Zimní spánek je u konce, startuje Liga mistrů


Romantické duše mají měsíc únor spojený především se svátkem sv. Valentýna. Fotbaloví fanoušci zase se startem jarní části nejprestižnější klubové soutěže na světě, Ligou mistrů. Úterní program milionářské soutěže nabídne dva zápasy a u obou se bude jistě na co dívat.

MostBet nabízí bonus až 8000 Kč !

PSG – Real Madrid

Šlágrem nejen dnešního programu ale celého osmifinále jistě bude souboj gigantů z PSG a Realu Madrid. Na nevraživosti obou celků jistě přidá i fakt, že hvězda francouzského celku a momentálně nejdražší hráč současnosti Kylian Mbappé dost možná po konci sezony odejde zadarmo právě do Realu. Oba celky celky jsou zároveň považovány za horké favority celé soutěže a pro fanoušky je jistě velmi atraktivní, když se střetnou v již tak rané fázi soutěže. Minimálně v prvním zápase pak zápas bude postrádat ještě pikantnější příchuť, jelikož dlouholetý kapitán Realu Madrid Sergio Ramos, který se jen před pár měsíci přesunul do hlavního města Francie, bude vinou zranění absentovat.

Malý otazník pak visí i nad další hvězdou PSG Neymarem, byť podle posledních zpráv by měl být připraven nastoupit. Real Madrid se zase obává o svého kanonýra Karima Benzemu, který nastoupil do soutěžního utkání naposledy na konci ledna. I on by se však měl v Parku princů dnes představit. Jeho góly budou jistě třeba, jelikož dle sázkových kanceláří je mírným favoritem na postup pařížský celek.

Zdroj: thesun.co.uk

Sporting Lisabon – Manchester City

Druhou dvojici dnešního programu tvoří portugalský Sporting a Manchester City. Lisabonští opravdu nebyli spokojeni s tím, jakého soupeře jim los pro osmifinále vybral, jelikož Citizens jsou po loňském finále ještě hladovější, což předvedli už v základní skupině, ze které postoupil z prvního místa. Ani sebevědomí Sportingu však není nízké, byl to totiž právě portugalský celek, který postoupil na úkor Dortmundu.

Favoritem dvojutkání je samozřejmě anglický celek, což však jistě neznamená, že by Sporting nemohl překvapit. Kromě toho se Portugalci prezentují skvělým a pro fanoušky atraktivním pojetím hry se spoustou branek. V základní skupině padaly průměrně v zápase Sportingu Lisabon čtyři branky na zápas.

Rabona nabízí 100% vstupní bonus !