CrazyTime game shows u Nomini Casina

Live game shows jsou mezi milovníky hazardu velmi oblíbené. Mezi jednu z nejoblíbenějších her vůbec se řadí CrazyTime od providera Evolution. Co vše vám tato hra přinese a proč byste si ji měli v rámci online casina Nomini zahrát? To vše se dozvíte v našem článku.

JakubZich

JakubZich

CrazyTime game shows u Nomini Casina

Live game shows jsou mezi milovníky hazardu velmi oblíbené. Mezi jednu z nejoblíbenějších her vůbec se řadí CrazyTime od providera Evolution. Co vše vám tato hra přinese a proč byste si ji měli v rámci online casina Nomini zahrát? To vše se dozvíte v našem článku.


Z čeho se CrazyTime skládá?

CrazyTime je zábavná hra v rámci živého casina, kde je v hlavní roli kolo štěstí, na kterém můžeme objevit celkem 54 výsečí. Na kole pak nalezneme výseče, které hráčům umožní zahrát si bonusové kolo. Ve hře CrazyTime existují celkem 4 bonusové hry, které vám umožní získat výhry navíc.

Pravidla CrazyTime

Cílem hry je uhodnout, na které z výsečí se kolo zastaví. Celkem se setkáme s osmi druhy výsečí. Konkrétně se jedná o:

  • 1 – násobí výhru 1×
  • 2 – násobí výhru 2×
  • 5 – násobí výhru 5×
  • 10 – násobí výhru 10×
  • Cash Hunt – bonusová hra
  • Pachinko – bonusová hra
  • Coin Flip – bonusový hra
  • Crazy Time – bonusová hra

Vedle hlavního kola se roztáčí také minihra, která obsahuje dva válce. Na levém válci se zobrazí číslo nebo bonusová hra, na pravém válci se pak zobrazí násobitel. V případě, že se vylosovaná výseč bude shodovat s výsečí zvolenou v minihře, vaše výhra se vynásobí daným násobitelem.

Zdroj: https://nomini641.com/

Pravidla se mohou zdát na první pohled nepřehledná, stačí ale pár kol a hned si je kompletně osvojíte. CrazyTime pak můžete hrát v online casinu Nomini, které nabízí hráčům také skvělé vstupní bonusy, které obdržíte při registraci.

Popis bonusových her

Jak jsme zmínili, CrazyTime obsahuje také bonusové hry. Celkem se jedná o 4 různé hry, v rámci kterých můžete získat další skvělé výhry. O jaké bonusové hry se tedy jedná?

Cash Hunt

V rámci této bonusové hry se objeví 108 náhodných násobitelů. Ty se následně přemění na náhodné symboly a na vás je vybrat jeden, kterým se vaše výhry znásobí. Můžete si tak snadno zajistit vysoké násobky svých původních sázek.

Pachinko

Pachinko je další bonusovou hrou, která vám přináší zeď násobitelů. V tomto případě dojde velmi zjednodušeně k náhodnému vynásobení vaší sázky. Výhodou ale je, že se můžete těšit až na 10 000násobek své sázky, a to už je pořádná nálož!

Coin Flip

Třetí bonusovou hrou je Coin Flip. Hra založená na principu „panna nebo orel“. Na obou stranách mince dojde k náhodnému zobrazení násobitelů. Následně dojde k hodu mincí, která určí, zda se budou výhry násobit podle modré nebo podle červené.

Crazy Time

Crazy Time není pouze názvem samotné hry ale také speciálního bonusu. V rámci této hry se můžete těšit na gigantické kolo, kde na vás čeká celkem 64 výsečí. Součástí kola je také celá řada neuvěřitelných bonusových násobitelů a dalších možností na získání skvělé výhry!

Zdroj: https://nomini641.com/

Snadná registrace do Nomini Casina

Crazy Time je rozhodně zajímavou online hazardní hrou, kterou byste si měli vyzkoušet. Výhodou je, že si ji můžete užít v online casinu Nomini, které vás nabízí také speciální úterní promoakci. Vedle toho se můžete dočkat velkých vstupních bonusů, které získáte za pouhou registraci!

Neváhejte proto a zaregistrujte se v rámci online casina Nomini i vy! Zjistíte, že registrace je velmi jednoduchý proces, který zvládnete za pár vteřin. Hned po registraci se pak můžete přihlásit a začít zkoušet štěstí na velmi povedené hazardní hře Crazy Time!