Vsaďte si na největší CS:GO turnaj všech dob

Vsaďte si na největší CS:GO turnaj všech dob


V těchto dnech probíhá ve švédském Stockholmu událost, která nemá ve světě Counter Striku obdoby. Ty nejlepší týmy světa si to rozdají o finanční prémie v celkové hodnotě 2 000 000 $, v přepočtu zhruba 45 000 000 Kč.

Counter Strike Major v offline podobě se koná po zhruba dvou letech. O to větší hlad po akci této velikosti je. Sledovanost trhá rekordy, fanoušci mají enormní zájem o veškeré dění okolo a to se projevuje také na objemu sázek.

Pokud rádi sázíte, nenarazíte v těchto dnech na lepší příležitost. A nemusíte se bát, ani pokud jste na poli esportu úplný nováček. Pomocnou ruku vám podá naše akademie esportového sázení.

Vsadit si můžete na 16 zbývajících nejlepších týmů planety, ze kterých zbyde v zítřejších hodinách už jen nejsilnějších 8.

Týmy na PGL Major StockholmZdroj: PGL

Nechybí velikáni jako Natus Vincere, G2, FaZe Clan, MOUZ, Astralis, nebo také ruská skvadra hrající pod českou organizací Entropiq. Pro zajímavost se jedná o úplně první československou organizaci, které se podařilo probojovat na jakýkoliv Major v CS:GO, i když je její tým mezinárodní.

Pokud tedy chcete ochutit atmosféru vrcholového Counter Striku a fandění si osladit menší sázkou, nadešel ten pravý čas.

Ze sázkových kanceláří, u kterých si můžete na PGL Major Stockholm vsadit, můžeme doporučit například GG.bet, LOOT.BET nebo český Tipsport.