Hrací automaty zdarma i pro ženy

Společnost si myslí, že hazard a hrací automaty jsou převážně doménou mužů, avšak jedná se o omyl. I ženy si rády zahrají. Proč tomu tak je a jaké hrací automaty zdarma si nejraději vybírají?

 

Zdeněk Utrhlička

Zdeněk Utrhlička

Hrací automaty zdarma i pro ženy

Společnost si myslí, že hazard a hrací automaty jsou převážně doménou mužů, avšak jedná se o omyl. I ženy si rády zahrají. Proč tomu tak je a jaké hrací automaty zdarma si nejraději vybírají?

 


Ženy přitahuje poker, hrací automaty ale neodmítnou

Ženy, jemná to stvoření, která však v hazardu umí dominovat. Nikoliv svým počtem, který je oproti mužům ve většině zemí nesrovnatelně nižší, ale svou chladnou hlavou a poměrem výher. Jedním z ukázkových příkladů úspěšné hráčky je Američanka Kathy Liebert, která hraním pokeru nahromadila jmění až v hodnotě 6 milionů dolarů (cca 138 m. Kč).

Ženy hrají rády úplně stejné hry jako muži, avšak oproti mužům, kteří fungují na bázi testosteronu, berou hraní spíše jako relax a odpojení se od reality. Muži hrají automaty nebo poker hlavně s cílem vyhrát, ženy spíše s cílem taktizovat. Díky svému umění zvládat více věcí najednou a naslouchat potřebám druhým v pokeru dominují. Dokáži efektivně číst své soupeře a zároveň zachovat zdání klidu.

Díky svému spíše pasivnějšímu stylu hraní a méně častějšímu vstupování do rizika dokáže každé zvýšení sázky během hry všechny spoluhrající muže znejistit a často proto položí. Mužský testosteron se hodí do sportu, kde je potřeba v záchvatu soutěživosti a agrese překonávat bolest. V pokeru a black jacku však vyhrává klid. I když mezi pokerovými hráči nalezneme spoustu žen, hraní automatů je jimi stále vyhledávanější. Proč?

Hrací automaty jsou pro ženy relax

Online hrací automaty jsou pro ženy zábava, ale i příjemné uvolnění

Dalo by se říci, že oproti mužům přistupují ženy k hraní hracích automatů zodpovědněji. Je to dáno tím, že pro ně je to spíše než způsob jak přijít k penězům, způsob jak na chvilku vypustit. Povětšinou si ženy předem připraví částku, se kterou budou hrát, a tu nepřekročí. Ze švédského výzkumu vedeného Ulla Romild vyplývá, že ve společnosti, kde se rozdíly mezi muži a ženami potírají (rovnoprávnost – např. zmíněn Švédsko) v mnoha případech ženy jakožto hráčky automatů početně převažují nad muži.

Konkrétně se zde bavíme o poměru 64 % žen vůči 36 % mužů. To je skoro 2x více žen pohybující se na poli hraní hazardního hraní obecně. Výzkum tak prokázal, že důvod, proč mnoho žen nehraje, není v tom, že by skutečně nechtělo, ale zkrátka v řadě zemí je hazard brán až moc jako riskantní mužskou spíše než relaxační ženskou záležitostí.

Mobilní aplikace otvírají ženám svět online sázení

Vzestup počet hráček hracích automatů je celosvětový. Samozřejmě, míra vzestupu se liší stát od státu, ale celkově pomalu v některých konkrétních hrách (např. poker), ženy, co se týče počtu, začínají dominovat.

A nejedná se pouze o hraní hracích automatů, black jacku či pokeru, ale ženy také častěji cílí na kurzové sázení, dostihy, sportovní utkání a zápasy. Moderní online svět činí tyto segmenty ženám přístupnější. Poskytuje jim anonymitu, jelikož místo běžného kasina mohou jít navštívit to online. Většina žen to bere jako vyšší stupeň hraní klasických online her na mobilu. Mnohdy i řada mobilních her obsahuje hazardní funkce a svět online kasín ženám, když na něj narazí, pak nepřijde natolik cizí.

Uvolnění, které může vydělat

Není to jednoduché ale i na hazardu se dá vydělat. Avšak je nutné se vzdělat

Svět hazardu je takový jaký je, ale nepopiratelně existuje spousta živých důkazů v podobě úspěšných lidí, kteří se světa hazardu chopili a dokázali hraním vydělat. Jestli chce nějaká žena skutečně vyhrávat a svůj relaxační koníček proměnit i v něco víc, určitě není kam spěchat a ze začátku doporučujeme získat podrobný přehled herních taktik i historie samotného sázení.

Mnoho hráčů o tom neví, ale i hraní hracích automatů má své způsoby a použitelné taktiky, které efektivně dokáži redukovat riziko a navýšit šance na výhru. Přečtěte si naše články, které se těmto tématům věnují, a staňte se lepším hráčem.

Moneymanagment a proč jej jako sázkař mít?

Jak vzniklo hazardní hraní?

Pokud nevíte kudy kam, vyzkoušejte tato online kasina, která disponují velkým množstvím her i online hrací automaty zdarma.