Ve čtvrtek vypukne Jarní Tipcup o 1,5 mega!

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Ve čtvrtek vypukne Jarní Tipcup o 1,5 mega!


Ve čtvrtek 6. dubna odstartuje další pokračování letošního programu Tipcupů. Po dvou turbo verzích půjde nyní o klasickou variantu s třídenní vyřazovací fází. Kvalifikace do Jarního Tipcupu potrvá od 6. do 16. dubna.

Systém Jarního Tipcupu

Jarní Tipcup se bude hrát výhradně na webu/mobilní aplikaci a pro účast v něm stačí být řádně registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku, na Slovensku, nebo u Chance.

Turnaj odstartuje ve čtvrtek 6. dubna kvalifikací, kde budou hrát všichni sázející proti sobě, a to s denním limitem 50 Kč. Kvalda potrvá do soboty 16. dubna. Tři nejlepší z kvalifikace si odnesou 10 000 Netů! Odměny se dočká 500 nejlepších hráčů z kvalifikace.

Do play off Jarního Tipcupu, které vypukne v neděli 17. dubna, postoupí z kvaldy 8 192 soutěžících, kteří budou rozděleni do osmičlenných skupin (skupiny 1), ze kterých postoupí vždy čtyři nejlepší. Druhé, třetí i čtvrté skupinové kolo (skupiny 2, skupiny 3 a skupiny 4) proběhnou stejně. Všechna čtyři skupinová kola potrvají tři kalendářní dny.

Po skupinových kolech přijdou na řadu tradiční bitvy jeden na jednoho až do úplného konce. Každé vyřazovací kolo potrvá tři kalendářní dny. Play off vyvrcholí ve středu 25. května.

Výše dotace? Více než 1,5 milionu Netů! Celkový vítěz Jarního Tipcupu shrábne 100 000 Netů, poražený finalista obdrží 40 tisíc.

50 000 Kč vstupní bonus u Tipsportu

Jak se Jarního Tipcupu zúčastnit?

Při sestavování tiketu stačí zaškrtnout políčko „Tipcupy“ a tiket vsadit. Záleží jen na vás, jaké tikety do soutěže zařadíte. Jediné omezení představuje zmíněný maximální denní limit vkladů. Na mobilních aplikacích vyberte při sestavování tiketu Jarní Tipcup v poli "soutěž", které je pod výběrem vkladu.

Tiket zařazený do Tipcupu bude vždy označený a uvidíte na něm i možný zisk bodů rovnající se potenciální výhře v Kč. Do hodnocení se započítají jen výherní tikety sázkaře, kterému se sečtou výhry v korunách na tiketech zařazených do Tipcupu a vyjádří se v bodech (body získané na tiketech složených z více sázenek, např. Kombinátory, se vypočítají z výher dosažených na jednotlivých sázenkách tohoto tiketu).

V rámci všech hracích kol si hráči můžou zobrazit tikety svých soupeřů. V kvalifikaci a v soubojích jeden na jednoho se lze podívat na tikety soků z daného hracího dne a předchozích odehraných dní v příslušném kole, ale pouze za předpokladu, že sám soutěžící plně vyčerpal denní limit daného dne (nebo mu denní limit daného dne propadl). Ve skupinové fázi hráči mohou vidět tikety svých soupeřů z předchozích odehraných dní v příslušném kole.

Nezapomeňte, že do Turnaje mistrů se můžete kvalifikovat právě prostřednictvím Tipcupů. Přes ně se do Turnaje mistrů probojuje 1 040 nejlepších z celoročního žebříčku Tipcupů (k 8. 11. 2022). Dalších 1 008 sázkařů se do Turnaje Mistrů dostane z Tipligy (k 8. 11. 2022, všichni od úrovně A třídy až po 1. ligu).

200 Kč zdarma u Chance za registraci

V případě, že ještě s Tipsportem či Chancí nemáte žádné zkušenosti, navštivte naše rozsáhlé recenze, díky nimž si o sázkových kancelářích uděláte lepší představu, a rovnou využijte bohatých vstupních bonusů!