✅Ulož.to - Stahuj filmy zdarma bez registrace! ✅Ulož.to - Stahuj filmy zdarma bez registrace! ulož to stahuj zdarma film bez registrace 2018/19 – Pohádky, dokumenty,✅ komedie, seriály, horory, koncerty, dramata, erotické a další ✅Albert supermarket leták ✅Albert supermarket leták Zajímá Vás aktuální nabídka zboží v ✅Albertu? Navštivte s nám stránku alberta a vyberte si prodejnu a projděte si aktuální akční leták Albertu. ✅Demonstrace proti Babišovi ✅Demonstrace proti Babišovi Pokusili jsme se nahlédnout pod pokličku toho, proč je Andrej ✅Babiš najednou tak nenáviděn. Podíváme se na to z té nezávislé stránky ✅CO JE APPLE PAY. KDY BUDE V ČR? ✅CO JE APPLE PAY. KDY BUDE V ČR? Kdy se Apple Pay spustí v ČR? Apple Pay odstartuje v Česku 19. února. Jak funguje Apple Pay. Které banky Apple Pay podporují? Kdy zamíří na Slovensko? Kudy z nudy tento víkend kam na výlet Kudy z nudy tento víkend kam na výlet Kudy z nudy tento víkend kam na výlet Největší a nejznámější server o výletech v ČR je Kudy z nudy. Web provozuje agentura CzechTourism, což je Česká centrála cestovního ruchu. ✅Telefonní seznam, pevná linka, zlaté stránky ✅Telefonní seznam, pevná linka, zlaté stránky Telefonní seznam, pevná linka, ✅zlaté stránky - To všechno jsou věci, které moc dobře známe. Bohužel jak to tak bývá, už trochu umírají s dobou. ✅Hrací automaty zdarma ke stažení ✅Hrací automaty zdarma ke stažení Hrací automaty ✅zdarma ke stažení - Pojďme se podívat na hrací automaty a jejich možnost stažení zdarma, na to kde je stáhnout a na jejich hodnocení. ✅TWISTO KARTA - ZKUŠENOSTI ✅TWISTO KARTA - ZKUŠENOSTI ✅TWISTO KARTA - ZKUŠENOSTI, JE SKUTEČNĚ TAK SKVĚLÁ, JAK VŠICHNI ŘÍKAJÍ? A CO ODLOŽENÉ PLATBY V ESHOPECH? POJĎME SE NA TO PODÍVAT DETAILNĚJI. ✅Ticketportal Předprodej ✅Ticketportal Předprodej ✅Ticketportal Předprodej Vstupenky si můžete vyzvednout na kterémkoli z našich prodejních míst, jejichž seznam je uveden na webových stránkách www.ticketportal.cz v záložce „Prodejní místa“. Pro vyzvednutí vstupenek na akce v O2 areně či Home Monitoring Aréně v Plzňi je možné vyu ✅Alza Výprodej Black Friday 80% sleva na Alza.cz ✅Alza Výprodej Black Friday 80% sleva na Alza.cz ✅Alza Výprodej Black Friday 80% sleva na Alza.cz ✅TITULKY DO VIDEA TITULKY K FILMŮM TITULKY ATMOS TITULKY NETFLIX TITULKY K FILMU ✅TITULKY DO VIDEA TITULKY K FILMŮM TITULKY ATMOS TITULKY NETFLIX TITULKY K FILMU ✅TITULKY DO VIDEA TITULKY K FILMŮM TITULKY ATMOS TITULKY NETFLIX TITULKY K FILMU TITULKY MKV TITULKY ANGLICKY TITULKY KE STAŽENÍ JAK PŘIDAT TITULKY DO FILMU ✅SPOTIFY SLEVA SPOTIFY PREMIUM SPOTIFY VODAFONE ✅SPOTIFY SLEVA SPOTIFY PREMIUM SPOTIFY VODAFONE ✅CO JE SPOTIFY? JAKÁ JE CENA SPOTIFY? CO JE SPOTIFY FAMILY? CO JE SPOTIFY PREMIUM? CO SPOTIFY NABÍZÍ? JAKÉ JSOU PLAYLISTY? JAKÁ JE KVALITA HUDBY? Valentýn 2019 Dárek Valentýn 2019 Dárek Valentýn 2019 Dárek Dárek pro muže na Valentýna. Dárek pro ženy na Valentýna? Kdy se slaví Valentýn? Pět tipů na skvělé dárky na Svatého Valentýna. Valentýn 2019. Dárky k Valentýnu. LAST MINUTE DOVOLENÁ LAST MINUTE DOVOLENÁ LAST MINUTE DOVOLENÁ JAK NA SUPER LAST MINUTE DOVOLENOU? JAK FUNGUJÍ LAST MINUTE NABÍDKY? KDY JE VÝHODNÉ KUPOVAT LAST MINUTE ZÁJEZD? LAST MINUTE NEBO FIRST MINUTE? Důchody od ledna 2019 Důchody od ledna 2019 Valorizace 2019. Důchody od ledna 2019. O kolik se zvýší důchod? Důchodová kalkulačka. Kdy jít do důchodu? Výpočet důchodu 2019. Důchody 2019 CO NA BOLEST V KRKU? CO NA BOLEST V KRKU? První měsíce nového roku bývají ve všech ohledech náročné. Stres, únava a chladné počasí mohou přispět k tomu, že začneme pociťovat bolest v krku. ✅ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ POSLEDNÍ DÍL ✅ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ POSLEDNÍ DÍL ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ POSLEDNÍ DÍL - ✅VOYO.CZ - Sledujte oblíbený seriál v České republice několik dní dopředu a buďte v náskoku před ostatními. ✅HBO GO - JAK SI POŘÍDIT HBO GO? ✅HBO GO - JAK SI POŘÍDIT HBO GO? ✅HBO GO - JAK SI POŘÍDIT HBO GO? HBO Go si už můžete pořídit i bez operátora. Jak a čím bude konkurovat Netflixu? Poradíme Vám, jak se registrovat, co v HBO najdete a kolik stojí. ✅JAK VYBRAT ONLINE CASINO? ✅JAK VYBRAT ONLINE CASINO? Při volbě nejvhodnějšího kasina byste si nejdříve měli být jisti, že dané kasino splňuje nejdůležitější parametry, jako je například přijímání hráčů z České republiky ✅Tipy na výlet tento víkend ✅Tipy na výlet tento víkend Hledáte ✅informace, kam se tento víkend vydat? Máme pro Vás několik tipů, kde si tyto informace najít. S námi ihned objevíte ideální místo pro Váš volný čas o víkendu. ✅Zábava a volný čas ✅Zábava a volný čas Máte volný ✅čas a nevíte co s ním dělat? Pojďme se společně podívat jak svůj volný čas vyplnit a udělat si z něho zábavu. Pojďte na to! ✅FACEBOOK - PŘIHLÁŠENÍ SE NA PROFIL ✅FACEBOOK - PŘIHLÁŠENÍ SE NA PROFIL Je to nejrozsáhlejší ✅sociální síť, kde pracuje denně miliarda ✅uživatelů. Jednak se zde setkáváme se svými přáteli, jednak zde podnikáme a také vytváříme různé události. ✅Youtube - Filmy zdarma ✅Youtube - Filmy zdarma Komu se nechce do ✅kina, může se na filmy podívat přes webový portál youtube, který nabízí velké množství českých i zahraničních filmů zdarma. ✅Youtube - písničky pro děti zdarma ✅Youtube - písničky pro děti zdarma Webový portál a přehrávač✅ YOUTUBE nabízí všechny možné písničky pro děti zcela zdarma. Stačí tedy pustit přehrávač a děti mohou poslouchat ✅Seznamka štěstí - Osudová seznamka ✅Seznamka štěstí - Osudová seznamka V internetové osudové seznamce může výrazně přepisovat ✅milníky Vašeho života. Stačí se pouze zaregistrovat a pak už jen čekat na to své životní štěstí. Seriál Černobyl - Kvalitní seriál mnoha tváří Seriál Černobyl - Kvalitní seriál mnoha tváří Návštěvnost onoho místa ✅Černobylu po odvysílání stoupla o padesát procent. U seriálu diváci oceňují zejména kvalitní, i když někdy až hodně drsné zpracování celé série. Aktuální leták kaufland Aktuální leták kaufland Co bude od středy v akci? Každý ✅týden pro vás máme maso, ovoce, zeleninu, mléko, jogurty, sýry, pivo, máslo a spoustu dalšího za super sníženou cenu. ✅Tesco leták tento týden ✅Tesco leták tento týden Tesco nabízí svým zákazníkům asi vůbec tu ✅nejširší možnost výběru mezi potravinami. Ovšem nenabízí pouze tohle. Ostatně můžete se mrknout do letáku Tesca. Google Překladač Google Překladač ✅Google Překladač a jeho hlavní funkce. ✅Vizuální překlad. ✅Google Překladač a konverzační režim, který využijete především při cestování. Google Mapy Google Mapy ✅Google Mapy a jejich hlavní funkce. ✅Google Mapy mají mnoho funkcí. Dnes již umí například upozorňovat na policejní radary či navigovat v rozšířené realitě.

Hrát v online casinu

RecenzeSepisujeme všechny nezbytné informace, které jsou důležité ke hraní v casinu. HodnoceníDáváme prostor všem hráčům, aby se ke casinu vyjádřili. VIP bonusVšechny bonusy vyjednáváme s casiny speciálně pro naše hráče! Počet hráčůPočet udává kolik českých hráčů v online casinu právě teď hraje. Patentované
PatentovanéCasina pouštějí české hráče do vnitř a umožňují jim vkládat a vybírat své výhry.
1 Gratorama
Gratorama
93
Zahrálo si 19 101 uživatelů
€7 BONUS ZA REGISTRACI + 100% bonus do €200!
Zahrálo si
19 101 uživatelů
€7 BONUS ZA REGISTRACI + 100% bonus do €200!

Vzít si bonus
Vzít si bonus
1 Gratorama
93

Zahrálo si 19 101 uživatelů
Zahrálo si
19 101 uživatelů
€7 BONUS ZA REGISTRACI + 100% bonus do €200!

Vzít si bonus
Vzít si bonus
2 Casinonic
Casinonic
80
Zahrálo si 642 uživatelů
300 % do hodnoty až 1200 euro
Zahrálo si
642 uživatelů
300 % do hodnoty až 1200 euro

Vzít si bonus
Vzít si bonus
2 Casinonic
80

Zahrálo si 642 uživatelů
Zahrálo si
642 uživatelů
300 % do hodnoty až 1200 euro

Vzít si bonus
Vzít si bonus
3 Casino Winorama
Casino Winorama
100
Zahrálo si 2 433 uživatelů
€7 BEZ VKLADU + €200 BONUS
Zahrálo si
2 433 uživatelů
€7 BEZ VKLADU + €200 BONUS

Vzít si bonus
Vzít si bonus
3 Casino Winorama
100

Zahrálo si 2 433 uživatelů
Zahrálo si
2 433 uživatelů
€7 BEZ VKLADU + €200 BONUS

Vzít si bonus
Vzít si bonus
4 Loki Casino
Loki Casino
0
Zahrálo si 110 uživatelů
100% BONUS DO VÝŠE € 100 + 100 OTOČEK ZDARMA
Zahrálo si
110 uživatelů
100% BONUS DO VÝŠE € 100 + 100 OTOČEK ZDARMA

Vzít si bonus
Vzít si bonus
4 Loki Casino
0

Zahrálo si 110 uživatelů
Zahrálo si
110 uživatelů
100% BONUS DO VÝŠE € 100 + 100 OTOČEK ZDARMA

Vzít si bonus
Vzít si bonus
5 Zet Casino
Zet Casino
80
Zahrálo si 2 863 uživatelů
€500 bonus a 200 spinů zdarma
Zahrálo si
2 863 uživatelů
€500 bonus a 200 spinů zdarma

Vzít si bonus
Vzít si bonus
5 Zet Casino
80

Zahrálo si 2 863 uživatelů
Zahrálo si
2 863 uživatelů
€500 bonus a 200 spinů zdarma

Vzít si bonus
Vzít si bonus
Zobrazit všechna kasina Zobrazit všechna kasina
Zobrazit všechna kasina Zobrazit všechna kasina
Aktualizováno ke dni: 22.1.2019

✅TWISTO A TWISTO KARTA RECENZE

Twisto loni představilo svou dlouho očekávanou platební kartu. V čem je jiná, než platební karty od kterékoliv jiné banky? Prozkoumali jsme to pro Vás v následující recenzi.

co je twisto?

Revoluce v placení, to je Twisto. Díky této službě si můžete platbu odložit nebo Twistem dokonce nakoupit. Máte dokonalý přehled o svých útratách a jako bonus vám Twisto vyřídí třeba i reklamace. Co ještě může tato revoluční platební služba nabídnout?

Twisto jako služba funguje již několik dlouhých let, přesto se nedá říct, že by se dostala do širokého povědomí. Není to snad proto, že by služba jako taková nebyla zajímavá a nenašla by využití, ale jelikož se společnost prozatím nesnaží o výrazné marketingové kampaně. To se však časem může i změnit, Twisto totiž plánuje velké novinky. Primární otázka zní ale jasně – co vůbec Twisto je?

Twisto.cz je pohodlná možnost, jak si pořídit věci, služby i zážitky, aniž byste za ně museli platit hned. Prostě objednáte na jeden klik a za zboží zaplatíte až po jeho doručení. První fakturu nejpozději však do 14 dnů od dodání, další do měsíčního zúčtovaní (maximálně 45 dní)

Na úvod je důležité zdůraznit, že proto abyste začali využívat Twisto.cz, není nutné provádět žádnou registraci. Stačí když půjdete na některých z těchto cca 100 e-shopů. Nakoupíte a jako způsob zaplacení zvolíte Twisto.cz. Hotovo.

Jakmile si vyberete e-shop a nakoupíte, přichází na řadu placení. E-shop s implementovanou službou Twisto tuto možnost samozřejmě nabídne.

Jakmile odešlete objednávku s platební službou Twisto, nastane asi 1 až 2 vteřiny dlouhá odmlka, která je v celém procesu prakticky to nejdůležitější. Twisto totiž na pozadí zkoumá, jestli je daný zákazník solventní a je mu schopno krátkodobý úvěr poskytnout. Pokud vše proběhne hladce, e-shop vám poděkuje za objednávku a zároveň vám dorazí několik e-mailů a SMS zpráv: jednak potvrzení objednávky z e-shopu a také z Twista, které si vaši e-mailovou adresu a telefon propůjčilo z objednávkového procesu. Pokud Twisto platbu neschválí, je nutné objednávku opakovat, avšak nyní již bez možnosti zvolit platbu Twistem. Této službě (čili nákupu bez registrace u Twista) se říká Twisto Now.

Jak funguje nakupování s Twistem?

Samozřejmě nakupujete, kdykoliv se vám zachce. Veškeré nákupy v rámci jednoho měsíce pak Twisto započítá do měsíčního vyúčtování. Každé vyúčtování jste povinni zaplatit do 14. dne dalšího měsíce.

Pokud vám jednorázové nákupy nestačí, případně chcete do světa Twista nakouknout o trochu více, máte možnost aktivovat si Twisto účet. V takovém případě vás čeká prvotní registrace, ve které kromě základních údajů musíte doložit také kopii dokladů a výpis z účtu. Dle těchto náležitostí si Twisto ověří, nakolik jste kredibilní, a nastaví vám volné prostředky, které můžete v průběhu měsíce spotřebovat. Nakupovat můžete vždy od 1. dne v měsíci do konce měsíce s tím, že splatnost celkové faktury je do 14 dní od ukončení aktuálního období. Pokud tedy nakoupíte 1. ledna ve vícero e-shopech, fakturu uhradíte nejpozději 15. února. V takovém případě nezaplatíte ani korunu navíc.

Twisto karta

Twisto se spojilo s Mastercard a vytvořilo vlastní platební kartu. Díky ní můžete platit jednoduše a hlavně bezpečně.

Platební karta Twisto funguje jako každá jiná karta. Můžete platit všude, kde berou karty Mastercard. A Mastercard berou v podstatě všude. Směle můžete provádět kontaktní i bezkontaktní platby. Online i v kamenných obchodech.

Platby Twisto kartou se zahrnou do měsíčního vyúčtování, které je splatné do 15. dne následujícího měsíce.

Založení účtu

  1. Založte si Twisto účet online.
  2. Twisto váš účet schválí.
  3. Následně vákreditm kurýr přiveze smlouvu k podpisu.
  4. Užívejte nakupování!

Průběh zakládání je procházka růžovým sadem. Twisto ví, že nikdo nemá čas, a proto v registraci vyžaduje pouze nejnutnější údaje.

Registrace probíhá neuvěřitelně rychle. Když si účet založíte v pondělí dopoledne, můžete už v úterý vesele platit.

Bonus 300 Kč pro naše čtenáře

Při zakládání účtu uveďte promo kód DANIELI a po dokončení registrace získáte bonus 300 Kč na své nákupy.

 

je dobré si twisto kartu pořídit?

Nabízí se otázka, proč si vůbec Twisto kartu pořizovat. Na jedné straně to není nic jiného než kousek plastu, kterým můžete platit kdekoliv, a to až do výše svého Twisto limitu. Takže máte v rukou klasickou kreditní kartu, kterou nabízí kterákoliv banka. Zákazníci dnes mají k dispozici limit ve výši maximálně 15 tisíc korun, což není mnoho. Ale na bězné nákupy to stačí. Dle nás se Twisto karta vyplatí.

CO ZNAMENÁ PRODLOUŽENÍ SPLATNOSTI FAKTUR?

Pokud se však rozhodnete splatnost faktury prodloužit, například o další měsíc, Twisto vám vyjde vstříc, avšak v tomto případě pouze za poplatek. Stačí zaplatit 10 % a zbytek odložit o měsíc. Za každých odložených 100 Kč zaplatíte poplatek 5 Kč měsíčně.

Twisto vás ve vašem účtu neustále informuje o tom, kolik ještě můžete v daném měsíci utratit, a tak nemusíte mít strach, že byste limit nedopatřením přečerpali. Pokud se vám počáteční limit nezdá dostatečně vysoký, vyplatí se pár měsíců počkat. Twisto hodnotí klienty průběžně, po zaplacení pár faktur se vám tedy může limit zvýšit. Pokud ale například fakturu neuhradíte včas a nepožádáte o prodloužení, limit se může naopak snížit.

Výhoda Twisto účtu spočívá také v tom, že sumarizuje všechny vaše nákupy z online e-shopů, a to dokonce včetně virtuální účtenky. Pokud tedy nakoupíte například na Kosik.cz, společně s fakturou se vám v nákupním účtu ukáží také položky, které byly účtované. Snadno si tak můžete překontrolovat, kolik co stálo. V případě problémů stačí kontaktovat Twisto skrze přímý chat. Stále je však nutné myslet na fakt, že Twisto funguje při nákupu jako prostředník, tudíž v případě reklamace záležitostí spadajících pod obchod je nutné obrátit se přímo na něj.

kolik twisto stojí?

Jistě vás zajímá, jak je na tom Twisto s ceníkem, respektive kolik za co platíte. V tomto ohledu je na ceník hezký pohled. Pokud vše platíte, jak máte (respektive v čase, který máte vyhrazen), nezaplatíte navíc ani korunu. V případě odložení se platí poplatek 5 Kč za každou odloženou stokorunu. Druhá část ceníku se týká neplatičů, kteří se rozhodnou svoje závazky neřešit a platbu si neodloží. Ptáte se, jak se Twisto může uživit? Vydělává především na poplatcích od obchodníků, kteří Twisto jako platební možnost implementují, případně na odložených platbách.

Služba Cena
Platba v e-shopu 0 Kč
Platba Twisto Snap (faktura) 0 Kč
Vedení Twisto účtu 0 Kč
Úhrada vyúčtování do data splatnosti 0 Kč
Volání na tel. číslo zákaznické podpory cena dle tarifu
Odložení splatnosti 5 Kč za každých 100 Kč
Po splatnosti... Částka
5 dnů 150 Kč
10 dnů 150 Kč + 6 % z celkové kupní ceny (max. však 650 Kč)
15 dnů 150 Kč + 12 % z celkové kupní ceny (max. však 1 150 Kč)
20 dnů 150 Kč + 18 % z celkové kupní ceny (max. však 1 650 Kč)
25 dnů 150 Kč + 24 % z celkové kupní ceny (max. však 2 150 Kč)
30 a více dnů 150 Kč + 30 % z celkové kupní ceny (max. však 2 650 Kč)

CO JEŠTĚ UMÍ?

Twisto se nehodí pouze při platbě na e-shopech, s Twistem můžete rovněž platit své faktury. Služba Snap funguje na principu ofocení faktury (ať už té tištěné, nebo elektronické) s tím, že zaměstnanci Twista se postarají o zaslání platby. Faktura musí zobrazovat potřebné náležitosti, tedy termín odeslání, jméno, částku, případně variabilní a konstantní symbol. Po odeslání faktury stačí vyčkat pár hodin a na e-mail vám přijde potvrzení o přijetí faktury. Faktury se standardně platí pár dní před termínem, pokud ji však chcete uhradit okamžitě, Twisto vám vyhoví – stačí připsat poznámku. Platit můžete faktury prakticky za cokoli, od účtu za telefon přes účty za energie až po faktury za objednávky, například v obchodě. Takové platby se opět přičtou k vašemu Twisto účtu, Snap tedy nelze využívat bez registrace (a tedy i ověření).

aplikace

A tím se postupně dostáváme k tomu nejzásadnějšímu – k mobilní aplikaci, která Twisto účet spravuje. Abyste měli co největší přehled, Twisto vyvinulo aplikaci pro platformu iOS a Android, která přehledně zobrazuje veškeré vaše nákupy, splatnosti faktur a také Twisto Snap, tedy placení faktur. Primární obrazovka rovněž ukazuje váš měsíční limit a graf znázorňuje, kolik svěřených prostředků můžete ještě vyčerpat. Přímo z aplikace také lze kontaktovat zákaznickou podporu. Do budoucna Twisto plánuje také zařazení chatbotů, kteří svižně navedou uživatele k vyřešení daného problému. Aplikace je dostupná zcela zdarma a výhodou je také to, že přímo z aplikace můžete své faktury i platit. V takovém případě stačí zadat vaši běžnou platební kartu, kterou si může Twisto i zapamatovat v šifrované podobě pro případ dalších úhrad faktur. Tato možnost však není povinná.

Twisto s registrací

  • nastavení měsíčního limitu na základě doložených údajů (výpis z účtu, registry dlužníků)
  • bez omezení ročních nákupů
  • faktury se sjednocují do jedné, což utváří přehlednost
  • splatnost faktur do 45 dnů (v případě, že nakupujete prvního dne v měsíci)
  • možnost využití Twisto Snap – platba faktur
  • možnost navýšení limitu při včasném placení faktur
  • informační SMS zprávy o blížícím se datu splatnosti zdarma
  • přehledná mobilní aplikace spravující Twisto účet pro platformy iOS a Android zdarma
  • rychlé kontaktování podpory skrze chat v aplikaci
  • do budoucna Twisto karta a platební náramek pro možnost placení v obchodních domech a na dalších místech, kde přijímají platební karty
  • integrace odměn za nákupy (peníze zpět za nákupy u vybraných obchodníků, například DámeJídlo, Košík, Mall, Zoot a další... )

závěr

Služba Twisto nás zaujala, jedná se o moderní platební metodu, která nahrazuje dobírku, eliminuje nutnost neustálého opisování čísla debetní karty a navíc vypomůže i před výplatou. Jednoduchost Twisto Now je opravdu návyková, Twisto účet zase nabízí rozmanitější možnosti využití, avšak s tím, že musíte doložit potřebné údaje, například sken dokladu. Registraci však zvládne každý během pár minut a za možnosti navíc to podle nás stojí. Jak se na Twisto díváte vy?

Bonus 300 Kč pro naše čtenáře

Při zakládání účtu uveďte promo kód DANIELI a po dokončení registrace získáte bonus 300 Kč na své nákupy.

 

Uživatelské tipy

1
Diez - Clarke
www.have-tennis-tips.com
14.11.2019 • 20:38
»
2
Ramanathan - Nagal
www.have-tennis-tips.com
14.11.2019 • 20:38
»
3
Stakhovsky - Taberner
www.have-tennis-tips.com
14.11.2019 • 20:38
»
4
Vegas Golden Knights - Montreal…
PROFIBET.cz
31.10.2019 • 23:04
»
Zobrazit další »

Nepřehlédněte

Světový pohár v biatlonu | Sazeni-online.eu Světový pohár v biatlonu | Sazeni-online.eu 14.11.2019 • 16:39 • Autor: lpribyl7 Nová sezóna Světového poháru v biatlonu už je za dveřmi, odstartuje na konci listopadu. Jako první se na start postaví smíšené štafety dvojic, do jejichž závodu zbývá už jen 16 dní. Úvodní zastávkou SP v biatlonu bude švédský Östersund. Kromě něj SP zavítá do dalších 8 destinací včetně Nového Města na Moravě, kde se biatlonisté představí začátkem března. Zastávka v NMNM následuje po tradičním vrcholu celé sezóny, po mistrovství světa, které se uskuteční v italské Anterselvě. Celou sezónu zakončí biatlonisté v norském Holmenkollenu 22. března. Sázková kancelář zaměřená na esport. Představujeme LOOT.BET | Sazeni-online.eu Sázková kancelář zaměřená na esport. Představujeme LOOT.BET | Sazeni-online.eu 11.11.2019 • 22:20 • Autor: lpribyl7 Máte rádi esport a rádi sázíte? Chtěli byste tyto dvě věci spojit, ale nabídka běžných sázkových kanceláří vám nevyhovuje? Přesně pro vás tu je LOOT.BET. Naše vlajková loď pro sázení na esport. Profesionální sázkař se zadarmo neuživí. Jak na to? | Sazeni-online.eu Profesionální sázkař se zadarmo neuživí. Jak na to? | Sazeni-online.eu 11.11.2019 • 12:57 • Autor: Jakub.kirman No sázíme, no chceme v tom být dobří, no jak teda na to? Být profesionální sázkař znamená mít osobní kodex, který za žádnou cenu nesmíme prolomit. Čím se řídit, aby se vydělávalo? Jak dopadne poslední část kvalifikace na EURO 2020? | Sazeni-online.eu Jak dopadne poslední část kvalifikace na EURO 2020? | Sazeni-online.eu 10.11.2019 • 12:26 • Autor: lpribyl7 Ve čtvrtek večer může být již definitivně rozhodnuto o postupujících z naší skupiny na EURO. Bude se radovat Česko nebo Kosovo? Kvalifikace na EURO 2020 má před sebou poslední dvě kola, po kterých budou známí další účastníci evropského šampionátu. Ve čtvrtek od 20:45 přivítá v Plzni Česko Kosovo, svého přímého konkurenta v boji o druhé postupové místo.

Co tě zajímá?

Nejnovější hodnocení

Casinonic
Imation60
80
(27.9.2019)

Casino je v češtině!

Mohlo by mít více bonusů

Gunsbet
Imation60
100
(16.9.2019)

Casino je v čestině

Používáme cookies, abyste si z našich stránek odnesli co nejlepší možnou zkušenost. Pokračováním procházení našich stránek souhlasíte s Pravidly pro souhlas s používáním souborů cookie a používáním technologie cookies. Více informací »