Tip na zápas Bruggy - RB Lipsko (Liga mistrů, 24. 11.)


V Lize mistrů jde do tuhého. Veledůležitý souboj spolu dnes večer v rámci pátého kola skupiny A sehrají domácí Bruggy s Lipskem. Oba týmy mají velkou motivaci v utkání zvítězit. Belgický celek by v případě tříbodového zisku mohl stále pomýšlet na postup do jarní fáze LM. Hosté z Německa naděje na postup do play-off milionářské soutěže ztratili v minulém kole, ale stále mají možnost proklouznout do Evropské ligy. V zápase půjdeme po střelách na branku, konkrétně tipujeme, že více střel poletí z kopaček domácích hráčů v kurzu přes 2.30.

Club Bruggy - RB Lipsko (Liga mistrů, 24. 11., 21:00)

Tipování na Lipsko se nám prozatím v letošním ročníku Ligy mistrů vyplatilo. Oba jeho předchozí zápasy s PSG, jak ten v Parku princů (sázka na to, že PSG vstřelí gól v obou poločasech), tak i ten odvetný v Red Bull Areně (sázka na méně než 9.5 střel na branku), pro nás dopadly pozitivně, takže proč to nezkusit do třetice? 

Teoreticky Bruggy stále mohou pomýšlet na druhé místo a s ním spojené osmifinále, což by pro klub byl v konkurenci Manchesteru City, PSG a Lipska obrovský úspěch, fakticky však dnes budou před svým soupeřem hájit třetí místo. A byl to právě německý celek, kterého se podařilo belgickému mistrovi skolit a získat díky tomu na třetím místě tříbodový náskok. Vzhledem k náskoku a lepšímu vzájemnému utkání dnes stačí domácím k jistotě třetího místa i remíza.

Lipsko bez pozitivního trenéra a s početnou marodkou

Méně vhodnou chvíli, než je ta před zápasem rozhodujícím o pokračování klubu v jarních pohárech, si covid pro svou účast v bohatém klubu nemohl vybrat. Kvůli pozitivnímu testu s týmem do Belgie neodletí hlavní trenér Jesse Marsch a brankářská jednička Peter Gulácsi. V bráně tedy dostane přednost Josep Martinez, který letos zasáhl pouze do jednoho zápasu německého poháru.

Gulacsim však seznam ztrát teprve začíná. Dlouhodobě zranění jsou beci Halstenberg se Saracchim a pro karty bude chybět defenzivní štít Adams. Mimo hru bude i plejmejkr Dani Olmo, střelec Poulsen a záložníci Laimer a Haidara. Nejisté je zatím navíc i nasazení Simakana a Szoboszlaie.

Nemoc se nevyhnula ani Bruggám. V nominaci na utkání chybí obránci Sobol a Van der Brempt.

Statistika nuda je, má však cenné údaje

V prvním vzájemném utkání hraném v Německu vyhrál na střely na bránu belgický tým 5:4. Bruggy ovládly i domácí souboj s PSG 6:4, a to že v obou zápasech proti City vyhořely (2:9 a 3:9) se dalo tak nějak předpokládat.

Problémy v rotaci Lipska se projevily v minulém ligovém kole na Hoffenheimu, který svého soupeře jasně přestřílel 8:0 (na střely celkem to bylo 24:4).

Open kurz byl dokonce ještě o více než dvě desetiny výše, i tak si ale vzhledem k okolnostem a statistice myslíme, že kurzy by správně měly být blíže k sobě, a tak si vítězství Brugg na SNB vyzkoušíme.

Sázení v kryptoměnách u 1xBit

Tip: Kdo bude mít více střel na branku v zápasu: Bruggy