Využíváte 50% reload bonus u 1Bet?


Sázkovou kancelář 1Bet již znáte! Hodně z vás si ji rychle oblíbilo a díky registraci využilo vstupní bonus ve výši 2 500 Kč. Věděli jste ale, že vstupním bonusem promoakce u 1Bet nekončí? Pravidelní sázkaři mohou využívat 50% reload bonus do výše až 1 250 Kč!

50% reload bonus do výše 1 250 Kč

Nabídka pravidelného reload bonusu není mezi sázkovými kancelářemi ničím výjimečným. Tuto promoakci zařazuje do svého repertoáru poměrně mnoho společností. Není se co divit. O každého sázkaře panuje mezi sázkovými kancelářemi boj a pravidelné bonusy představují způsob, jak přilákat nové zákazníky a udržet si ty stávající. Výhodou reload bonusu u 1Bet je to, že jej můžete využívat opakovaně! Dávejte si však pozor na příliš časté „clearování“ bonusu, to nemá ráda žádná společnost.

Je jasné, že úplně zadarmo to nebude. 1Bet po vás bude chtít splnit podmínky, které se k bonusu vážou. V první řadě nezapomeňte použít při kvalifikačním vkladu (min. 500 Kč či odpovídající částka v jiné měně) promokód „RLD50“. Jakmile svůj kvalifikační vklad třikrát (3x) prosázíte, bude reload bonus připsán na účet a připraven k použití.

50% reload bonus u 1Bet

Pravidla a podmínky reload bonusu

  1. Maximální částka bonusu je omezena na 1 250 Kč / 50 € či odpovídající částku v jiné měně.
  2. Zákazníci nesmí promoakci využívat zároveň s jinou promoakcí.
  3. Abyste mohli promoakci využít, musíte mít vsazených minimálně 5 tiketů od posledního vkladu.
  4. Zúčastnit se mohou pouze zákazníci, jejichž disponsibilní zůstatek je menší než 25 Kč / 1 € (dejte si však pozor na výběry, protože když ze svého účtu vyberete peníze, abyste je následně vložili za účelem připsání bonusu, můžete narazit).
  5. Minimální částka vkladu způsobilá k účasti na promoakci je 500 Kč.
  6. Aby bylo možné bonus a nahromaděné výhry vyplatit, musí hráč protočit částku bonusu pětkrát (5x).
  7. Rollover musí být proveden do 15 dnů.
  8. Maximální částka sázky počítající se do požadavku na rollover je 50 % daného bonusu.
  9. Zrušené sázky a sázky vyhodnocené jako VOID se do rolloveru nezapočítávají.
  10. Do rolloveru se počítají pouze sázky s min. kurzem 1.80.
  11. Do protočení se nepočítají sázky na NHL, baseball a jakýkoli typ handicapových sázek (s výjimkou třícestného handicapu) a sázky typu OVER/UNDER. 

Kompletní informace k bonusu včetně podmínek najdete v sekci „PROMOTIONS“ na webu 1Bet.