Tip na zápas RB Lipsko - PSG (Liga mistrů, 3. 11.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas RB Lipsko - PSG (Liga mistrů, 3. 11.)


V Lipsku dnes v rámci Ligy mistrů uvidíme souboj domácích Rudých býků s pařížským gigantem. I přesto, že první utkání bylo gólově bohaté (3:2 pro PSG), jsme byli svědky pouhých 8 střeleckých pokusů, které mířily mezi tři tyče. V kurzu 2 volíme sázku na to, že v odvetě nebude k vidění více než 9 střel.

RB Lipsko - PSG (Liga mistrů, 3. 11., 21:00)

Před dvěma týdny jsme ve vzájemném duelu sázeli na to, že PSG skóruje v obou poločasech, což se nakonec zásluhou Mbappého a Messiho povedlo, jenže argentinský kouzelník není pro odvetný zápas k dispozici a hosté to bez něj budou mít v Lipsku složité. Domácí jsou navíc v situaci, kdy potřebují body jako sůl. Z předešlých tří zápasů totiž vyšli bodově naprázdno a na postup jim momentálně chybí 6 bodů. Reálnější je tedy vidina třetího místa zaručujícího jarní pokračování v Evropské lize, i na to však ztrácí 4 body.

Výsledkově je zápas velmi těžko predikovatelný. Ani jeden z týmů se nenachází v úplné pohodě. Lipsku se oproti minulé sezóně nedaří výsledkově a PSG chybí loňská lehkost a plynulost v kombinaci. Jejich výsledky sice též nejsou tak přesvědčivé jako loni, ovšem domácí soutěži vládnou s náskokem osmi bodů a v pátek se jim podařilo otočit ve svůj prospěch (výhra 2:1) zápas s úřadujícími šampiony z Lille, takže své si splní.

Z rozpačité hry pařížského giganta vycházíme i při volbě sázky. Přestože podle webu transfermarkt.com jde o druhý nejhodnotnější tým světa (na prvním místě je Manchester City), na hřišti to žádný válec není. Ve všech třech dosavadních utkáních LM se ani jednou nedostal přes 4 střely na bránu (v Bruggách prohra 6:4, doma se City prohra 3:7 a doma s Lipskem remíza 4:4). Pokud se podíváme do Ligue 1, tak poslední zápas PSG, v němž bylo k vidění alespoň 10 SNB, se odehrál 19. září v 6. kole proti Lyonu (5:5).

Lipsko je v této činnosti v domácí soutěži sice mnohem produktivnější, ovšem obrany soupeřů nedosahují takové kvality jako obrana PSG. Pro náš tip navíc hovoří i fakt, že nejde o souboj výrazného favorita s outsiderem, kde bychom očekávali jednoznačné přestřílení druhého celku. A navíc, jak jsme již zmínili, tak k dispozici není střelec dvou gólů z prvního utkání Messi.

Mimochodem, když se spolu týmy utkaly loni v základní skupině, bylo z toho 6 SNB v Paříži a 7 SNB v Lipsku. Pro tento zápas tedy volíme sázku, že uvidiíme maximálně 9 střel na branku v kurzu 2.00.

Vstupní bonus u MostBet

Tip: UNDER 9,5 střel na branku