U 1Bet můžete při každém vkladu získat 25 € free bet

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

U 1Bet můžete při každém vkladu získat 25 € free bet


Sázkovou kancelář 1Bet již znáte! Hodně z vás si ji rychle oblíbilo a díky registraci využilo vstupní bonus ve výši 2 500 Kč. Vstupním bonusem promoakce u 1Bet ale nekončí! Již v minulosti jsme vám představili 50% reload bonus, který můžete využívat a nyní se podíváme na free bet, který můžete získat ke každému svému vkladu.

650 Kč / 25 € FREE BET

Zkušeným sázkařům jistě není potřeba vysvětlovat, jakým druhem bonusu free bet je. Přesto, kdyby někdo nevěděl, doporučujeme si přečíst náš článek V jakých sázkových kancelářích získám free bet? Skvělé na free betu u 1Bet je to, že jej můžete využívat opakovaně! Dávejte si však pozor na příliš časté „clearování“ bonusu, to nemá ráda žádná společnost.

Free bet ve výši 650 Kč / 25 € získáte v případě první prohrané sázky, kterou podáte po provedeném vkladu. Je jasné, že úplně zadarmo to nebude. 1Bet po vás bude chtít splnit podmínky, které se k bonusu vážou. V první řadě nezapomeňte použít při kvalifikačním vkladu promokód „25FREE“. Zbytek je již velmi snadný.

Free bet v sázkové kanceláři 1Bet

Pravidla a podmínky free betu

  1. Při vkladu na svůj účet musíte zadat bonusový kód „25FREE“.
  2. V případě, že se vám nepodaří zadat bonusový kód při vkladu, kontaktujte online podporu ještě před podáním sázky.
  3. Po aktivaci bonusového kódu musíte podat první SÓLO sázku v min. kurzu 1.80.
  4. Minimální požadovaná částka za první sázku po aktivaci bonusu je 250 Kč/ 10 € / 10 USD či ekvivalent v jiných měnách.
  5. Způsobilé trhy, na které můžete vsadit jsou: 1X2, Přesné skóre, Lichý/Sudý, Poločas/Zápas, Dvojitá šance, Počet gólů, třícestný handicap (3way handicap), Oba týmy skórují.
  6. V rámci této promoakce jsou přijímány pouze SÓLO prematch (předzápasové) sázky.
  7. Sázka musí být podána do 7 dnů po aktivaci bonusového kódu, jinak bude free bet deaktivován.
  8. Pokud bude vaše sázka proherní, 1Bet vám poskytne free bet ve výši 20 % vaší vsazené částky až do výše 650 Kč / 25 €.
  9. Maximální výše free betu je 650 Kč / 25 € nebo ekvivalent v jiné měně.

Kompletní informace k bonusu včetně podmínek najdete v sekci „PROMOTIONS“ na webu 1Bet.