0 Tipy Hodnocení profesionálů Vstup

0

0
Hodnocení profesionálů
Tipy Vstup
0 Tipy Hodnocení profesionálů Vstup

0

0
Hodnocení profesionálů
Tipy Vstup
72 Tipy Hodnocení profesionálů Vstup

72

72
Hodnocení profesionálů
Tipy Vstup
Zobrazit všechny sázkové kanceláře
Aktualizováno ke dni: 17.5.2018

Preview: Turnaj mistrů vyhraje Federer

Preview: Turnaj mistrů vyhraje Federer
[caption id="attachment_6549" align="alignnone" width="1920"]Turnaj mistru v londyne 2017 Ubitennis[/caption]

Turnaj mistrů 2017 v Londýně

Za pár dní (12.11.) začíná v Londýnské O2 aréně turnaj mistrů ATP. Na poslední dvě postupová místa se ještě čeká. Zatím mají účast jistou králové letošní sezóny, hrající legendy tenisu Federer a Nadal. Tyto dva letošní hegemony doplňují Zverev,Cilic,Thiem a Dimitrov.O 7. a 8. postupujícím se rozhodne po halovém turnaji v Paříži. Ať pole šesti hráčů doplní kdokoliv, celý podnik má naprosto jasného favorita, Rogera Federera. V hale na středně rychlém koberci je za současné konstelace (neúčast Murraye, Djokovice, Wawrinky) téměr k neporažení! Jeho největším soupeřem rozhodně nebude Rafa, který naopak v těchto podmínkách obvykle nehraje svůj nejlepší tenis. Mohl by to být Zverev nebo Del Potro, pokud by se na poslední chvíli kvalifikoval. Fenomenální švýcar má tak cestu k titulu na letošním Masters, dle mého soudu, poměrně vymetenou.   Počkáme si na kurzovou nabídku a dle ní přidáme TIP [maxbutton id="183"]
1.11.2017 • 02:10 • Autor: Flexisoftware s.r.o.

Další novinky z rubriky Kurzové sázení

MMA v kostce. Proč jsou u nás bojové sporty populárnější? MMA v kostce. Proč jsou u nás bojové sporty populárnější? 4.11.2019 • 20:15 • Autor: Jakub.kirman Mixed Martial Art, MMA neboli chceme-li smíšená bojová umění je sport, který je v českých zemích na vzestupu. Proč tomu tak je, co lze čekat v následujících letech a jak v tomto odvětví sázet? Karlos Vémola vs. Attila Végh. Na koho si vsadit v zápase století? Karlos Vémola vs. Attila Végh. Na koho si vsadit v zápase století? 2.11.2019 • 13:00 • Autor: Jakub.kirman Svět Českého MMa už 9. Listopadu otřese dlouho očekávaný a roky fanoušky žádaný zápas mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem. Kdo je v tomto zápase favorit a proč si na něj vsadit? Hrací automaty zdarma i pro ženy Hrací automaty zdarma i pro ženy 10.10.2019 • 18:31 • Autor: Jakub.kirman Společnost si myslí, že hazard a hrací automaty jsou převážně doménou mužů, avšak jedná se o omyl. I ženy si rády zahrají. Proč tomu tak je a jaké hrací automaty zdarma si nejraději vybírají? Sport, zprávy, události. Na co vše vsadit v říjnu? Sport, zprávy, události. Na co vše vsadit v říjnu? 4.10.2019 • 09:19 • Autor: Jakub.kirman Aktuality ze světa sportovních akcí, událostí a sázení. Řijen sebou přinese hned několik zápasů a utkání, kde můžeme horkokrevně fandit a využít naše sázkařské zkušenosti. Co nás vše čeká? ✅největší sportovní události 2019/20 ✅největší sportovní události 2019/20 30.7.2019 • 21:42 • Autor: Martin.k1 Pojďme se společně podívat na informační souhrn všech největší událostí, které se odehrají v letech 2019 a 2020. Bude se opravdu na co dívat. Nemine nás letní olympiáda, ba dokonce ani fotbalové mistrovství Evropy, zapomenout nesmíme ani na hokejové turnaje. OkTAGON MMA - Sledování živě a sázky OkTAGON MMA - Sledování živě a sázky 18.7.2019 • 09:36 • Autor: Martin.k1 Oktagon  MMA zvedá diváky ze sedadel. V posledních letech se z toho stává obrovský, ale opravdu obrovský fenomén. Toto bojové úmění navštěvují ročně až stovky tisíc diváků. Je to obrovský fenomén v České republice i na Slovensku. Pojďme se na tento sportoní žánr boxu podívat

Uživatelské tipy

1
Juventus Torino - Torino
JoBet
4.7.2020 • 11:09
»
2
Clinceni - Dinamo Bukurešť +…
JoBet
3.7.2020 • 15:06
»
3
Asteras Tripolis - Volos NFC +…
JoBet
3.7.2020 • 15:03
»
4
Bergamo - Napoli + Huesca - Las…
JoBet
1.7.2020 • 12:50
»
Zobrazit další »

Co tě zajímá?

Nejnovější hodnocení

Wazamba Casino
Imation60
80
(14.5.2020)

Líbí se mi u Wazambi, že casino nabízí tzv. Achievements. Je to taková malá RPG hra, kdy při získání zlaťáku, se Vám otvírají různé body, bonusy a odměny. Rozhodně o proti ostatním casinům něco jiného. Jinak vyplácí úplně bezproblému.

Bohužel je casino bez českého překladu... Škoda.

Play24Bet
Imation60
100
(8.5.2020)

10 otočení za registraci - podařil se nám vyjednat zajímavý bonus :) Žadný vklady. Jinak jsou to otočky na Betsoft. Hráči se musí prokliknout přes nás.

Používáme cookies, abyste si z našich stránek odnesli co nejlepší možnou zkušenost. Pokračováním procházení našich stránek souhlasíte s Pravidly pro souhlas s používáním souborů cookie a používáním technologie cookies. Více informací »