TOP10SportSites
40 Tipy Hodnocení profesionálů Vstup

40

40
Hodnocení profesionálů
Tipy Vstup
40 Tipy Hodnocení profesionálů Vstup

40

40
Hodnocení profesionálů
Tipy Vstup
72 Tipy Hodnocení profesionálů Vstup

72

72
Hodnocení profesionálů
Tipy Vstup
Zobrazit všechny sázkové kanceláře
Aktualizováno ke dni: 17.5.2018

IEM Katowice: Astralis, FaZe, Fnatic a Liquid v TOP 4 | Informace, program

IEM Katowice: Astralis, FaZe, Fnatic a Liquid v TOP 4 | Informace, program
IEM Katowice je zatím naprosto úžasná podívaná a v průběhu soboty a neděle nás čeká závěr celého turnaje. Ve hře o pohár a 250 tisíc dolarů jsou týmy Astralis, FaZe Clan, Fnatic a Team Liquid. [caption id="attachment_10926" align="aligncenter" width="1024"] foto: ESL[/caption]

SK Gaming i Cloud9 ze hry

Ze hry o první místo mimo jiné vypadl jeden z favoritů, SK Gaming. Brazilský celek už se delší dobu trápí a na IEM Katowice se nedostal ani do čtvrtfinále. V nejdůležitějších zápasech totiž podlehl Astralis (0:2) a Cloud9 (1:2) a skončil tak na děleném 7. až 8. místě. Podobný osud potkal i tým North, který podlehl FaZe (0:2) a Ninjas in Pyjamas (1:2). Na IEM Katowice nepokračují ani výherci majoru, Cloud9 a legendární tým Ninjas in Pyjamas. [caption id="attachment_10927" align="aligncenter" width="639"] Hlavní playoff | foto: hltv.org[/caption] Ve čtvrtfinálových zápasech se utkaly týmy, které v úvodní části utrpěly porážky. Dočkali jsme se dvou velmi vyrovnaných a intenzivních duelů. Nakonec postupuje americký celek Liquid a evropský supertým FaZe Clan. V sestavě druhého jmenovaného týmu jsme mohli sledovat skvělého slovenského hráče GuardiaNa. Ten v zápase proti Cloud9 ukázal skvělou formu a s +/- skóre +25 a ratingem 1,26 se stal společně s NiKem jedním z hlavních pilířů svého týmu.

Boj o grandfinále: Astralis vs. FaZe Clan | Liquid vs. Fnatic

Mírnými favority jsou v semifinálových duelech kupodivu týmy, které se do top čtyřky museli dostat skrz čtvrtfinále. V těchto zápasech ale ukázali hráči jak FaZe, tak i Liquid, že jsou ve skvělé formě a své soupeře mohou pořádně potrápit. V obou zápasech se ale čekají dlouhé a vyrovnané boje, ve kterých dost možná rozhodne až třetí mapa. Týmy Fnatic i Astralis totiž oproti jiným turnajům v poslední době ukázaly velké zlepšení a oba týmy se nebudou chtít nechat umlčet bez boje. Kdo vyhraje IEM Katowice se dozvíme již tuto neděli. 

Program

Sobota 3.3.
  • Astralis - FaZe Clan (Bo3 - 15:00)
  • Fnatic - Astralis (Bo3 - 18:50)
Neděle 4.3.
  • Grandfinále (Bo5 - 17:00)

Živý přenos: ESL (YouTube)

3.3.2018 • 00:04 • Autor: Krajcar

Další novinky z rubriky Kurzové sázení

MMA v kostce. Proč jsou u nás bojové sporty populárnější? MMA v kostce. Proč jsou u nás bojové sporty populárnější? 4.11.2019 • 20:15 • Autor: Jakub.kirman Mixed Martial Art, MMA neboli chceme-li smíšená bojová umění je sport, který je v českých zemích na vzestupu. Proč tomu tak je, co lze čekat v následujících letech a jak v tomto odvětví sázet? Karlos Vémola vs. Attila Végh. Na koho si vsadit v zápase století? Karlos Vémola vs. Attila Végh. Na koho si vsadit v zápase století? 2.11.2019 • 13:00 • Autor: Jakub.kirman Svět Českého MMa už 9. Listopadu otřese dlouho očekávaný a roky fanoušky žádaný zápas mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem. Kdo je v tomto zápase favorit a proč si na něj vsadit? Hrací automaty zdarma i pro ženy Hrací automaty zdarma i pro ženy 10.10.2019 • 18:31 • Autor: Jakub.kirman Společnost si myslí, že hazard a hrací automaty jsou převážně doménou mužů, avšak jedná se o omyl. I ženy si rády zahrají. Proč tomu tak je a jaké hrací automaty zdarma si nejraději vybírají? Sport, zprávy, události. Na co vše vsadit v říjnu? Sport, zprávy, události. Na co vše vsadit v říjnu? 4.10.2019 • 09:19 • Autor: Jakub.kirman Aktuality ze světa sportovních akcí, událostí a sázení. Řijen sebou přinese hned několik zápasů a utkání, kde můžeme horkokrevně fandit a využít naše sázkařské zkušenosti. Co nás vše čeká? ✅největší sportovní události 2019/20 ✅největší sportovní události 2019/20 30.7.2019 • 21:42 • Autor: Martin.k1 Pojďme se společně podívat na informační souhrn všech největší událostí, které se odehrají v letech 2019 a 2020. Bude se opravdu na co dívat. Nemine nás letní olympiáda, ba dokonce ani fotbalové mistrovství Evropy, zapomenout nesmíme ani na hokejové turnaje. OkTAGON MMA - Sledování živě a sázky OkTAGON MMA - Sledování živě a sázky 18.7.2019 • 09:36 • Autor: Martin.k1 Oktagon  MMA zvedá diváky ze sedadel. V posledních letech se z toho stává obrovský, ale opravdu obrovský fenomén. Toto bojové úmění navštěvují ročně až stovky tisíc diváků. Je to obrovský fenomén v České republice i na Slovensku. Pojďme se na tento sportoní žánr boxu podívat

Uživatelské tipy

1
Siauliai-Žalgiris Kaunas
holik77
9.3.2021 • 17:30
»
2
Bonzi-Goffin
holik77
24.2.2021 • 18:56
»
3
Atl.Madrid - Chelsea
holik77
23.2.2021 • 13:15
»
4
New York Islanders-Buffalo
holik77
22.2.2021 • 22:39
»
Zobrazit další »

Co tě zajímá?

Nejnovější hodnocení

22Bet
Xindl22
20
(18.4.2021)

Veľmi zla komunikácia adminov

22Bet
Fuldas-ST
40
(13.4.2021)

Kasino má velmi špatnou komunikaci se zákazníky. Pokud potřebujete pomoci, a zaměstnanci kasina neví, budete jen čekat a čekat. Proto když budete potřebovat s něčím poradit, dobře si rozmyslete zda kasino tuto možnost má. Tým specialistů, nejsou žádní specialisté. Test zaměstnanců proveden a byl neúspěšný.

Používáme cookies, abyste si z našich stránek odnesli co nejlepší možnou zkušenost. Pokračováním procházení našich stránek souhlasíte s Pravidly pro souhlas s používáním souborů cookie a používáním technologie cookies. Více informací »