Tip na zápas Juventus - Chelsea (Liga mistrů, 29. 9.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Juventus - Chelsea (Liga mistrů, 29. 9.)


Skupina H nabídne ve středu večer souboj dvou hlavních adeptů na postup z této skupiny do vyřazovací fáze. Obhájce trofeje Chelsea zavítá do Turína, aby vyzval v souboji těžkých vah Starou dámu. Oba týmy své první zápasy zvládly a připsaly si důležité tři body. V zápase tedy půjde o první místo v tabulce. Mírně favorizován je hostující tým a my si v kurzu 1.60 vsadíme dvojku bez remízy.

Juventus - Chelsea (Liga mistrů, 29. 9., 21:00)

Bianconeri se po odchodu Ronalda na začátku sezóny trápili. Zdá se, že je nakopla až výhra 3:0 v LM na hřišti Malmö. Od té doby v domácí lize remizovali s AC Milán 1:1 a porazili Spezii (3:2) a Sampdorii (3:2). Jenže! Právě v předešlém ligovém kole se zranil Dybala a hra Juventusu šla po jeho odchodu ze hřiště dolů. K dispozici nebude Allegrimu ani Morata. Bude zajímavé sledovat, jak se Juventus se ztrátou svých klíčových útočníků vypořádá a na co to bude proti konsolidované obraně Chelsea stačit.

Je pravda, že proti Chelsea mluví statistika z 21. století z utkání na hřišti italských soupeřů (1-1-5). Zároveň se jí ještě nikdy nepovedlo Juventus v jeho prostředí porazit. To je však v podstatě vše, co by anglickému zástupci nemělo hrát do karet. Jejich kádr je totiž v současnosti kvalitnější, a to i přes Mountovo a Puliśicovo zranění a Kantého pozitivní test na koronavirus. Jejich hlavní zbraní je ve skvělé fazóně hrající Lukaku (3 góly v PL + rozhodující gól proti Zenitu v LM).

Ve šlágru kola Chelsea podlehla v taktické bitvě na Stamford Bridge 0:1 Manchesteru City a nenaladila se na dnešní souboj úplně ideálně, ovšem ani dvě poslední výhry Juventusu proti celkům ze spodních pater tabulky nepůsobí moc přesvědčivě.

Z kurzové nabídky se nám líbí kurz na Chelsea bez remízy, což znamená, že v případě remízy se nám vrátí vklad. Tuto sázku lze nalézt také jako AH 0.

Vstupní bonus u Rabony

Tip: Chelsea DNB (AH 0 Chelsea)