Top 5 nejdražších hráčů české FORTUNA:LIGY

Luboš Řepa

Luboš Řepa

Top 5 nejdražších hráčů české FORTUNA:LIGY


Máme za sebou kompletní šestnácté kolo české nejvyšší soutěže. Do zimní přestávky jich zbývá odehrát už pouhé tři s čímž souvisí také otevření přestupového okna. Kteří hráči z FORTUNA:LIGY mají však nejvyšší cenovku ? Zde je výpis pěti nejdražších fotbalistů, kteří jsou na českých trávnicích k vidění.

22bet nabízí 100% uvítací bonus !

Adam Hložek – cca 436 milionů korun

Tabulce nejhodnotnějších hráčů české ligy vládne sparťanský talent Adam Hložek. Teprve devatenáctiletý fotbalista má před sebou zářnou kariéru. Už nyní patří k pilířům letenské sestavy a očekává se, že v nejbližší době přestoupí do zahraničí. Hodně se mluví o Serie A, kde o něj údajně projevily zájem velkokluby Juventus nebo Inter Milán.

Ondřej Kolář – cca 192 milionů korun

Podle serveru TransferMarkt je nejdražším brankářem české ligy, byť momentálně zastává pozici náhradníka. V předešlých letech patřil Ondřej Kolář k oporám Slavie jak v domácí lize tak v evropských pohárech. Poté přišlo těžké zranění a na začátku letošního roku několik velkých chyb. Zdá se, že perfektní dobu pro velký přestup do zahraničí již Kolář prováhal.

Pražské derby nabídlo souboj dvou nejdražších hráčů ligy.

Zdroj: Sport.cz

Tomáš Holeš – cca 180 milionů korun

Defenzivní záložník sešívaných Tomáš Holeš si svou cenovku zaslouží pravděpodobně daleko více. V dresu Slavie podával stabilní výkony, které korunoval skvělým vystoupením v dresu reprezentace na Euru. Není bez zajímavosti, že za něj při přestupu poslala Slavia do Jablonce zhruba 25 milionů korun. Jeho cenovka tedy vzrostla během působení u sešívaných několikanásobně.

Nicolae Stanciu – cca 180 milionů korun

Na čtvrtém místě je další slávistický záložník. Rumunský fotbalista patří k tomu nejlepšímu, co česká liga nabízí. Jeho výkony však nejsou konstantní a především v evropských pohárech by si od něj Slavia přála jistě více. Otázkou je, jak dlouho bude nastupovat v dresu sešívaných. Před časem proběhla médii zpráva, že se o něj zajímá turecký velkoklub Galatasaray. Sám Stanciu by se přestupu prý nebránil.

Rabona nabízí 100% uvítací bonus !

Peter Olayinka – cca 180 milionů korun

Nigerijský křídelník je posledním hráčem ve výčtu nejdražších fotbalistů české nejvyšší soutěže. Kvalitní výkony v lize i v pohárech mu vynesly neotřesitelnou pozici v základní sestavě českého mistra. Navíc je mu stále jen 26 let, na přestup do zahraničí ideální věk.