Úplně první online sázková kancelář na světě Intertops u nás na webu

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Úplně první online sázková kancelář na světě Intertops u nás na webu


Povedla se nám uzavřít další spolupráce, z níž máme takovou radost, že se o ni s vámi musíme podělit. Podařilo se nám uzavřít partnertsví s absolutně první sázkovou kanceláří, která spustila online sázení. Světaznalým sázkařům jistě není jméno Intertops cizí. Historie proslulé značky sahá až do roku 1983, kdy byla založena. Dalším významným milníkem byl rok 1996, kdy jako vůbec první společnost na světě přijala online sázku.

Průkopník online sázení

Historie zakladatelů Intertops sahá až do počátku 80. let (tehdy v Německu působili za hranou zákona jako bookmakeři bez licence), nás ovšem zajímá především začátek roku 1996. Tehdy se totiž psali dějiny online sázení. Společnost, která do té doby přijimála sázky především telefonicky podřídila vše tomu, aby se dostala na internet a povedlo se jí to. Dle dostupných informací na internetu byla první online sázka na světě přijata 17. ledna 1996 od finského sázkaře ve výši 50 dolarů na vítězství Tottenhamu proti Hereford United v FA Cupu v kurzu 1.04. Byla vítězná.

Od té doby si Intertops připsal ještě několik dalších prvenství. Byli např. první, kdo zpřístupnili online sázení také na mobilních telefonech, to bylo v roce 2000. A v roce 2003 se stali prvním hazardním webem, který nabídl kurzové sázení, online casino a poker na jedné platformě.

Dodnes jsou považováni za jednoho z nejspolehlivějších a nejosvědčenějších bookmakerů na trhu. Škoda jen, že nešli moderní cestou a za dnešními standardy tak poněkud zaostávají. Více informací se dočtete v naší recenzi.

Intertops je rájem sázkařů amerických sportů

 

Ráj pro sázkaře zámořských sportů

Byť má Intertops celou řadu nedostatků, jsou oblasti, v nichž pozitivně vyčnívá. Jednou z nich je kurzová hladina na hlavní trhy zámořských soutěží NFL, MLB, NHL či NBA. Pokud tedy patříte mezi sázkaře z tohoto ranku, registrace u Intertops je pro vás povinností. Odpověď na otázku "proč?" se skrývá ve slově marže. Ta je totiž většinou nižší než u ostatních sázkových kanceláří.

A pokud se sázením těchto sportů teprve koketujete, tak si nenechte ujít naše články Jak sázet na americký fotbal (NFL) či Jak sázet na baseball.