U WeltBet získáte až 3 500 € na vstupním bonusu!

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

U WeltBet získáte až 3 500 € na vstupním bonusu!


Jedním z nejlepších dealů podzimu 2022, který jsme pro vás zajistili, je navázání partnerství se sázkovou kanceláří WeltBet. Ta se všem novým sázkařům odmění obrovským vstupním bonusem ve výši až 3 500 euro!

Sport Welcome Bonus – 3 500 €

WeltBet je mezi českými sázkaři zatím nepříliš známé jméno profilující se jako obojživelník na poli hazardu. Obojživelník z důvodu, že kromě kurzového sázení si na své přijdou i příznivci online casina (recenze online casina WeltBet) včetně nabídky živých her s reálnými dealery. 

Ještě než přejdeme k samotnému bonusu, podíváme se na to, zda má smysl u WeltBet vůbec sázet (když nepočítáme skalpování vstupního bonusu). 

Je až s podivem, jakou kurzovou nabídku odpovídající představám i velmi náročných sázkařů, může WeltBet nabídnout. Přestože mezi sporty chybí např. florbal nebo futsal, je celková nabídka sportů poměrně široká. Široká je i nabídka soutěží a turnajů, na které jsou kurzy vypisovány. Bookmakeři z WeltBetu se nevyhýbají ani velmi okrajovým ligám a turnajům. Potěšující je rovněž široký výběr vedlejších sázek vypisovaných k jednotlivým utkáním. Kromě sportů si u WeltBet vsadíte i na politické a kulturní dění.

V případě hlavních trhů u velmi populárních a sázených sportů (fotbal, tenis, basketbal) a soutěží lze narazit na trhy pohybující se kolem 5% marže, i méně! 

Vstupní bonus u WeltBet

Bonus 3 500 € je rozdělen do celkem pěti úvodních vkladů

Pro získání bonusu zadejte při prvním vkladu do sázkové kanceláře bonusový kód „WLT001“. Před dalšími vklady nejprve kontaktujte podporu přes live chat. Celý bonus je rozdělen do celkem 5 vkladů následovně:

  • 1. vklad: 125 % do 1 250 €
  • 2. vklad: 75 % do 750 €
  • 3. vklad: 40 % do 400 €
  • 4. vklad: 60 % do 600 €
  • 5. vklad: 50 % do 500 €

Před výběrem bonusu a nahromaděných výher, které z bonusu plynou, musíte bonusovou částku během 20 dnů celkem 10x protočit

Maximální částka sázky počítající se do požadavku na rollover pro tuto promo akci je 50 % daného bonusu. Zrušené sázky a sázky vyhodnocené jako VOID se do protočení nezapočítávají. Do protočení se počítají pouze sázky s min. kurzem 2.20 (SÓLO). Min. kurz AKO sázky započítávající se do protočení je 3.00.

Ještě nemáte účet? Neváhejte a registrujte se u WeltBet ještě teď a získejte bonus ve výši až 3 500 €!