Tipujte zdarma volby. 5 tisíc nejlepších získá Nety!

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tipujte zdarma volby. 5 tisíc nejlepších získá Nety!


Od pátku 8. října do soboty 9. října proběhnou volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Vy si je můžete díky Tipsportu a Chanci zpestřit speciální jednokolovou soutěží, v níž jednička na trhu rozdá více než 550 000 Netů! Stačí natipovat, kolik procent hlasů získají kandidující strany nebo koalice. Své tipy můžete zadávat a měnit až do uzavření volebních místností, tedy do soboty 9. října do 14:00. Svoji soutěžní stránku najdete po přihlášení na herní konto v záložce SOUTĚŽE (a to i v nativní aplikaci v sekci MŮŽU HRÁT).

Soutěž k volbám 2021

Soutěž je zdarma, hraje se výhradně na webu/mobilní aplikaci a pro účast v ní stačí být řádně registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku, na Slovensku, nebo u Chance.

Na vítěze čeká 50 000 Netů a celkem bude odměněno 5 000 nejlepších tipérů. Pokud bude mít více hráčů stejný počet bodů, rozhodne o jejich konečném umístění datum a čas odeslání tipů.

Princip soutěže je jednoduchý. Stačí určit, kolik procent na dvě desetinná místa získají jednotlivé strany/koalice ve volbách. Politické strany, hnutí nebo koalice, které nejsou vypsány jednotlivě, spadají v soutěži do skupiny "Ostatní politické strany a hnutí".

V soutěži musíte rozdělit přesně 100 %, jinak vám tipy nepůjdou odeslat. Své tipy můžete měnit až do uzávěrky (sobota 9. října ve 14:00).

Zvítězí ten, kdo bude mít nejvyšší počet bodů. Těch je k dispozici maximálně 100, protože mezi jednotlivé strany/koalice rozdělíte přesně 100 %. Plného počtu bodů dosáhnete, když na dvě desetinná místa trefíte přesné zisky všech stran/koalic.

V případě vašeho tipu, že strana/koalice získá 10,05 %, ale její konečný zisk bude 12,00 %, berete za ni 10,05 bodů (ztratili jste však 1,95 % bodů a váš nejlepší výsledek tak může být 98,05 %). Pokud svůj odhad naopak přestřelíte a budete věřit, že získá 12,00 %, ale ta nakonec bude mít pouze 10,05 %, získáte 10,05 bodů (ztratili jste však 1,95 % bodů a váš nejlepší výsledek tak může být 98,05 %). Nikdy tedy nemůžete získat více bodů, než jaký je konečný procentuální zisk strany/koalice ve volbách.