Tip na zápas Česko – Švýcarsko (ZOH, 11. 2. 2022)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Česko – Švýcarsko (ZOH, 11. 2. 2022)


Našim hokejistům se vstup do olympijského turnaje hrubě nevyvedl. Dánsko i díky naší bídné produktivitě zažilo vítěznou premiéru pod pěti kruhy. Na vítězství mu přitom stačily dva góly. V zápase Švýcarů s Rusy padl dokonce jediný gól a my předpokládáme, že trend „underů“ bude v naší skupině pokračovat. Naše domněnky podpoříme sázkou na UNDER 5.0 gólů v zápase našich hokejistů proti Švýcarsku.

Česko – Švýcarsko (lední hokej na ZOH, 11. 2., 09:40)

Český tým se pasoval do role černého koně celého turnaje, ale po prvním utkání skupiny s Dánskem by se dal překřtít spíše na chromého koně. Naši hokejisté byli špatní ve všech aspektech hry. Svého soupeře sice přestříleli 40:17, ale český útok je v letošním ročníku mimořádně impotentní, vždyť v žádném ze sedmi dosavadních utkání nedal více než dva góly! S tím se hokejová utkání vyhrávat nedají, zvláště když se dopouštíte zbytečných chyb ve vlastním obranném pásmu.

Jedno se našim hokejistům upřít nedá. Snaha. Šance jsme si vytvořili, chodili jsme do soubojů, pálili jsme z každé pozice (40 střel hovoří za vše), za dánským gólmanem navíc několikrát cinkla tyčka, jenže to je málo. Chyběla nám rychlost a důraz před brankou, v tom náš celek úplně propadl. A proti houževnatým Švýcarům se nám to může vymstít podruhé. Ti proti Rusům hráli velmi dobré utkání, svého soupeře dokonce přestříleli (33:30), ale smolný vlastňák do Berrovy branky tři vteřiny před koncem první třetiny byl nakonec jediným gólem zápasu.

Se Švýcary většinou over, teď to však bude jiné

Pravdou je, že v posledních sedmi utkáních (z toho tři na MS a jedno na OH), které jsme proti reprezentantům helvétského kříže odehráli, padlo vždy minimálně 5 branek. V zítřejším zápase ale očekáváme UNDER. 

Turnaj se sice hraje na úzkém kluzišti, což se projevuje třeba větším počtem střeleckých pokusů, ale zároveň je k vidění více soubojů a tvrdý boj o každý metr. A přesně tak bude vypadat i tento zápas. Představa, že se jeden z týmů utrhne a násází soupeři třeba 4 góly, nám nepřijde moc reálná. Na obou stranách jsou navíc výborní gólmani, kteří své týmy podrží. Naší sázce navíc nahrává fakt, že oba týmy své první zápasy prohrály a ve druhém budou chtít bodovat i za cenu antihokeje, který může nastat např. v případě, kdy jeden z týmů bude vést o gól před poslední třetinou. 

Sázka na UNDER 5.0 gólů vyjde v případě, že v základní hrací době padnou max. 4 góly. V případě, že padne 5 gólů se nám vrátí vklad. Za kurz přes 1.8 nám to za to stojí.

Vstupní bonus za registraci ve Fortuně

TIP: UNDER 5.0 gólů