Tipsport přihlášení – na webu, v aplikaci

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tipsport přihlášení – na webu, v aplikaci


Zjistěte vše, co potřebujete vědět o přihlašování do největší a nejoblíbenější české sázkové kanceláře Tipsport a jejího online casina Tipsport Vegas Casino Najdete zde vše o přihlášení na webu i v mobilní aplikaci.

Plnohodnotná registrace u Tipsport

Předpokladem úspěšného přihlášení k vašemu sázkařskému a hráčskému účtu, ať už na webu nebo v aplikaci, je dokončená registrace. Pokud jste si dosud účet u největší české sázkovky nezřídili, je nejvyšší čas! Za úspěšnou registraci dostanete 300 Kč zdarma a k prvnímu vkladu můžete navíc získat štědrý vstupní bonus ve výši až 50 000 Kč!

300 Kč za registraci u Tipsportu zdarma

Založení účtu u Tipsportu je velmi jednoduché a rychlé. V registračním formuláři vyplníte osobní údaje jako jméno, datum narození, číslo mobilu a email. Následuje ověření emailu (kliknete na odkaz, který vám přijde) a telefonu (smskou vám přijde heslo pro přihlášení). Po prvním přihlášení si zvolíte nové heslo, pod nímž se budete přihlašovat. Kromě nového hesla si nastavíte také přezdívku, pod níž chcete v největší komunitě sázkařů vystupovat. V tento moment je aktivní tzv. dočasné konto

Po založení dočasného konta následuje druhý krok, v němž musíte ověřit svou identitu a plně aktivovat svůj účet, díky čemuž budete moct využívat všechny výhody a také obdržíte 150 Kč zdarma za dokončení registrace. 

Dokončení registrace můžete provést dvěma způsoby. Tím rychlejším je ověření identity pomocí internet bankingu (lze využít pro Air bank, KB, ČSOB, Česká Spořitelna, Equa bank a MONETA). Po kliknutí na logo vaší banky budete přesměrováni do internetového bankovnictví. Tipsport si tak ověří vaši identitu a dokončí registraci. Vše je velmi intuitivní. V případě, že nevyužíváte internet banking, nevyhnete se cestě na pobočku, kde vám s dokončením registrace pomůže obsluha.

Přihlašování na webu www.tipsport.cz

Pokud k sázení využíváte počítač, budete se přihlašovat na klasickém webovém rozhraní Tipsportu na stránkách www.tipsport.cz. K přihlášení účtu slouží dvě pole vpravo nahoře, do nichž vyplňujete svůj e-mail, se kterým jste se registrovali a zvolené heslo.

Na webu se přihlašujete vpravo nahoře

Na webu se přihlašujete vpravo nahoře

Co dělat, když náhodou zapomenete heslo? Vpravo nahoře nad poli pro přihlášení kliknete na „Zapomenuté heslo“ a po zadání vašeho registračního e-mailu a telefonního čísla vám bude na e-mail zaslán odkaz pro změnu vašeho hesla.

Přihlašování v mobilní verzi webu na www.m.tipsport.cz

V případě, že chcete nebo zrovna potřebujete vsadit z mobilu a nemáte staženou mobilní aplikaci, můžete využít mobilní verzi webových stránek, která je na adrese www.m.tipsport.cz. Přihlášení najdete opět vpravo nahoře.

Nemějte strach, že budete v mobilní verzi o něco ochuzeni. To určitě nehrozí. Najdete zde vše, co na klasické desktopové verzi. Mnohem přehlednější než mobilní verze webu je ale aplikace, pokud ji ještě nepoužíváte, zvažte její instalaci.

Mobilní aplikace od Tipsportu

V případě, že pro sázení a hraní používáte převážně váš mobilní telefon, je nejlepší variantou mobilní aplikace Tipsport, kde najdete jak kurzové sázení, tak bohatou nabídku her. Největšími výhodami aplikace Tipsport jsou rychlost, přehlednost a funkčnost.

Díky mobilní aplikaci můžete svou sázku podat v podstatě kdykoli a kdekoli během několika málo vteřin. Mobilní telefon dnes u sebe nosíme všichni téměř všude, takže nám aplikace velmi zjednodušuje život. Oproti plné desktopové verzi není nijak osekaná, takže v ní najdete vše, co na webu. Stejně tak se v aplikaci pohodlně dostanete do sekce Tipsport Vegas, díky které si nyní můžete užít hraní her kdykoli a kdekoli.

V případě, že používáte zařízení s operačním systémem iOS stačí navštívit App Store a appku jednoduše nainstalovat. Stejně jednoduché je to v případě, že používáte zařízení Huawei. Stačí spustit AppGalery a appku jednoduše nainstalovat. U Androidů je situace o trochu zdlouhavější, protože aplikaci v Google Play nenajdete. Žádných složitostí se ale bát nemusíte. Majitelé Androidů mají v podstatě dvě možnosti.

  • Stáhnout aplikaci přímo ze stránky https://m.tipsport.cz/mobil
  • Naskenovat QR kód do telefonu na stránce https://www.tipsport.cz/mobil

 

Přihlašovací údaje pro mobilní appku jsou pochopitelně stejné jako ty, kterými se přihlašujete do svého účtu na webu. Pokud máte na svém telefonu čtečku prstů, máte možnost nastavit urychlené přihlašování pomocí otisku. Své přihlašovací údaje si v nastavení aplikace můžete také uložit, takže se nebudete muset pokaždé přihlašovat, ale po otevření aplikace budete automaticky přihlášení.