Tipsport a Chance: Tipovačka k MS v hokeji o 4 mega!

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tipsport a Chance: Tipovačka k MS v hokeji o 4 mega!


S blížícím se MS v ledním hokeji přichází další hokejová tipovačka. Zdarma! Sázková kancelář Tipsport a její dceřinná společnost Chance dávají do placu lístky na NHL v Praze, nety/goldeny a reprezentační dresy! Celková dotace je 4 miliony netů/goldenů! Na odměnu dosáhne 30 000 nejlepších sázkařů. Trefujte přesné výsledky utkání všech zápasů MS. Tipovačka má 14 kol, prvních pět tipujte už teď. Role expertů, s nimiž můžete porovnat svůj odhad, se ujali legendární český útočník Jaromír Jágr a bývalý hvězdný slovenský obránce Ľubomír Višňovský. Budete mít lepší bilanci než obě hokejové persony?

200 Kč zdarma u Chance za registraci

Tipovačka MS v hokeji 2022 – odměny a podmínky účasti

Soutěž odstartovala již 6. května, vy však máte čas až do začátku 1. kola, tedy do pátku 13. května. Tipovačka vyvrcholí poslední hrací den MS, což je 29. května.

Celkový vítěz získá 300 000 Netů, druhý v pořadí 200 tisíc a třetí 100 000 Netů. V každém kole navíc bojujete o podíl z banku 30 až 150 tisíc Netů. 10 nejlépe umístěných soutěžících navíc dostane po dvou vstupenkách na říjnovou NHL v Praze! A to není vše. TOP 1 000 hráčů z Česka obdrží dres českého nároďáku.

Podmínka účasti v Tipovačce není žádná. Stačí být řádně registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku, na Slovensku, nebo u Chance.

Svoji soutěžní stránku najdete po přihlášení na herní konto v záložce „SOUTĚŽE“ (a to i v nativní aplikaci v sekci „MŮŽU HRÁT“).

Hraje se výhradně na webu/mobilní aplikaci, kde uvidíte aktuální pořadí všech soutěžících i výsledky minulých kol včetně bilance Jaromíra Jágra (s nickem 68JaromirJagr) a Ľubomíra Višňovského (17LubomirVis­novsky).

Jaromír Jágr v dresu kladenských Rytířů

Zdroj: mujrozhlas.cz

Systém Tipovačky

Tipovačka se skládá ze 14 kol. V každém tipujete přesná skóre minimálně čtyř a maximálně šesti zápasů z hokejového mistrovství světa ve Finsku. Zároveň bojujete o podíl z banku. Ten bude postupně růst. V 1. kole má hodnotu 30 000 Netů, ve 14. kole 150 tisíc. Bank bude rozdělen vždy rovným dílem mezi všechny sázející, kteří v daném kole urvali nejvíce bodů.

Za uhodnutý přesný výsledek utkání během 60 minut obdržíte 10 bodů. 6 bodů shrábnete za trefenou remízu (ale ne přesné skóre), příležitost včetně brankového rozdílu nebo příležitost + přesný počet gólů. Pokud trefíte vítěze duelu bez gólového rozdílu nebo bez přesného počtu branek, máte 4 body. A nakonec – v případě, že uhodnete přesný počet gólů v zápase (příležitost nikoliv), získáte 2 body.

Příklad: Utkání v regulérní hrací době skončilo 4:1. Kolik kdo obdrží bodů?

  • 10 – získá soutěžící, který tipoval přesný výsledek 4:1
  • 6 – získá soutěžící, který tipoval výsledek 3:0, 5:2, 6:3, 3:2 apod.
  • 4 – získá soutěžící, který tipoval výsledek 5:1, 3:1, 1:0, 2:1 apod.
  • 2 – získá soutěžící, který tipoval výsledek 2:3, 1:4, 0:5 apod.
  • 0 – získá soutěžící, který tipoval výsledek 0:2, 1:3, 1:5 apod.

Odměněno bude 30 000 nejlepších tipérů. Nejúspěšnější soutěžící urve 300 000 Netů, druhý v pořadí 200 000 Netů a třetí se může těšit na 100 000 Netů.

Hrací stránka Tipovačky

Náhled hrací stránky prvního kola Tipovačky

Tipovat do soutěže můžete už nyní, a to na nejbližších pět kol. 1. kolo odstartuje v pátek 13. května v 15:20 (úvodní buly střetu Francie – Slovensko). Tipy lze libovolně do začátku jednotlivých utkání daného kola měnit.

Pokud nestihnete včas natipovat první zápasy určitého kola, nevadí. Pořád máte šanci získat body z ostatních duelů, které v daném kole začnou později.