Tip na zápas Manchester United – Chelsea (Premier League, 28. 4.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Manchester United – Chelsea (Premier League, 28. 4.)


Dnešní předehrávka 37. kola anglické Premier League nabídne lahůdku v podobě souboje mezi Manchesterem United a Chelsea. Poslední vzájemná utkání sice příliš branek nenabídly, já si ale myslím, že Chelsea se dnes dokáže prosadit už v prvním poločase. V kurzu přes 1.90 vidím hodnotu.

Manchester United – Chelsea (Premier League, 28. 4., 20:45)

Domácí ManUtd prochází krizí, jejíž počátek můžeme pozorovat v neúspěšném osmifinále Ligy mistrů proti Atléticu Madrid. Včetně zápasu v Madridu, který se hrál 23. února, odehráli svěřenci dočasného kouče Ragnicka deset soutěžních utkání, z nichž dokázali zvítězit pouze ve dvou případech (dvě domácí ligové výhry 3:2 nad Tottenhamem a Norwichem). Hend pětkrát naopak prohráli.

United za poslední dva měsíce postupně prohráli 1:4 se City, vyhráli 3:2 nad Tottenhamem, prohráli 0:4 s Liverpoolem a 1:3 s Arsenalem. Ve všech těchto utkáních proti týmům z TOP 6 inkasovali už v prvním poločase (ve třech případech navíc inkasovali již do páté minuty!). Nyní před sebou mají dalšího soupeře z TOP 6 a i Chelsea bude chtít proti krizí procházejícímu Manchesteru bodovat. Mimochodem v těchto posledních deseti utkáních inkasoval Manchester v prvním poločase v osmi případech (celkem 11 branek)!

V prvním utkání letošní ligové sezóny se týmy rozešly remízou 1:1 (zdroj: marca.com)

United bez Ligy mistrů

Kvůli bídným výkonům se s velkou pravděpodobností v příštím roce budou muset na Old Trafford obejít bez Ligy mistrů. Nakonec se ještě mohou strachovat i o účast v Evropské lize, ale sedmý West Ham a osmý Wolves také neoplývají dobrou formou.

To Chelsea může být v relativním klidu – ze hry o titul je venku, ale Liga mistrů by ji neměla uniknout. S United navíc neprohrála již čtyři utkání v řadě.

Špatná defenzivní práce United by mohla „zafungovat“ i dnes a my bychom mohli být svědky gólu Chelsea již do poločasu. Je sice možné, že z důvodu absencí s vysokým ofenzivním potenciálem (Pogba, Sancho) se dnes budou domácí soustředit na hlubší blok a protiútoky, ale kurz přes 1.90 dává výhodu nám.

Nenechte si zápas ujít a sledujte ho v přímém přenosu. Kde sledovat Premier League se dozvíte zde.

Vstupní bonus u 22Bet

Tip: Počet gólů Chelsea v 1. poločasu: OVER 0,5