Je to tedy takový glejt, či snad možná záruka, že nejdete do vod neznáma, kde vás pod hladinu stáhnou šmátravé ruce penězchtivých podvodníků.

 

Co vám Betor nabídne?

Stejně, jako předchůdce Multilotto casino, vám Betor nabídne příjemné a přehledné prostředí, kompletně v české jazyce. Nechybí tu ani možnost zahrát si hry zdarma bez vkladu! Do její nabídky, kromě online stolních her a automatů, spadá také provozování zajímavých turnajů! A kdo by si nechtěl trochu zasoutěžit?

 

Hrací automaty? Těch je dost!

Bojíte se, že má Betor malou nabídku? Možná tu nenajdete živé hry, stolní hry či loterie, ale rozhodně se můžete těšit na tunu různých automatů! Stačí jen vybrat.

Navíc pokud si chcete hry jen vyzkoušet, můžete si zde zahrát bezplatně, jen o herní mince.

Nicméně, jestliže budete chtít hrát o reálné finanční prostředky, budete se muset registrovat. Nebojte se nic, je to proces jako každý jiný a registrace tedy neskrývá žádné extra zvláštní kroky.

 

Jaké jsou top automaty?

Jestliže váháte, jaký z automatů vybrat, možná vám pomůže soupis níže. Jedná se o pět nejhranějších her v tomto online casinu, na kterém se shodla většina hráčů…

Název                                    Výhernost          

Fruit Jack                             97,00 %

Multiplay 81                        97,00 %

Hunter’s Dream 2              97,00 %

Flaming spins                      97,00 %

Multi 5                                  97,00 %

 

 

Pokud vás bude zajímat i něco víc k jednotlivým hrám, odkážu vás na článek mé kolegyně, kde se top automatům na Betoru plně věnuje!

Pokud máte stále k rozmanitosti své výhrady, pak vás možná ukliní, že Betor svou nabídku her neustále rozšiřuje; takže na nové hry jistě nebudeme muset dlouho čekat. Zařazování nových her je pak většinou doprovázeno nějakou promoakcí, při které mohou hráči získat například zatočení zdarma.

Také vám doporučím pravidelně sledovat náš web! Jestli se totiž nějaká novinka objeví, víme to většinou první a rádi se o to s vámi podělíme! Jako vždy je dostupná i přehledná a všeříkající recenze.

 

Jaké bonusy má pro vás Betor nachystané?

Kde není bonus, tam tráva neroste. Ovšem tady, nemusíte mít strach. Tady se to zelená!

Za registraci dočasného konta získáte bonus 50 Kč, hned po prvním přihlášení na Betor.cz. Pro připsání tohoto bonusu je třeba uvést registrační údaje stejné, jako na Vašem občanském průkaze.

  • Verifikační bonus

Za plné dokončení registrace, tedy zřízení trvalého konta, odměňují uživatele bonusem v hodnotě 150 Kč. Pro připsání tohoto bonusu je nutné se odhlásit a znovu přihlásit do vašeho konta.

  • Věrnostní bonus

Ze všech vsazených (bet) peněz se účastníku věrnostní akce na účet připočte ve formě věrnostního bonusu za hraní, příslušný procentní podíl ze vsazených částek (v Kč).

Minimální hodnota, kterou je možné získat je 50 Kč. Období trvání akce je jeden kalendářní týden.

  • Bonus ke vkladu ve výši až 5 000 Kč

S bonusem můžete disponovat po splnění podmínek bonusu. Podmínky bonusu: Bonus je určen pro zákazníky registrované u provozovatele multigate a.s. přes internetový odkaz betor.cz .

Bonus je hráči připsán:

  • po dokončení plné registrace,
  • po obdržení bonusové pobídky,
  • po provedení vkladu na Můj účet,
  • a po splnění všech níže uvedených podmínek.

Podmínkou k získání bonusu je úplné ověření údajů uvedených při registraci u provozovatele multigate a.s. včetně ověření identifikace.

Tak nakonec možná ani nelitujete, že se do Multilotta už nepodíváte, že? Betor, dle mého, převzal žezlo s úctou ke všem dřívějším i nynějším hráčům a dává jim to, co každý z vás chce – ZÁBAVU… A BONUSY!