MostBet: Halloweenský bonus pro sázkaře

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

MostBet: Halloweenský bonus pro sázkaře


Halloween je za rohem a sázková kancelář MostBet si pro své sázkaře připravila speciální promoakci, při níž jim připíše až 7 500 Kč / 350 € na jejich bonusový účet. Že ještě nemáte účet? Tak na co čekáte?

200% bonus za vaši výherní SÓLO sázku až do výše 7 500 Kč či 350 €

Zažijte štědrost MostBetu na vlastní kůži. Halloween je dnes v anglosaských zemích spojen především s rozdáváním sladkostí koledujícím dětem, my však lákáme na něco lepšího - na bonusové peníze! Jejich získání není až tak složité. Základem úspěchu je registrovaný účet u MostBet. Poté už stačí jen vsadit výherní SÓLO tiket s min. kurzem 4 a bonusová výhra je vaše. Kompletní informace o tom, jak si na Halloween takto přilepšit, najdete níže.

Pravidla a podmínky akce:

  1. Akce trvá od 28. 10. do 31. 10. 2021
  2. K účasti na promoakci proveďte SÓLO sázky s min. kurzem 4 a získejte 200% bonus ve výši vaší sázky, pokud vaše sázka vyhraje.
  3. Sázek můžete podat více, bonus se bude odvíjet od první úspěšné.
  4. Bonus se aktivuje, pokud sázka splní následující podmínky: výherní SÓLO sázka v min. výši 600 Kč / 45 € s min. kurzem 4 podaná za skutečné peníze (ne bonusové).
  5. Bonus je automaticky aktivován do 24 hodin od vyhodnocení sázky.
  6. Jestliže je podáno více sázek, počítá se první podaná sázka.
  7. V případě, že sázkař již nějaký aktivní bonus má, nebude bonus z této sázky aktivován.
  8. Maximální výše bonusu je 7 500 Kč / 350 €.
  9. Pro úspěšný převod bonusových prostředků na reálné peníze je potřeba bonusovou částku min. pětkrát (5x) protočit na AKO sázkách s min. 3 příležitostmi na tiketu a min. kurzem 1.40 pro každou příležitost.
  10. Kompletní pravidla této promoakce najdete na webových stránkách sázkové kanceláře MostBet v sekci "AKCE".

Vstupní bonus 8 000 Kč u MostBetu

Vsadit si u MostBet je velmi jednoduché, registrace je intuitivní a kurzová nabídka přehledná. V případě, že váháte a chcete se nejdříve o sázkové kanceláři MostBet dozvědět něco více, navštivte naši podrobnou recenzi.