Tipsport pobočky – otevírací doba a doplňkové služby

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tipsport pobočky – otevírací doba a doplňkové služby


Největší a nejpopulárnější českou sázkovou kancelář Tipsport jistě znáte (i díky naší recenzi). Přestože je v dnešní době drtivá většina sázek podávaná online, a to buď přímo na webu nebo v Tipsport aplikaci, stále se najdou jedinci, kteří si rádi vsadí v kamenné pobočce. A na ně Tipsport rozhodně nezanevřel, stále v Česku provozuje přes 600 kamenných poboček. Na nich si lidé mohou nejen vsadit, ale také využít mnoha doplňkových služeb, jakými jsou např. dobití mobilu či prodej vstupenek na všechny kulturní a sportovní akce, které nabízí společnost Ticketmaster.

Kde najdu pobočky Tipsportu

Podle mapy poboček, která se nachází přímo na webových stránkách společnosti Tipsport, se momentálně v České republice nachází 614 kamenných poboček. Na všech z nich je možné podat svůj tiket, provést vklad či výběr, popř. dokončit plnohodnotnou registraci, díky níž získáte nárok na bonus k prvnímu vkladu ve výši až 50 000 Kč! Kromě těchto základních služeb můžete využít i mnoho doplňkových služeb, o nichž se dozvíte níže.

Přehled kamenných poboček Tipsport

Otevírací doba jednotlivých poboček se liší. Po kliknutí na obrázek budete přesměrováni přímo na stránky Tipsportu, kde si díky interaktivní mapě můžete najít nejbližší pobočku a podívat se na její otevírací dobu a služby, které jsou na pobočce k dispozici. Povšimněte si také filtru, pomocí něhož můžete hledat pobočku dle služeb, které nabízí.

Detail konkrétní pobočky

Otevírací doba kamenných poboček Tipsport během svátků

Otevírací doba kamenných poboček se během svátků mění! V případě největších vícedenních svátků, jakými jsou Vánoce či Velikonoce, bývají některé pobočky zavřené úplně nebo mívají speciálně upravenou otevírací dobu. Lišit se může také otevírací během státních svátků.

Otevírací dobu během svátků zjistíte opět jednoduše pomocí webových stránek Tipsportu. Před svátky se můžete samozřejmě rovněž informovat u obsluhy kamenné pobočky. Kromě osobní návštěvy můžete na konkrétní pobočku zkusit zavolat a poptat se.

500 Kč zdarma u Tipsportu za registraci

Doplňkové služby na pobočkách Tipsportu

Kromě základních služeb, jakými jsou podání tiketu, dobití sázkařského konta, výběr peněz, registrace apod. můžete na kamenných pobočkách využít také celou řadu doplňkových služeb. O které služby se jedná?

  • Dobíjení mobilů
  • Prodej vstupenek na kulturní a sportovní akce, které nabízí společnost Ticketmaster
  • Prodej vstupenek na kulturní a sportovní akce, které nabízí společnost Ticketportal
  • Prodej dobíjecích kuponů Paysafecard pro bezpečné placení služeb a zboží na internetu
  • Prodej dobíjecích kuponů pro placení satelitní televize Skylink
  • Prodej dobíjecích kuponů pro internetový videoportal Voyo
  • Prodej dobíjecích kuponů pro nahrávání/sdílení jakýchkoli dokumentů na Ulož.to
  • Prodej dobíjecích kuponů pro doplnění finančních prostředků peněženky, pro nákup obsahu a služeb v obchodě PlayStation Store

Nesmíme zapomenout také na stírací losy, které Tipsport nabízí a na loterii Korunka, která pod největší českou sázkovou kancelář rovněž spadá.