Tip na zápas Sparta – Plzeň (Fortuna liga, 13. 2. 2022)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Sparta – Plzeň (Fortuna liga, 13. 2. 2022)


Ze šlágru 21. kola Fortuna ligy mezi třetí Spartou a první Plzní vybíráme sázku na to, že v zápase budeme svědky minimálně 10 rohových kopů.

Sparta – Plzeň (Fortuna liga, 13. 2., 18:00)

Od utkání mezi letenskými a viktoriány očekáváme, jak už to tak bývá, velmi vyhrocené utkání. Kurzy na fauly a karty už však výrazně popadaly a nyní nám již nepřipadají lákavé, a tak jsme si vybrali sázku na rohy, konkrétně na OVER 9,5 rohů.

Plzeň, i přesto, že se s ní před sezónou příliš nepočítalo, se stále drží v boji o titul, a po prvním jarním kole se díky zaváhání Slavie dostala dokonce do čela. Obě pražská „S“ jí však dýchají na záda a čekají na její klopýtnutí. Západočechům se ale v letošním ročníku výsledkové kolapsy vyhýbají. Z 20 utkání prohráli pouze 2 (v Hradci a na Slavii), a i když jejich výsledky a předváděná hra nejsou nikterak dominantní, mají na svém kontě 16 vítězství, tedy nejvíc ze všech. Velkou zásluhu na tom má především trenér Bílek. Kádrem se totiž plzenští Slavii ani Spartě rovnat nemohou.

Sparta zahájila jarní část soutěže bezbrankovou remízou v Českých Budějovicích, s čímž rozhodně nemohla být spokojená. Nyní má tedy ideální šanci na nápravu. Doma navíc z deseti utkání 9x vyhrála a pouze 1x remizovala.

Vzájemné zápasy rohům přejí

V posledních vzájemných zápasech býváme svědky ofenzivních hodů, při nichž se to góly a rohy jenom hemží. Minimálně 10 rohů nastalo pětkrát v posledních šesti utkáních (12, 14, 14, 9, 11 a 14). Kurz na OVER 9,5 rohů pohybující se na úrovni 1.80 je dárek.

Jak v zápase Plzně s Hradcem, tak v zápase Sparty s Budějovicemi padlo pouze 9 rohů. Průměrně ale Sparta zahrává 6,3 rohu na zápas a Plzeň 5,25, což nám dohromady dává 11,55 rohů/zápas. Doma Sparta zahrává 7,3 rohů/zápas, Plzeň venku 4,44 rohů/zápas, dohromady tedy 11,74 rohů. Férovou hranici bychom vzhledem ke všem faktům viděli spíše o jeden roh výše, OVER na 9,5 si zahrajeme.

Vstupní bonus u MostBet

Tip: OVER 9,5 rohů