Miliony na sněhu: Tipovačka zdarma k příležitosti ZOH u Tipsportu a Chance

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Miliony na sněhu: Tipovačka zdarma k příležitosti ZOH u Tipsportu a Chance


Sázkové kanceláře Tipsport a Chance si pro své sázkaře připravily soutěž k příležitosti zimních olympijských her v Pekingu příhodně pojmenovanou Miliony na sněhu. Během čínské události roku se bude soutěžit o ceny v hodnotě přes 2 000 000 netů/goldenů. Princip soutěže je jednoduchý! Tipujte zdarma vybrané příležitosti z her. Na odměnu dosáhne 10 000 nejlepších sázkařů a vítěz shrábne 100 000 netů. V každém kole navíc půjde o dalších 20 000 netů.

Miliony na sněhu

Soutěžní stránku soutěže najdete po přihlášení ke svému účtu v záložce „Soutěže“ (v sekci „Můžu hrát“). Pro účast v soutěži stačí být řádně registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku, na Slovensku, nebo u Chance.

Uzávěrka 1. kola je ve čtvrtek 3. února ve 02:05, tedy před oficiálním startem her. V tu dobu se totiž rozehrají první soutěže her, a sice ženský hokejový turnaj a soutěž smíšených družstev curlingu.

200 Kč zdarma za registraci u Chance

Princip soutěže

Soutěž Miliony na sněhu má devět hracích kol a vaším úkolem je natipovat v rámci každého kola všechny vybrané příležitosti – především úspěchy/neúspěchy českých a slovenských sportovců v Pekingu. Každé kolo se uzavírá se začátkem první příležitosti.

Každé kolo přitom obsahuje dvě části. V prvním bloku tipujete správnou odpověď ze dvou možností (A, B), ve druhém bloku tipujete správnou odpověď ze tří možností (A, B, C). Za každý správný tip máte bod.

V rámci daného hracího kola je zapotřebí vyplnit kompletně obě části a přiřadit v každé z nich jednoho žolíka. Jinak vám tipy nepůjdou odeslat. Za správný tip označený žolíkem získáte dvojnásobek bodů (tedy dva). Své tipy můžete do uzávěrky daného kola libovolně měnit.

Pokud jsou otevřena i následující kola, doporučujeme je pro jistotu natipovat dopředu. Neztratíte tak body v případě, že byste promeškali uzávěrku kola.

Odměna? Nejúspěšnější soutěžící se mohou těšit na ceny dvojího typu:

  1. Nejlepší tipující v daném hracím kole obdrží 20 000 Netů. V případě, že výherců bude více, cena se mezi ně rozdělí.
  2. Odměna čeká na prvních 10 000 soutěžících z celkového žebříčku. Její výše bude odvislá od konečného pořadí. V případě rovnosti bodů se lépe umístí hráč, který odešle své první soutěžní tipy dříve. Vítěz si přilepší o 100 000 Netů, druhý v pořadí shrábne 40 tisíc a třetí získá 20 000 Netů.