Tip na zápas Nižněkamsk - Kunlun (1. 11., KHL)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Nižněkamsk - Kunlun (1. 11., KHL)


V souboji domácího Nižněkamsku, který se pohybuje na hranici play-off (momentálně 9. místo a shodně bodů s 8. Novosibirskem a 10. Chabarovskem), s nejhorším týmem celé KHL Kunlunem věříme, že domácí čínskému soupeři zasadí alespoň 4 rány. Kurz kolem 2 se nám zdá velmi hodnotný.

Nižněkamsk - Kunlun (KHL, 1. 11., 17:30)

Domácí Neftěchimik věří, že by se po nepovedené loňské sezóně mohl opět dostat do play-off (momentálně mu patří 9. místo se stejným bodovým ziskem jako Novosibirsk, který drží poslední postupovou pozici). K tomu potřebuje v zápasech jako je tento plný bodový zisk.

Cokoli jiného než zisk dvou bodů si domácí nepřipouštějí. A není se čemu divit. Kunlun je suverénně nejhorším týmem celé KHL a táhne sérii osmi porážek v řadě. Svůj venkovní trip navíc začal debaklem 0:8 na ledě Jekatěrinburgu. Po Nižněkamsku ho čeká ještě cesta do Soči.

Oba týmy se velmi dobře znají. Naposledy se spolu utkaly minulé úterý. V Mytišči, kde čínský klub hraje své domácí zápasy, se z vítězství 4:2 radovali hráči Nižněkamsku. Za hosty se jednou trefil i český obránce Lukáš Klok. Společně s ním obléká stejný dres i další český bek Ronald Knot. V probíhající sezóně šlo již o druhý vzájemný zápas, ten první skončil vítězstvím Nižněkamsku 5:1. V minulém ročníku se oba soupeři potkali čtyřikrát a ve všech čtyřech případech vstřelil Nižněkamsk alespoň 4 branky.

Obrana Kunlunu je s 89 obdrženými brankami (3,89 gólu na zápas) nejhorší z celé soutěže. Z 23 zápasů inkasovala min. 4 góly v základní hrací době už 14x. V brankovišti se pravidelně střídají Lazushin (11 z. / 92,0 % / 3,13) se Smithem (12 z. / 88,6 % / 4,03), a zvláště Smithovi statistiky jsou velmi podprůměrné. 

Vstupní bonus u MostBetu

Tip: Nižněkamsk OVER 3,5 gólů