🍒20 Boost Hot: online výherní automat na 22Bet🍒

20 Boost Hot se řadí mezi nejoblíbenější online výherní automaty, na jaké můžete v online casinu 22Bet narazit. Automat vyvinula společnost Felixgaming. V našem článku se dozvíte vše, co byste měli o tomto skvělém stroji vědět. Jste připraveni na dechberoucí zážitek?

🍒20 Boost Hot: online výherní automat na 22Bet🍒

20 Boost Hot se řadí mezi nejoblíbenější online výherní automaty, na jaké můžete v online casinu 22Bet narazit. Automat vyvinula společnost Felixgaming. V našem článku se dozvíte vše, co byste měli o tomto skvělém stroji vědět. Jste připraveni na dechberoucí zážitek?


O Felixgaming

Felixgaming je jedním z nespočtu providerů, kteří vyvíjejí a vytvářejí online výherní automaty pro online casina. Společnost na trhu funguje od roku 2017, mnohé zkušenosti tak již nasbírala. Automaty od Felixgaming zpravidla nabízejí mnohonásobné znásobení vaší sázky v případě, že se vám podaří vyhrát. Sloty od nich jsou zasazeny do různého prostředí. 20 Boost Hot je například klasickým ovocným automatem, který se u hráčů těší velké oblibě. Felixgaming vedle dalších online casin spolupracuje také s 22Bet.

Zdroj:Felixgaming.com

Základní informace o 20 Boost Hot

20 Boost Hot u online casina Bet22 nabídne hráčům hned 5 válců, na kterých se ukrývá 20 výherních linií. Vyhodnocování výher pak na liniích probíhá zleva doprava. Maximální výše vaší sázky může činit 4 000 Kč. Do maximální sázky se počítá také 5× boost všech výherních linií, o tom ale později. Bez boostu je maximální sázka stanovena na 800 Kč.

V rámci nejmenších sázek je bez boostu možné vsadit 4 Kč, s pětinásobným boostem na všech výherních liniích vsadíte minimálně 20 Kč. Každý z hráčů si tak může nastavit vlastní míru rizika podle toho, kolik peněz si může dovolit prohrát.

Výherní symboly a RTP

20 Boost Hot je výherní automat laděny do ovocných tónů. Nejmenší výhru bez násobení linií nabízejí symboly třešní, citronu a hroznů. Zde je násobení vaší sázky následující:

  • 3 symboly = 0,5Ă— sázka
  • 4 symboly = 1Ă— sázka
  • 5 symbolĹŻ = 5Ă— sázka

Zajímavějšími symboly jsou pak symboly pomeranče a melounu. V rámci těchto symbolů se můžete těšit na následující zhodnocení:

  • 3 symboly = 1Ă— sázka
  • 4 symboly = 2Ă— sázky
  • 5 symbolĹŻ = 10Ă— sázka

Pak se zde nacházejí ještě čtyři další symboly. Nejdříve si ale popíšeme, co můžete vyhrát v případě švestky, sedmičky a znaku dolaru. Výši násobení sázky v případě výhry uvádíme ve stejném pořadí:

  • 3 symboly = 1Ă— sázka / 2Ă— sázka / 5Ă— sázka
  • 4 symboly = 4Ă— sázka / 8Ă— sázka / 20Ă— sázka
  • 5 symbolĹŻ = 20Ă— sázka / 25Ă— sázka / 500x sázka

Posledním symbolem, který v rámci 20 Boost Hot na válcích objevíme je WILD. Divoký symbol „WILD“ dokáže nahradit chybějící symboly ve výherní kombinaci a tím vám i zjednodušit získání výhry. WILD nenahrazuje symbol dolaru. V případě, že se WILD symboly objeví za sebou ve výherní linii, násobení sázek je následující:

  • 3 symboly = 2Ă— sázky
  • 4 symboly = 20Ă— sázky
  • 5 symbolĹŻ = 50Ă— sázky

20 Boost Hot pak disponuje 96,33 % RTP, díky možnosti násobení výherních linií můžete získat až tisícinásobek své původní sázky!

Zdroj: https://22betxz.com/

Násobitel výherních linií a ovládání automatu

Výše v naší recenzi jsme zmínili možnost násobení výher v rámci jednotlivých výherních linií. Každou z výherních linií máte možnost znásobit, a to dvakrát, třikrát nebo pětkrát. Jakmile se na boostované linii objeví výherní kombinace, výhra se znásobí podle výše boostu, jaký jste si zvolili. Za každé násobení ale samozřejmě naroste vaše sázka, a to konkrétně takto:

Zdvojnásobení výhry = 5 % z původní výše sázky za každou linii

Ztrojnásobení výhry = 10 % z původní výše sázky za každou linii

Zpětinásobení výhry = 20 % z původní výše sázky za každou linii

V případě, že se na vás usměje štěstí a vy skutečně trefíte výhry i se znásobenou linií, můžete se těšit na pořádné výhry. Myslete ale na to, že byste nikdy neměli sázet více, než kolik si můžete dovolit prohrát.

Ovládání výherního automaty 20 Boost Hot

Ovládání automatu je velmi jednoduché. Slouží k tomu několik tlačítek. Celé prostředí vidíte na následujícím obrázku. Všechna tlačítka a ovládací prvky jsou očíslované tak, abyste věděli, jak automat pohodlně ovládat.

  • 1 – Paytable = tabulka vĂ˝her
  • 2 – Bet = moĹľnost snĂ­Ĺľit nebo zvýšit sázku
  • 3 – Autoplay = nastavenĂ­ automatickĂ©ho otáčenĂ­ válcĹŻ
  • 4 – Play = roztoÄŤenĂ­ válcĹŻ vĂ˝hernĂ­ho automatu
  • 5 – Max Bet = vsazenĂ­ nejvyšší moĹľnĂ© sázky
  • 6 – Win = zde vidĂ­te, kolik jste v rámci spinu vyhráli
  • 7 – Credits = aktuálnĂ­ výše vašeho hernĂ­ho konta
  • 8 – Volume = nastavenĂ­ hlasitosti automatu
  • 9 – Line boost = moĹľnost boostovánĂ­ vĂ˝hernĂ­ch liniĂ­

Zdroj: https://22betxz.com/

Závěrečné zhodnocení výherního automatu 20 Boost Hot

20 Boost Hot v rámci online casina 22Bet nabízí hráčům získat až 1 000× své sázky, což není špatné. RTP se v rámci tohoto slotu pohybuje na hodnotě 96,33 % což je méně než například u It´s a Joker. Sám o sobě je to ale povedený automat, ke kterému se hráči velmi rádi vracejí. Možnost násobení výher v rámci jednotlivých výherních linií je také jistě zajímavá. V případě, že vás stroj zaujal, registrujte se u online casina 22Bet a pusťte se do hry.

FAQ – nejčastější otázky a odpovědi o 20 Boost Hot

Je možné hrát 20 Boost Hot o peníze i zdarma?

Ano, online casino 22Bet nabízí možnost vyzkoušení si výherního automatu 20 Boost Hot zdarma. V případě, že vás stroj nadchne, můžete si jej zahrát také o peníze.

Mohu výherní automat 20 Boost Hot hrát také na mobilu?

Ano, můžete! 22Bet aplikace je vhodná jak pro mobilní telefony s operačním systémem Android, tak s operačním systémem iOS.

Jaké RTP má 20 Boost Hot?

20 Boost Hot má RTP 96,33 %, existuje tak zde reálná šance na zajímavou výhru.