Tip na zápas West Ham – Norwich (Premier League, 12. 1. 2022)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas West Ham – Norwich (Premier League, 12. 1. 2022)


Po delší době opět zabrouzdáme do vod anglické Premier League. Ke své sázce jsme si vybrali dnešní dohrávku 18. kola mezi West Hamem a Norwichem. Na oba týmy už jsme v průběhu letošního ročníku nějaké tipy dávali, a ti, kdo nás sledují, ví, že si často vybíráme sázky na fauly a karty, a dnes tomu nebude jinak. Tentokrát půjdeme do OVERU 19,5 faulů ve velmi solidním kurzu u Fortuny.

West Ham – Norwich (Premier League, 12. 1., 2022)

Vypsaná hranice ničím nepřekvapí – 19,5 faulů je vcelku běžná hranice, kterou bookmakeři na zápasy PL vypisují. Jenže se nám nějak nepozdává, že ji vypsali i na utkání, které řídí Simon Hooper, jenž má v nejvyšší anglické soutěži po 6 odpískaných utkáních průměr rovných 25 faulů/zápas. Kromě PL píská i Championship, tedy 2. anglickou ligu, v níž je po 6 utkáních na průměru 22 faulů/zápas. Mimochodem v těch 6 zápasech PL se přes vypsanou hranici dostal 5x (jediný případ, kdy odpískal méně než 20 faulů, nastal v zápase nejslušnějšího celku ligy Manchesteru City).

Hooper měl na starost i domácí utkání Norwiche s Wolves. „Kanárkům“ v zápase odpískal 11 nedovolených zákroků a „vlkům“ jen o jeden méně.

Slušné týmy, ale...

Oba dnešní soupeři sice patří mezi ty nejméně faulující (West Ham – 9,6 faulů/zápas, Norwich – 9,4 faulů/zápas), jejich poslední zápasy ale vypovídají o něčem jiném.

Posledních 5 ligových utkání West Hamu přineslo 24, 18, 19, 24 a 22 (poslední utkání proti Crystal Palace, v němž se „kladiváři“ dopustili dokonce 16 faulů!) odpískaných faulů.

Posledních 5 ligových utkání Norwiche nabídlo 15, 23, 21, 20 a 22 (poslední utkání také proti Crystal Palace, kdy „kanárci“ zaznamenali 13 faulů) nedovolených zákroků.

Oba týmy navíc mají pořádnou motivaci, a nikdo tak nevynechá jediný souboj. Domácí by i nadále rádi zůstali mezi nejlepší pětkou a hosté by naopak potřebovali vítězství, aby se odlepili ode dna ligové tabulky.

Sázení v kryptoměnách u 1xBit

Tip: OVER 19,5 faulů