Tipsport bonus – 500 Kč zdarma + 50 000 Kč k prvnímu vkladu

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tipsport bonus – 500 Kč zdarma + 50 000 Kč k prvnímu vkladu


Největší a nejoblíbenější česká sázková kancelář Tipsport nabízí svým klientům neopakovatelný bonus k prvnímu vkladu do výše až 50 000 Kč! Všichni sázkaři, kteří dokončí registraci navíc obdrží 500 Kč do začátku zdarma! Jde o opravdu oblíbený vstupní bonus.

Tipsport registrační bonus 500 Kč zdarma

Velkým lákadlem pro nové sázkaře je tzv. sázka bez rizika, kterou obdrží za úspěšnou registraci, aniž by museli vkládat své vlastní prostředky. Pro začátečníky jde o ideální příležitost, jak si vyzkoušet kurzové sázení bez nutnosti vynaložit vlastní prostředky. Tipsport bonus za registraci vám zpříjemní sázení a hraní na online automatech hned na začátku. Více informací o bonusech za registraci bez nutnosti vkladu se dozvíte na stránce Sázkové kanceláře – bonusy.

U Tipsportu získáte 500 Kč zdarma

Registrační bonus Tipsport je druh bonusu, který se váže k registraci sázkařského konta. Podmínka pro získání bonusu bez nutnosti vkladu je dokončení plnohodnotné registrace sázkařského účtu, jejímž pomyslným finále bývá ověření totožnosti. Ani kvůli tomu však dnes v podstatě nemusíte vstávat od svého počítače, protože vám poslouží bankovní identita.

Založení účtu u Tipsportu je velmi jednoduché a rychlé. V registračním formuláři vyplníte osobní údaje jako jméno, datum narození, číslo mobilu a email. Následuje ověření emailu (kliknete na odkaz, který vám přijde) a telefonu (smskou vám přijde heslo pro přihlášení). Po prvním přihlášení do Tipsport si zvolíte nové heslo, pod nímž se budete přihlašovat. V tento moment je aktivní tzv. dočasné konto

Po založení dočasného konta následuje druhý krok, v němž musíte ověřit svou identitu a plně aktivovat svůj účet, díky čemuž budete moct využívat všechny výhody a také obdržíte bonus 500 Kč zdarma za dokončení registrace. Pokud hledáte Tipsport registrace bonus – 500 Kč vás určitě potěší.

Dokončení registrace můžete provést dvěma způsoby. Tím rychlejším je ověření identity pomocí internet bankingu (lze využít pro Air bank, KB, ČSOB, Česká Spořitelna, Equa bank a MONETA). Po kliknutí na logo vaší banky budete přesměrováni do internetového bankovnictví. Tipsport si tak ověří vaši identitu a dokončí registraci. Vše je velmi intuitivní. 

Druhým, méně pohodlným, způsobem, jak dokončit plnohodnotné konto, je návštěva některé pobočky. Nejprve v účtu u Tipsportu vyplňte své osobní údaje, platební metodu a hurá na pobočku! To musíte stihnout do 30 dnů! Po dokončení celého procesu registrace na vás čeká příjemný bonus v podobě 500 Kč, který dostanete zdarma za registraci. Tipsport Vegas navíc umožňuje vyzkoušet si všechny online automaty Tipsport zdarma v demo režimu. Díky tomu si můžete vyzkoušet různé herní strategie dříve, než začnete hrát o skutečné peníze.

100% vstupní bonus do výše až 50 000 Kč

Vysoký vstupní bonus, který Tipsport nabízí, nedostanete zadarmo. Podmínky pro jeho získání nejsou pro každého, a pokud nesázíte pravidelně, dost možná ho v celé výši ani nezískáte. Na druhou stranu obrovská výhoda úvodního bonusu od Tipsportu je čas, který máte na jeho „vyclearování“. Ten je vymezen na 12 měsíců od zapsání vstupního bonusu, takže máte celý rok na to, abyste bonus získali v celé jeho výši.

Vstupní bonus 50 000 Kč u Tipsportu

Vstupní bonus je stanoven ve výši 100 % z hodnoty prvního vkladu, a to ve třech hladinách:

  Výše vkladu Maximální vstupní bonus  
  Do 1 000 Kč včetně 1 000 Kč  
  Do 5 000 Kč včetně 5 000 Kč  
  Nad 5 000 Kč 50 000 Kč  

 

Hladiny vstupního bonus jsou stanoveny takto:

  • V případě prvního Vkladu do 1 000 Kč včetně je pro získání Vstupního bonusu nutné vsadit pětinásobek součtu hodnoty prvního Vkladu na Uživatelské konto a hodnoty Vstupního bonusu. Pro výpočet nároku na bonus se započítávají všechny sázky vsazené na internetu a na pobočkách Tipsportu, které mají po vyhodnocení minimální celkový Kurz 1,5:1. Pro výpočet nároku na Vstupní bonus se každému Sázejícímu denně započítává součet Vkladů v max. výši 500 Kč.
  • V případě prvního Vkladu do 5 000 Kč včetně je pro získání Vstupního bonusu nutné vsadit sedminásobek součtu hodnoty prvního Vkladu na Uživatelské konto a hodnoty Vstupního bonusu. Pro výpočet nároku na bonus se započítávají všechny sázky vsazené na internetu a na pobočkách Tipsportu, které mají po vyhodnocení minimální celkový Kurz 2:1. Pro výpočet nároku na Vstupní bonus se každému Sázejícímu denně započítává součet Vkladů v max. výši 2 500 Kč.
  • V případě prvního Vkladu nad 5 000 Kč je pro získání Vstupního bonusu nutné vsadit osminásobek součtu hodnoty prvního Vkladu na Uživatelské konto a hodnoty Vstupního bonusu. Pro výpočet nároku na bonus se započítávají všechny sázky vsazené na internetu a na pobočkách Tipsport, které mají po vyhodnocení minimální celkový Kurz 4:1. Pro výpočet nároku na Vstupní bonus se každému Sázejícímu denně započítává součet Vkladů v max. výši 25 000 Kč.
  VKLAD Do 1 000 Kč včetně Do 5 000 Kč včetně Nad 5 000 Kč  
  Požadovaný obrat 5× (vklad + bonus) 7× (vklad + bonus) 8× (vklad + bonus)  
  Kurz sázek 1,5:1 2:1 4:1  
  Denní limit 500 Kč 2 500 Kč 25 000 Kč  
  MAXIMÁLNÍ BONUS 1 000 Kč 5 000 Kč 50 000 Kč  

 

 

Dále by vás mohlo by vás zajímat, jak může český hráč ulovit Tipsport Vegas free spin bonus.