Tip na zápas Real Madrid – Manchester City (Liga mistrů, 4. 5.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Real Madrid – Manchester City (Liga mistrů, 4. 5.)


Dnes je na programu Ligy mistrů semifinálová odveta mezi Realem Madrid a Manchesterem City. První zápas byl jedním z nejlepších duelů tohoto roku a celý fotbalový svět se těší na dnešní odvetu. Já si dnes vybírám sázku na více než 4,5 žlutých karet v lákavém kurzu 1.90!

Real Madrid – Manchester City (Liga mistrů, 4. 5., 21:00)

Dnes to vezmu trochu zkrátka. První utkání příliš mnoho příležitostí k udělení karet nenabídlo. Sudí Kovacs odpískal pouhých 16 faulů a dvě žluté karty udělil až v závěru (Guardilova karta se do celkového počtu nepočítá). Vzhledem k výsledku a pouze jednogólovému náskoku je utkání stále otevřené a já věřím, že bude mnohem víc nervóznější a vyostřenější než utkání první.

Vsadit na OVER 4,5 ŽK v kurzu 1.90 u MostBet

Oporu také trochu hledám i ve včerejším zápase, kdy na sebe narazily podobně slušné týmy jako dnes (beru v potaz průměr ŽK/zápas) a druhý poločas se zvrhl v pořádnou divočinu a přinesl celkem 5 žlutých karet.

Další, mnohem větší, oporu pro svou sázku vidím v podobě hlavního sudího, kterým je Daniele Orsato. Italský arbitr v letošním ročníku Ligy mistrů pískal 5 utkání, ve kterých rozdal celkem 29 žlutých, což je 5,80 ŽK/zápas. K tomu přidal i jednu červenou.

Podobné statistiky má však i v dalších soutěžích! V jednom utkání Evropské ligy rozdal 7 žlutých a v italské Serii A je jeho průměr 6,08 ŽK/zápas. To jsou brutální čísla!

Jen pro zajímavost, Orsato v letošní sezóně LM pískal oba dnešní soupeře. Ve skupinové fázi řídil utkání City proti PSG (3x ŽK City – 0x ŽK PSG) a v osmifinále první zápas PSG s Realem (4x ŽK PSG – 4x ŽK Real).

Orsato řídil vzájemný osmifinálový zápas před dvěma lety na Realu a udělil pouze 3 žluté a 1 červenou, dnes se snad bude kartami ohánět víc!

Vstupní bonus u MostBet

Tip: OVER 4,5 ŽK (žluté karty pro trenéry a členy realizačního týmu se nezapočítávají)