V pátek vypukne u Tipsportu a Chance maraton o 7 mega! (15. 7. – 31. 8. 2022)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

V pátek vypukne u Tipsportu a Chance maraton o 7 mega! (15. 7. – 31. 8. 2022)


V pátek 15. července se v sázkových kancelářích Tipsport a Chance rozběhne sázkařský maraton o 7 milionů. Dotace bude rovnoměrně rozdělena mezi všechny zúčastněné, kteří splní jednoduchou podmínku. Tou je vsadit každý den po dobu trvání soutěže alespoň za dvě stovky. Důležité je nezmeškat start soutěže. Kdo nezačne 15. července, nemá šanci shrábnout svůj podíl. Podaří se vám protnout cílovou pásku?

Úspěšní vytrvalci si rozdělí 7 milionů!

Tvůrci soutěže dali sázkařům jedinou podmínku. K získání podílu, který bude vyplácen v netech/goldenech, je potřeba každý den od 15. července do 31. srpna uzavřít jakoukoli kurzovou sázku nebo sázky v souhrnné hodnotě vkladu minimálně 200 Kč/netů/goldenů.

Po prvním týdnu soutěže, tedy v pátek 22. července, obdržíte tzv. žolíka. S ním můžete v dalším průběhu vynechat jeden hrací den a přesto nevypadnete.

Do soutěže se zapojíte prostřednictvím webu, mobilní aplikace (včetně live sázek) nebo na pobočkách. Stornované tikety se nepočítají. Další podmínky maraton o 7 mega nemá.

Veškeré informace o soutěži najdete po přihlášení ke svému kontu v sekci „SOUTĚŽE“ (v aplikaci v sekci „ÚČASTNÍM SE“). Na soutěžní stránce zjistíte, kolik sázkařů splnilo limit a jaký je aktuální podíl.

200 Kč u Chance zdarma za registraci

Pokud ještě nemáte v sázkových kancelářích konto, není nic jednoduššího než se nyní zaregistrovat. Proces registrace vám zabere asi 5 minut a po jeho úspěšném dokončení získáte peníze zdarma (u Chance 200 Kč, u Tipsportu 150 Kč).