🤡Bonus Joker II: online výherní automat na 22Bet🤡

Bonus Joker II je velmi oblíbeným online výherním automatem, a to nejen u online casina 22Bet! Automat je laděný do ovocných tónů, které si hráči rychle zamilují. Stroj pochází od známé společnosti Apollo Games, která vytvořila například také automat Midnight Fruits 81. Co vám ale nabídne slot Bonus Joker II?

JakubZich

JakubZich

🤡Bonus Joker II: online výherní automat na 22Bet🤡

Bonus Joker II je velmi oblíbeným online výherním automatem, a to nejen u online casina 22Bet! Automat je laděný do ovocných tónů, které si hráči rychle zamilují. Stroj pochází od známé společnosti Apollo Games, která vytvořila například také automat Midnight Fruits 81. Co vám ale nabídne slot Bonus Joker II?


O Apollo Games

Apollo Games se zapojilo do hazardního průmyslu v roce 2007, původně jako výrobce tradičních herních zařízení pro běžná kamenná kasina. Postupem času se však Apollo Games začalo zaměřovat i na online výherní automaty, získalo licence ve více jak 20 jurisdikcích a vytvořilo automaty ve více než 31 jazycích. Díky svým bohatým zkušenostem poskytuje Apollo Games hráčům kvalitní herní zážitky.

Zdroj: https://www.apollogames.com/

Základní informace o Bonus Joker II

Bonus Joker II od Apollo Games nabídne hráčům tři válce, na kterých nalezneme 5 výherních linií. Jedná se tedy o běžný online výherní automaty, který není zbytečně přeplácaný ani nesrozumitelný pro běžné hráče.

V případě sázkových možností, nejnižší sázka, kterou lze u tohoto automatu realizovat, je 0,10 €. Nejvyšší možná sázka je pak 50 €. Hra Bonus Joker II je tak přístupná pro každého, bez ohledu na kolik peněz si může dovolit prohrát v online automatech.

Výherní symboly a RTP

V rámci výherních symbolů hrají obvykle prim ovocné symboly. Najdeme zde ale také ty, které zajistí opravdu velkou výhru. Nejvíce platícím symbolem je BONUS. Ten vaši sázku v případě výhry znásobí 72×.

Dalšími oblíbenými symboly jsou sedmičky a zvonečky. Stačí získat tři tyto symboly v řadě a na své herní konto získáte 24násobek původní sázky. Těšit se můžete také na speciální symbol, který vám zajistí volné spiny.

Tímto symbolem je WILD. Zelený šašek, který nejen, že dokáže nahradit symboly tak, aby vznikla výherní kombinace, ale zvládne také darovat 5 až 15 free spinů, které můžete využít k ještě vyšší výhře!

Pokud se podíváme na RTP, Bonus Joker II disponuje 95,2 %.

Zdroj: https://22betxz.com/

Ovládání automatu

V rámci ovládání automatu zde nenajdete žádné záludnosti. Přesto si na jednotlivé ovládací prvky posvítíme.

  • 1 – Informace = informace o automatu a možnostech výhry + nastavení zvuku
  • 2 – Zůstatek = informace o zůstatku a vaší současné výhře
  • 3 – Sázka = informace o výši aktuální sázky
  • 4 – Play = roztočení válců výherního automatu
  • 5 – Jackpot = informace o aktuální výši všech jackpotů

Zdroj: https://22betxz.com/

Závěrečné hodnocení výherního automatu Bonus Joker II

Bonus Joker II je zábavným výherním automatem, který hráče zabaví a zároveň jim nabídne také zajímavé možnosti na výhru. Zahrát si můžete také o jackpoty, které v rámci svých automatů Apollo Games nabízí. RTP automatu je 95,2 %, což je méně než například u It´s a Joker ale zase méně než v případě Midnight Fruits 81.

FAQ – nejčastější otázky a odpovědi o Bonus Joker II

U většiny hracích automatů v online kasinu 22Bet je možné slot nejprve vyzkoušet. Avšak v případě Bonus Joker II tato možnost není k dispozici a je nutné začít hrát okamžitě za skutečné peníze.

Mohu hrát Bonus Joker II také na mobilu?

Ano, 22Bet Casino nabízí vyspělou mobilní aplikaci, která vám umožňuje hrát automaty na vašem mobilním zařízení. Nicméně, můžete si vychutnat hru v kasinu i bez aplikace, protože webové stránky kasina jsou optimalizovány pro hraní na smartphonech a tabletech.

Jaké RTP má automat Bonus Joker II?

Online výherní automat Bonus Joker II nabízí RTP 95,2 %.