Zůstane Atletico Madrid letos bez trofeje ?

Luboš Řepa

Luboš Řepa

Zůstane Atletico Madrid letos bez trofeje ?


Bojovali až do posledního kola, kde porazili Valladolid 2:1 a po dlouhých letech si dokráčeli pro titul ve španělské lize. Takto vypadal závěr loňské sezony z pohledu Atletica Madrid. Už dávno to není slaboučký bratříček slavnějšího z madridských celků. Atleti, opojeni skvělou loňskou sezonou, měli pro letošek velké cíle. Zdá se však, že se žádný z nich neuskuteční a Colchoneros reálně hrozí, že letos zůstanou bez trofeje.

1Bet nabízí 100% vstupní bonus !

V domácí lize propadák

Ještě v 90. minutě prohrávalo ve včerejším utkání proti Valencii domácí Atletico 1:2. Jen díky skvělém obratu v nastavení si nakonec madridští připsali tři body a alespoň zatím udrželi čtvrtou příčku. Ano, právě tam se obhájce loňského titulu momentálně nachází. Před dnešním zápasem vedoucího Realu Madrid ztrácí na první příčku LaLigy Atletico propastných třináct bodů a s obhajobou titulu to nevypadá vůbec dobře. Dříve tak pevná obrana inkasovala v letošním roce už šestadvacetkrát a z horní poloviny tabulky je na tom hůře pouze devátá Valencie.

Kromě Ligy mistrů konec ve všech pohárech

Částečnou náplast za nepovedené představení v domácí soutěži mohli nabídnout Atleti svým fanouškům alespoň v pohárech. Tam byly však jejich výkony natolik špatné, že kromě LaLigy budou nadále hrát už pouze Ligu mistrů. Tam se navíc už v osmifinále utkají s Manchester United, který má ve svém středu Cristiana Ronalda, jenž to na Colchoneros dlouhodobě umí.

Rabona nabízí 100% vstupní bonus !

Španělský superpohár skončil pro Atletico uprostřed minulého týdne, když překvapivě prohráli s Bilbaem. O týden později následoval konec v osmifinále na Copa del Rey, když svěřenci Diega Simeoneho nestačili na Real Sociedad. Zatím hrůzostrašně rozehraná sezona může mít tedy vyústění, které by ještě na konci loňské sezony nikdo nečekal. Začíná se totiž pomalu mluvit o tom, že argentinský kouč Diego Simeone má vzhledem k výkonům z poslední doby pod sebou nyní velmi vratkou židli. Uvidíme, zda-li krize Atletica vyvrcholí odvoláním trenéra, který poctivou prací v minulých letech dostal Colchoneros mezi nejužší evropskou špičku.