Tip na zápas Čerepovec - Ufa (KHL, 21. 9.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Čerepovec - Ufa (KHL, 21. 9.)


První tým Východní konference Ufa zavítá na led posledního týmu Západní konference Čerepovce. V utkání sice favorizujeme tradičně silnou Ufu, která zatím se sedmi výhrami ze sedmi zápasů vládne celé KHL, ovšem více než kurz na její vítězství se nám líbí kurz na celkový OVER v zápasu.

Čerepovec - Ufa (KHL, 21. 9., 18:00)

Úterní podvečer nabídne utkání prvního s posledním. Zatímco Ufa vládne s plným počtem bodů (7-0-0-0) Východní divizi, Čerepovec se trápí (1-1-1-4) a krčí se s pěti body u dna Západní divize. Na utkání si samozřejmě budete moct vsadit u všech našich sázkových kanceláří, a to i live.

Ufu čeká po čtyřech domácích utkáních venkovní trip tří zápasů s týmy ze Západní konference, postupně narazí na Čerepovec, Petrohrad a Jaroslavl. Doma se soupeři proti Ufě nebojí útočit a hrát aktivně, což by mohlo našemu tipu prospět. Sama Ufa hraje pod finským trenérem Lamsou aktivní ofenzivní hokej, a při jejich venkovních utkáních, kdy se domácí nebojí hrát, by góly mohly padat. I první venkovní trip, který Ufa absolvovala byl gólově bohatý (V 5:1 Barys, V 4:2 Jekatěrinburg, V 7:2 Magnitogorsk).

Čerepovec se domů vrací po třech venkovních utkáních, z nichž vytěžil výhru hned v prvním utkání proti Novosibirsku (4:2). Následovaly dvě porážky (P 2:3 Chabarovsk, P 4:1 Vladivostok). V sérii prvních čtyř domácích utkání to na OVER 4,5 měly 2-2 (P 2:3 Petrohrad, P 1:4 Dyn. Minsk, VvP. 3:2 Vladivostok, PpN 1:2 Čeljabinsk).

Dalším faktorem, který by měl hrát v prospěch naší sázky jsou mladí nezkušení gólmani domácích. Shugayev (22 let) odchytal v KHL zatím 32 utkání a Shostak (21 let) pouze 8! Jejich kvalita je zatím pod úrovní KHL.

Minulou sezónu se týmy střetly dvakrát a dvakrát slavila Ufa. Doma vyhrála 4:2 a venku 4:1.

Vstupní bonus u Rabony

Tip: OVER 4,5 gólů