Tip na zápas Real Madrid - Inter Milán (Liga mistrů, 7. 12.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Real Madrid - Inter Milán (Liga mistrů, 7. 12.)


V posledním kole základních skupin Ligy mistrů se v některých zápasech stále ještě hraje o postup. To sice není případ skupiny D, v níž jsou postupové karty jasně rozdány - Real a Inter do osmifinále LM a Sheriff Tiraspol do play-off Evropské ligy - v zápase dvou gigantů ale půjde o první místo, což je dostatečná motivace. A právě vysoká motivace by nám mohla hrát do karet, a to doslova. Tipujeme totiž OVER 3,5 žlutých karet.

Real Madrid - Inter Milán (Liga mistrů, 7. 12., 21:00)

Madridský velkoklub zaznamenal v předcházejících pěti utkáních čtyři vítězství a jen jednu, o to ale více šokující, porážku. Ta přišla v domácím utkání s moldavským Sheriffem. Od té doby se ale veze na vítězné vlně a s dvanácti body a celkovým skóre 12:3 okupuje první místo. K jeho uhájení mu z dnešního zápasu stačí bod. Naproti tomu milánský celek potřebuje vyhrát. Nečeká ho však nic snadného, v prvním utkání na Stadiu Giuseppe Meazzy podlehl bílému baletu 0:1. Rozhodující branku si připsal v 89. minutě střídající Rodrygo.

Vzájmená utkání

Vzpomínaný zářijový zápas byl na žluté karty chudý. Padly pouze dvě. Pokud se však podíváme na statistiky z loňské sezóny, kdy se kluby rovněž potkaly ve skupinové fázi, zjistíme, že v obou případech byla hranice 3,5 ŽK překonána. V Itálii byly k vidění 4 žluté a ve Španělsku dokonce 7 a my si dokážeme představit hned několik scénářů, v nichž dnes budou mít horkokrevní jižané problém s disciplínou a vyslouží si alespoň čtyři žlutá napomenutí.

Felix Brych

Co našemu tipu příliš nenahrává je nominace hlavního sudího, kterým je Felix Brych. Ten v letošní sezóně pískal 4 utkání LM a ve třech z nich vytáhl max. 2 žluté. Rozdováděl se pouze v zápase mezi Portem a AC Milán, ve kterém tasil žlutý kartonek hned 7x.

Na druhou stranu, když se podíváme na kurzy, tak rovina v případě hranice 3,5 je poměrně překvapující. V mmoha sázkových kancelářích je kurz na OVER 3,5 v úrovni kolem 1,65. S kurzem 1,80 do toho tedy jdeme.

200 Kč zdarma u Chance za registraci

Tip: OVER 3,5 žlutých karet v zápase (bez členů realizačních týmů)