TOP10SportSites
40 Tipy Hodnocení profesionálů Vstup

40

40
Hodnocení profesionálů
Tipy Vstup
40 Tipy Hodnocení profesionálů Vstup

40

40
Hodnocení profesionálů
Tipy Vstup
72 Tipy Hodnocení profesionálů Vstup

72

72
Hodnocení profesionálů
Tipy Vstup
Zobrazit všechny sázkové kanceláře
Aktualizováno ke dni: 17.5.2018

Preview: Turnaj mistrů vyhraje Federer

Preview: Turnaj mistrů vyhraje Federer
[caption id="attachment_6549" align="alignnone" width="1920"]Turnaj mistru v londyne 2017 Ubitennis[/caption]

Turnaj mistrů 2017 v Londýně

Za pár dní (12.11.) začíná v Londýnské O2 aréně turnaj mistrů ATP. Na poslední dvě postupová místa se ještě čeká. Zatím mají účast jistou králové letošní sezóny, hrající legendy tenisu Federer a Nadal. Tyto dva letošní hegemony doplňují Zverev,Cilic,Thiem a Dimitrov.O 7. a 8. postupujícím se rozhodne po halovém turnaji v Paříži. Ať pole šesti hráčů doplní kdokoliv, celý podnik má naprosto jasného favorita, Rogera Federera. V hale na středně rychlém koberci je za současné konstelace (neúčast Murraye, Djokovice, Wawrinky) téměr k neporažení! Jeho největším soupeřem rozhodně nebude Rafa, který naopak v těchto podmínkách obvykle nehraje svůj nejlepší tenis. Mohl by to být Zverev nebo Del Potro, pokud by se na poslední chvíli kvalifikoval. Fenomenální švýcar má tak cestu k titulu na letošním Masters, dle mého soudu, poměrně vymetenou.   Počkáme si na kurzovou nabídku a dle ní přidáme TIP [maxbutton id="183"]
1.11.2017 • 02:10 • Autor: Flexisoftware s.r.o.

Další novinky z rubriky Kurzové sázení

MMA v kostce. Proč jsou u nás bojové sporty populárnější? MMA v kostce. Proč jsou u nás bojové sporty populárnější? 4.11.2019 • 20:15 • Autor: Jakub.kirman Mixed Martial Art, MMA neboli chceme-li smíšená bojová umění je sport, který je v českých zemích na vzestupu. Proč tomu tak je, co lze čekat v následujících letech a jak v tomto odvětví sázet? Karlos Vémola vs. Attila Végh. Na koho si vsadit v zápase století? Karlos Vémola vs. Attila Végh. Na koho si vsadit v zápase století? 2.11.2019 • 13:00 • Autor: Jakub.kirman Svět Českého MMa už 9. Listopadu otřese dlouho očekávaný a roky fanoušky žádaný zápas mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem. Kdo je v tomto zápase favorit a proč si na něj vsadit? Hrací automaty zdarma i pro ženy Hrací automaty zdarma i pro ženy 10.10.2019 • 18:31 • Autor: Jakub.kirman Společnost si myslí, že hazard a hrací automaty jsou převážně doménou mužů, avšak jedná se o omyl. I ženy si rády zahrají. Proč tomu tak je a jaké hrací automaty zdarma si nejraději vybírají? Sport, zprávy, události. Na co vše vsadit v říjnu? Sport, zprávy, události. Na co vše vsadit v říjnu? 4.10.2019 • 09:19 • Autor: Jakub.kirman Aktuality ze světa sportovních akcí, událostí a sázení. Řijen sebou přinese hned několik zápasů a utkání, kde můžeme horkokrevně fandit a využít naše sázkařské zkušenosti. Co nás vše čeká? ✅největší sportovní události 2019/20 ✅největší sportovní události 2019/20 30.7.2019 • 21:42 • Autor: Martin.k1 Pojďme se společně podívat na informační souhrn všech největší událostí, které se odehrají v letech 2019 a 2020. Bude se opravdu na co dívat. Nemine nás letní olympiáda, ba dokonce ani fotbalové mistrovství Evropy, zapomenout nesmíme ani na hokejové turnaje. OkTAGON MMA - Sledování živě a sázky OkTAGON MMA - Sledování živě a sázky 18.7.2019 • 09:36 • Autor: Martin.k1 Oktagon  MMA zvedá diváky ze sedadel. V posledních letech se z toho stává obrovský, ale opravdu obrovský fenomén. Toto bojové úmění navštěvují ročně až stovky tisíc diváků. Je to obrovský fenomén v České republice i na Slovensku. Pojďme se na tento sportoní žánr boxu podívat

Uživatelské tipy

1
Siauliai-Žalgiris Kaunas
holik77
9.3.2021 • 17:30
»
2
Bonzi-Goffin
holik77
24.2.2021 • 18:56
»
3
Atl.Madrid - Chelsea
holik77
23.2.2021 • 13:15
»
4
New York Islanders-Buffalo
holik77
22.2.2021 • 22:39
»
Zobrazit další »

Co tě zajímá?

Nejnovější hodnocení

22Bet
Xindl22
20
(18.4.2021)

Veľmi zla komunikácia adminov

22Bet
Fuldas-ST
40
(13.4.2021)

Kasino má velmi špatnou komunikaci se zákazníky. Pokud potřebujete pomoci, a zaměstnanci kasina neví, budete jen čekat a čekat. Proto když budete potřebovat s něčím poradit, dobře si rozmyslete zda kasino tuto možnost má. Tým specialistů, nejsou žádní specialisté. Test zaměstnanců proveden a byl neúspěšný.

Používáme cookies, abyste si z našich stránek odnesli co nejlepší možnou zkušenost. Pokračováním procházení našich stránek souhlasíte s Pravidly pro souhlas s používáním souborů cookie a používáním technologie cookies. Více informací »